background

Trouwen op het strand bij het Houtse Meer

Brenda & Bas

05 oktober 2019

Vrijdag 4 oktober 2019....de hele dag regen. Zondag 6 oktober....de hele dag regen. Zaterdag 5 oktober? Nou, kijk maar naar de kopfoto! Brenda en Bas zijn 'gewoon' buiten getrouwd, al was het wel fris. De ceremonie duurde ook langer dan gepland maar de warme en lieve woorden van hun goede vriend (die voor 1 dag BABS was), en de mooie en leuke speeches van broer en zus maakte het bruidspaar warm van binnen! Oké, en wellicht hielp ook het shotglaasje Schrobbelèr ;-)

Even iets anders: Er is 1 genot die we bijna altijd krijgen als we in Brabant een bruiloft fotograferen. Jawel, worstenbroodjes! Deze traditie werd ook bij de ouders van Brenda aangehouden en ze werden vers en nog warm afgeleverd door de bakker. Kort daarna kwam Bas al 'zijn' Brenda ophalen en strak van de zenuwen zagen zij elkaar voor het eerst bij de voordeur. Het geluk straalde van beiden af en de aanwezige daggasten genoten zichtbaar. Wat zagen ze er prachtig uit! Bas had een paar leuke details in zijn jasje verwerkt die jullie ook op 1 van de foto's hieronder kunnen zien.

Nadat het bruidspaar een beetje bekomen was van dit spannende moment (en na een worstenbroodje gegeten te hebben) vertrokken we naar hun trouwlocatie Paviljoen Het Houtse Meer in Den Hout. Daar vond eerst de ceremonie plaats die dus geleid werd door een goede vriend van het bruidspaar. Dit staat niet alleen garant voor een persoonlijke ceremonie, maar ook garant voor het benoemen van vele passages uit het verleden van het bruidspaar. Soms sappig, soms mooi, soms schertsend ;-) maar altijd met een warme ondertoon. Brenda's zus en Bas zijn broer hebben ook nog hun herinneringen uit het verleden geuit voordat het de beurt was aan de geloften van het bruidspaar gevolgd door dé kus, het tekenen en het uitwisselen van de ringen. Het 4-gangen diner werd ter plekke klaar gemaakt en het bruidspaar had gekozen voor een niet-traditionele tafelindeling. Die was er namelijk niet en het was de bedoeling dat iedereen tussen de gerechten door lekker kon wandelen en dus bij een andere tafel kon aanschuiven. Super idee! Het feest werd geopend met vuurwerk en een CO2 pistool en de sfeer zat er al meteen goed in. Wij hebben ons erg goed vermaakt en genoten van al het moois dat we hoorden en zagen. Het zijn voor ons lange dagen, met 12 uur op locatie en 2 uur rijden, maar wat hebben we toch mooi werk!

Trouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse MeerTrouwen op het strand bij het Houtse Meer
498

Brenda & Bas's adresjes:

Trouw- diner- en feestlocatie:   Het Houtse Meer in Den Hout

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Imke en Maarten komen uit Waalwijk en dat was ook de stad waar ze gingen trouwen. Ze hebben al een relatie vanaf de middelbare school en niet alleen deze relatie heeft goed stand gehouden. Ze hebben namelijk ook nog veel vrienden uit die tijd die op de bruiloft aanwezig waren! Helaas was hun oude school, de Dr. Mollercollege, niet meer toegankelijk want anders had daar de reportage plaatsgevonden.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Montfoort

Trouwen in Montfoort

De eerste bruiloft na onze vakantie bracht ons naar Montfoort waar de bruiloft bij De Heeren van Montfoort plaats vond. Het diner en het feest was bij Kasteel Montfoort, 250 meter verderop. Zelf waren wij nog niet in dit lieve dorpje geweest, maar wat is het een gezellige plek om te trouwen!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Linda en Rick trouwden in hun eigen tuin in Chaam. Toen wij daar een paar maanden van te voren langs waren geweest zag de tuin er een beetje troosteloos uit. Ze waren net verhuisd en natuurlijk krijgt de tuin dan pas als laatste zijn aandacht. Maar Rick gaf aan dat het voor die tijd gedeeltelijk bestraat zou zijn en dat het helemaal goed zou komen. En hij had daar helemaal gelijk in; wat was het een prachtige plek geworden!....
lees verder →