Header Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Imke & Maarten
24 mei 2019
Imke en Maarten komen uit Waalwijk en dat was ook de stad waar ze gingen trouwen. Ze hebben al een relatie vanaf de middelbare school en niet alleen deze relatie heeft goed stand gehouden. Ze hebben namelijk ook nog veel vrienden uit die tijd die op de bruiloft aanwezig waren! Helaas was hun oude school, de Dr. Mollercollege, niet meer toegankelijk want anders had daar de reportage plaatsgevonden.


De vriendinnen van Imke hadden de eer om de bruid als eerste te zien. Het gezellige gekwebbel op de gang veranderde in een enthousiaste "oooh" toen Imke in haar bruidsjurk de slaapkamer uitkwam. Diezelfde meiden plaagden Maarten nog bij de ontmoeting door 1 voor 1 naar buiten te lopen. Toen zijn bruid uiteindelijk naar buiten kwam kon Imke het handig weggestoken zakdoekje te voorschijn halen voor hem :-) Voor de ceremonie hadden ze gekozen voor Bistro Jan die aan de voet van de Sint-Janskerk ligt. Een erg kenmerkend gebouw in Waalwijk. Bistro Jan was vroeger een kleine boerderij met een binnentuin waar nu getrouwd kan worden. Een goede keuze van Imke en Maarten want het was erg knus met al hun vrienden en familie. Er waren verschillende speeches waarbij het verleden goed naar boven werd gehaald.

Een ding is zeker, deze twee kunnen het erg goed vinden samen. Lieve Imke en Maarten, wij vonden het erg gezellig en wij wensen jullie nog heel veel jaren samen! Fijn dat we erbij mochten zijn.
Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro JanTrouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan
468Trouwlocatie:Bistro Jan In Waalwijk

Bekijk ook eens onze andere blogjes