Header Trouwen aan het strand bij het Houtse Meer

Trouwen aan het strand bij het Houtse Meer

Jan & Stefan
30 augustus 2020
Dit leuke koppel Jan en Stefan zijn geen onbekenden van ons. 5 jaar geleden hebben wij de grote dag van zus Carola en zwager/getuige Marcel mogen vastleggen. Hoewel wij het niet erg vinden om omringd te worden door onbekenden is het ook fijn om oude bekenden weer een keer te zien. Wij weten alleen nog steeds niet of wij Jan en Stefan bruidspaar, bruidegom(s)paar, trouwkoppel of bruidegommen moeten noemen; wij houden het in dit blogje op bruidegommen ;-)


Onze ochtend was ook een tikkeltje anders. Normaliter ga ik (Michael) naar de bruidegom toe en Hiske naar de bruid. Deze keer kreeg Hiske de eer om het aankleden van Jan en Stefan vast te leggen. Ik mocht richting de dames gaan, bestaande uit de 2 zussen van Jan en beide moeders van de bruidegommen. Eric, de vader van Jan, had de rol van ceremoniemeester gekregen en ging Jan en Stefan ophalen met een enorme Land Rover. Na het aankleden gingen Jan en Stefan naar de dames toe voor een first-look. Na de bewondering van alle aanwezigen werd er een lekker broodje gegeten en daarna was het tijd om richting de foto-, ceremonie-, borrel- en feestlocatie te gaan; Het Houtse Meer in Den Hout!

Het Houtse Meer is een hele mooie locatie aan, je raad het al, een groot meer. Fijne tenten, strandjes, heel veel lampjes en mooie natuur maken deze locatie tot een gezellige plek waar wij ook goed uit de voeten kunnen met de reportage. Nadat wij met de bruidegommen foto's hadden gemaakt was het tijd voor de ceremonie. Deze werd geleid door een vriend van de ouders van Jan en deed het erg leuk! Rozenblaadjes werden gestrooid door een nichtje van Stefan en de ringen werden gebracht door Jan's neefje. De taken die ze kregen vonden ze spannend maar ze deden het super!

Na de ceremonie werd er geborreld en gegeten waarbij de geuren van de barbecue heerlijk door de lucht heen dwarrelden. Je kon zien dat iedereen het erg naar zijn/haar zin had. Het is natuurlijk ook dat na de ceremonie, als het 'ja-woord' er uit is en je officieel man/man bent, je even kunt ontspannen, kunt kletsen met je gasten, een stukje taart kunt eten en daarna gewoon lekker kunt borrelen omdat je dan een beetje tot rust komt. En zo verliep de rest van de middag en de avond dan ook; ontspannen, relaxed en gezellig! De taart, de barbecue, de hapjes, het ijsje en de drankjes zorgden er voor dat ook de innerlijke mensch niets te kort kwam.

Jan en Stefan, lieve bruidegommen, wij vonden het een te gekke dag en het was erg leuk om jullie en de andere bekenden weer te zien. Wij wensen jullie een hele mooie, warme en liefdevolle toekomst toe!
Trouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse MeerTrouwen aan het strand bij het Houtse Meer
544

Bekijk ook eens onze andere blogjes