Header Trouwen in Ameide

Trouwen in Ameide

Marleen & Arjen
11 september 2020
Marleen en Arjen; wat een vrolijk bruidspaar! Zet die 2 bij elkaar en ze gaan non-stop samen grapjes maken, giechelen, knuffelen en plezier maken. Alhoewel Arjen en zijn trouwauto (een '15 Ford Mustang cabrio) ook samen een olijk koppel vormde ;-) In de ochtend was Hiske bij de ouders van Marleen en ik (Michael) bij de ouders van Arjen in Goudriaan; een plek waar ik 2 maanden geleden ook al geweest ben omdat wij de bruiloft van zijn broer Nico ook gefotografeerd hebben.


Bij families zoals die van Arjen voel je je gelijk thuis, en het is voor de ouders (en zoon nummer 3 Erik) ook iets prettiger als ze de fotograaf al kennen. Na het aankleden reed Arjen naar Marleen voor de ontmoeting. De oma van Marleen kon helaas niet aanwezig zijn de rest van de dag, maar bij de ontmoeting was ze er wel en ze genoot zichtbaar van het mooie tafereel. Zo was ze er toch een beetje bij. Nadat Arjen de auto op afstand met de autosleutel had gestart (dat is natuurlijk interessant speelgoed voor grote jongens, haha) reden we naar het mooie dorpje Nieuwpoort.

'Bij ons' in Brabant heb je ook zo'n vestingstadje, Heusden. En wij zijn gek op deze locaties vanwege hun knusse straatjes, oude gebouwen en toffe dijkjes. Daar hebben wij ons dus prima vermaakt. Er was nog een videograaf aanwezig, dus de beschikbare tijd moet je delen. Daarom was het goed dat dit bruidspaar ruim voldoende tijd had ingepland zodat de videograaf en wij tijd genoeg hadden om iets moois te maken. Tenslotte wil je niet haasten en een relaxte fotohoot neerzetten. We zijn daarna een beetje gaan 'locatie-hoppen', want na de reportage gingen we naar By-Ann in Noordeloos voor de lunch en de 1e borrel, om daarna naar de kerk in Ameide de burgerlijke ceremonie te voltrekken. Na die ceremonie weer terug naar By-Ann voor borrel 2 om daarna weer terug te gaan naar dezelfde kerk voor het kerkelijk huwelijk.

Het bruidspaar had bedacht om het burgerlijk huwelijk niet in het gemeentehuis te doen, maar dus in dezelfde kerk als de kerkelijke ceremonie. Slim, want de kerk was groot genoeg zodat alle aanwezige gasten 1,5 meter afstand konden aanhouden en er daardoor allemaal bij zijn. Na 2x By Ann en 2 ceremonies was het tijd om richting de laatste locatie van de dag te gaan, Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. WOW².... wat een tof landgoed met gave gebouwen! De entree heeft een prachtige rij bomen waar het bruidspaar graag nog wat foto's wilden maken. Iedereen heeft in de avond kunnen genieten van de lekkere barbecue op dit landgoed en ondanks dat onze dag al vroeg in de avond erop zat twijfelen wij er niet aan dat iedereen het enorm naar zijn zin heeft gehad. Lieve Marleen en Arjen, wij hopen dat jullie van elkaar blijven genieten en altijd net zo veel lol hebben met elkaar en met jullie familie en vrienden.
Trouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in AmeideTrouwen in Ameide
547Borrel locatie:B&B By Ann in Noordeloos
Diner en feest locatie:Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd

Bekijk ook eens onze andere blogjes