Header Gezellige bruiloft bij het Boscafe

Gezellige bruiloft bij het Boscafe

Saskia & Richard
18 september 2020
Een knusse locatie in een mooie bos-omgeving, een relaxed bruidspaar, gezellige gasten, mooi weer, leuke momenten, een heerlijke barbecue en een te gekke avond. Als wij de bruiloft van Saskia en Richard in 1 zin moesten omschrijven dan zijn we nu klaar :-) Maar dan is de tekst in dit blogje wel erg kort dus we zullen iets uitgebreider onze ervaringen vertellen!


In de ochtend kunnen wij ons splitsen zodat 1 van ons bij de bruid/bruidegom kan zijn en de ander bij de bruid/bruidegom (elke combi mogelijk ;-). Op zich was dat hier niet anders want ik (Michael) volg Richard op de voet en Hiske volgt Saskia, maar ze waren allebei thuis. Lekker vertrouwd en omdat Richard na het aankleden de bloemen en de trouwauto ging ophalen had Saskia alle ruimte om haar jurk aan te trekken. Onder toeziend oog van de ochtend gasten zagen ze elkaar voor het eerst in de tuin.

Daarna zijn we naar de vennen van Oisterwijk gegaan, om precies te zijn bij het Van Esschenven. Daar had dit bruidspaar een mooie route uitgestippeld voor ons. De bruid had wel een klein beetje de snelheid waarmee ze zich kon voortbewegen onderschat, ondanks dat ze vrij mobiel was voor een bruid. Daarom hebben we de route een stukje gevolgd maar er waren meer dan genoeg mooie plekjes om foto's te maken. In het eerste deel van de shoot was trouwens hun kindje er ook bij; hond Keo :-) Een beetje druk maar wat een knapperd! Daarna was het tijd voor 'the main event', de ceremonie. Gelegen in dezelfde Oisterwijkse bossen ligt Het Boscafé, een fijne locatie waar de ceremonie en de rest van de dag zou plaatsvinden. Natuurlijk werd er volmondig "ja" gezegd en werd de rest van de middag ingevuld met taart, een borrel en de groepsfoto's. Na-tuur-lijk wilde het bruidspaar gebruik maken de aanwezige trampoline (geef ze eens ongelijk :-) en werd er even in de speeltuin gespeeld met de aanwezige bruidskindjes.

De avond werd ingeluid met een barbecue en door de erg aangename temperatuur was het buiten erg goed vertoeven. Zelfs nadat de zon plaats had gemaakt voor de maan kon de openingsdans nog prima buiten gedaan worden. Een pubquiz werd ingezet rond 22:00 wat ook het einde van onze werkdag betekende. De papa van Saskia is ook fotograaf en kent Hiske van de fotoclub waar ze vroeger bij zaten. Dus ook de laatste foto's van de avond waren in goede handen. Waren wij moe? Ja 12 uur is een lange dag, ondanks dat wij ook meer dan genoeg rustmomentjes konden pakken en ook mochten mee-eten. Maar we konden absoluut niet genoeg krijgen van de mooie gezellige momenten van deze dag.
Gezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het BoscafeGezellige bruiloft bij het Boscafe
549Locatie:Het Boscafé in Oisterwijk
Bloemen:Bloemen van Sas in Heukelom (NB)
Trouwvervoer:Liefde op wielen uit Veghel
Taart:Baked with Love in Hilvarenbeek

Bekijk ook eens onze andere blogjes