Header Trouwen in Den Hout

Trouwen in Den Hout

Robin & Damian
04 september 2020
5 dagen eerder waren wij met de bruidegommen Jan en Stefan bij het Houtse Meer, een prachtige en gezellige locatie aan een groot meer. En op 4 september ging het lieve bruidspaar Robin en Damian daar trouwen! Ook bezochten ze het knusse Huize Druivelaar in Breda voor de reportage; een locatie die wij ook al vaker bezocht hebben. Maar natuurlijk begon onze ochtend bij de aankleedlocaties van het bruidspaar, ik (Michael) bij de bruidegom en Hiske bij de bruid. 1 van de grote voordelen van 2 fotografen op je bruiloft.


Het was erg gezellig in de ochtend, alhoewel Robin het allemaal wel erg spannend vond. De neefjes van Robin kwamen ook nog even bij Robin kijken, strak in het pak en super schattig! Net als hond Lou, super 'good girl' die ook nog een corsage om kreeg. Intussen werd Damian, die samen met zijn broertje was, gekapt, waarna het aankleden volgde. Nadat zijn ouders langs kwamen en hem een mooi horloge schonken was het tijd om met de te gekke trouwauto zijn Robin op te halen.

Robin was bij haar ouders thuis in een nieuwbouw wijk. Er werd nog gevraagd om de zandheuvel zo veel mogelijk te vermijden op de foto's, maar de enorme berg van 2 meter hoog pal voor de voordeur was iets te aanwezig hiervoor :-) Maar dat zijn details waar een bruidspaar zich geen zorgen om hoeft te maken; tenslotte gaat alle aandacht naar de glunderende reacties van het bruidspaar als ze elkaar voor het eerst zien. En wat genoten ze van elkaar! Eerst nog even lunchen met alle aanwezigen en daarna gingen we richting Huize Druivelaar voor de reportage. De fotoshoot ging goed, en dankzij het lekkere weer was het erg aangenaam in de grote tuin. Je kon merken dat Robin en Damian het fijn hebben samen en dat de spanning bij Robin nu een beetje weg was. Het grote open veld voor het Houtse Meer bleek een uitstekende plek te zijn voor hun trouwauto!

Toen was het tijd voor de ceremonie, waarbij het weggeven een emotioneel momentje opleverde. De papa van Robin gaf niet alleen zijn dochter weg, maar ook mooie en liefdevolle woorden. De ceremonie werd geleidt door een tante van Robin en de ringen werden gebracht door de neefjes. Erg leuk als je familie dit soort mooie taken wil uitvoeren op je bruiloft. Na de ceremonie was het tijd voor een borrel en het diner waarbij we ook de groepsfoto's maakten. Er waren ook veel vrienden/vriendinnen aanwezig en iedereen had het erg naar zijn/haar zin. Het Houtse Meer leent zich daar ook uitstekend voor, met zijn strandjes en knusse tenten.

Het zand was natuurlijk ook erg aantrekkelijk voor de aanwezige neefjes en nichtje. Erg leuk was het moment dat een neefje besloot dat iedereen wel een sticker verdiende; op de voorhoofd! Opa's en oma's, ouders, het bruidspaar, ik en zelfs Lou de hond moesten er aan geloven :-) Intussen werd het stilletjes aan donker en was het tijd voor ons om weer naar huis toe te gaan. We hebben de avond afgesloten met enkele toffe flitsfoto's op de mooie donkerblauwe achtergrond van het strand en het meer. Robin en Damian, wat een fijne en gezellige dag was het en wij wensen jullie veel liefde toe!
Trouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den HoutTrouwen in Den Hout
546

Bekijk ook eens onze andere blogjes