Header Trouwen bij Landgoed Vidaa

Trouwen bij Landgoed Vidaa

Simone & Kevin
27 september 2019
Wat heeft dit lieve bruidspaar genoten van hun grote dag! Wij hebben Simone en Kevin non-stop zien lachen en genieten :-) De prachtige locaties die ze hadden uitgekozen waren voor ons nieuw maar voelden meteen warm en vertrouwd aan. Er werd getrouwd bij Landgoed Vidaa en gedineerd (en gefeest) bij Lake House Rotterdam. Landgoed Vidaa biedt een mooie plek in de open lucht aan maar we moesten door het dreigende weer uitwijken naar een Mongoolse Ger.


Deze Ger is ook 1 van de pronkstukken van het landgoed en gaf een mooie en warme schuilplaats aan het bruidspaar en al hun gasten. Er waren toch genoeg droge periodes op deze dag, waardoor Simone en Kevin toch na de ceremonie hun entree konden maken over het leuke pontje. Dit pontje draaide overigens overuren want er werd gretig gebruik van gemaakt! Zelfs de opa's en oma's werden door de mannelijke rollende spierballen naar de overkant gebracht :-) Met een ander leuk vervoersmiddel, aangedreven door paardenkrachten, ging het bruidspaar op weg naar de volgende locatie, het Lake House. De BBQ stond al aan en de combinatie van deze geuren en de knusse locatie zorgden voor een gezellige sfeer. De dag werd afgesloten met grappige stukjes van vrienden en familie en een lekker feest. Wij waren moe van een lange dag werken, maar we gingen naar huis met leuke herinneringen aan deze dag. 1 van de leuke herinneringen die we toch even moeten benoemen was toch wel het nichtje van Simone en Kevin. Dit bruidsmeisje konden we wel opeten, hoe schattig kan je de hele dag zijn?? Non-stop, bleek wel :-)

Simone en Kevin, wij hebben genoten van jullie grote dag en we wensen jullie een mooie toekomst met veel warmte en liefde toe!
Trouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed VidaaTrouwen bij Landgoed Vidaa
494

Bekijk ook eens onze andere blogjes