background

Avond bruiloft in Raamsdonksveer

Anne & Bart

29 februari 2020


Anne en Bart hadden gekozen voor een avondbruiloft in Raamsdonksveer. En daarbij gekozen voor de speciale datum 29 februari, een datum die over 4 jaar pas weer voorbij komt. En zoals je ziet, de 1.5 meter was toen nog een onbekende maatregel in Nederland.

Bij een avond bruiloft is het tof dat je na de ceremonie meteen het feest kan induiken met alle aanwezige gasten. De zaal was ook goed gevuld met familie en vrienden. Het was een ceremonie waar je graag bij bent want dit stel had gekozen voor trouwambtenaar Andy Marcelissen, een spreker met sterke woord-spelingen, taalhumor en raak-geschoten zelfspot over dit lieve stel. Na het jawoord werden de stoelen opgeruimd terwijl de champagne werd ontkurkt door Bart. En al snel stond het bruidspaar al op de dansvloer voor de openingsdans. LETS PARTY!

Anne en Bart wilden elkaar pas voor het eerst zien tijdens de ceremonie maar omdat die in de avond was kozen ze voor een fotoreportage na de bruiloft. Deze zou binnen enkele weken plaatsvinden maar moest dus verplaatst worden. 2,5 maand na hun bruiloft zijn we er voor gegaan en we hadden geen mooiere dag kunnen uitzoeken. De aarde vol nieuw leven en een zon die pas laat weer ondergaat; 18 mei bij de Moerputten in Den-Bosch. Een plek waar de zon mooi ondergaat en een fijne afwisseling hebt door de stoere lang brug en de open velden die verbonden worden door vlonders.

Een gezellig shoot waarbij we merkten dat het echte bikkels zijn want het poseren was echt heftig door alle muggen. Maar de bruiloft foto's zijn nu compleet en het trouwalbum in bestelling. Veel geluk Anne en Bart!


Avond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in RaamsdonksveerAvond bruiloft in Raamsdonksveer
526

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Linda en Rick trouwden in hun eigen tuin in Chaam. Toen wij daar een paar maanden van te voren langs waren geweest zag de tuin er een beetje troosteloos uit. Ze waren net verhuisd en natuurlijk krijgt de tuin dan pas als laatste zijn aandacht. Maar Rick gaf aan dat het voor die tijd gedeeltelijk bestraat zou zijn en dat het helemaal goed zou komen. En hij had daar helemaal gelijk in; wat was het een prachtige plek geworden!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

We beginnen maar gelijk met 1 van de opvallende punten bij dit bruidspaar: Ja de bruidegom draagt een korte broek! Alle etiquette konden zo de prullenbak in, en daar houden we wel van. Zo ben je gewoon jezelf en voel je jezelf op je best. Dus dit is een dag met een lekker gek bruidspaar dat er een gezellige dag van willen maken met veel vrienden en familie! Kom maar op :-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij Landgoed Vidaa

Trouwen bij Landgoed Vidaa

Wat heeft dit lieve bruidspaar genoten van hun grote dag! Wij hebben Simone en Kevin non-stop zien lachen en genieten :-) De prachtige locaties die ze hadden uitgekozen waren voor ons nieuw maar voelden meteen warm en vertrouwd aan. Er werd getrouwd bij Landgoed Vidaa en gedineerd (en gefeest) bij Lake House Rotterdam. Landgoed Vidaa biedt een mooie plek in de open lucht aan maar we moesten door het dreigende weer uitwijken naar een Mongoolse Ger.....
lees verder →