Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Scroll naar beneden

Imke & Maarten

24 mei 2019

Imke en Maarten komen uit Waalwijk en dat was ook de stad waar ze gingen trouwen. Ze hebben al een relatie vanaf de middelbare school en niet alleen deze relatie heeft goed stand gehouden. Ze hebben namelijk ook nog veel vrienden uit die tijd die op de bruiloft aanwezig waren! Helaas was hun oude school, de Dr. Mollercollege, niet meer toegankelijk want anders had daar de reportage plaatsgevonden.

De vriendinnen van Imke hadden de eer om de bruid als eerste te zien. Het gezellige gekwebbel op de gang veranderde in een enthousiaste "oooh" toen Imke in haar bruidsjurk de slaapkamer uitkwam. Diezelfde meiden plaagden Maarten nog bij de ontmoeting door 1 voor 1 naar buiten te lopen. Toen zijn bruid uiteindelijk naar buiten kwam kon Imke het handig weggestoken zakdoekje te voorschijn halen voor hem :-) Voor de ceremonie hadden ze gekozen voor Bistro Jan die aan de voet van de Sint-Janskerk ligt. Een erg kenmerkend gebouw in Waalwijk. Bistro Jan was vroeger een kleine boerderij met een binnentuin waar nu getrouwd kan worden. Een goede keuze van Imke en Maarten want het was erg knus met al hun vrienden en familie. Er waren verschillende speeches waarbij het verleden goed naar boven werd gehaald.

Een ding is zeker, deze twee kunnen het erg goed vinden samen. Lieve Imke en Maarten, wij vonden het erg gezellig en wij wensen jullie nog heel veel jaren samen! Fijn dat we erbij mochten zijn.
Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan
468

Imke & Maarten's adresjes:

Trouwlocatie:   Bistro Jan In Waalwijk

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

We beginnen maar gelijk met 1 van de opvallende punten bij dit bruidspaar: Ja de bruidegom draagt een korte broek! Alle etiquette konden zo de prullenbak in, en daar houden we wel van. Zo ben je gewoon jezelf en voel je jezelf op je best. Dus dit is een dag met een lekker gek bruidspaar dat er een gezellige dag van willen maken met veel vrienden en familie! Kom maar op :-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij Landgoed Vidaa

Trouwen bij Landgoed Vidaa

Wat heeft dit lieve bruidspaar genoten van hun grote dag! Wij hebben Simone en Kevin non-stop zien lachen en genieten :-) De prachtige locaties die ze hadden uitgekozen waren voor ons nieuw maar voelden meteen warm en vertrouwd aan. Er werd getrouwd bij Landgoed Vidaa en gedineerd (en gefeest) bij Lake House Rotterdam. Landgoed Vidaa biedt een mooie plek in de open lucht aan maar we moesten door het dreigende weer uitwijken naar een Mongoolse Ger.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij Kasteel Kerckebosch | Winterbruiloft

Trouwen bij Kasteel Kerckebosch | Winterbruiloft

Onze eerste winterbruiloft in de sneeuw! Kasteel Kerckebosch in Zeist lag er op de bruiloft van Jolanda en Reinier zo mooi bij; sprookjesachtig gewoon. Dit goedlachse bruidspaar hoopte erg op sneeuw op hun trouwdag en dat kregen ze ook!....
lees verder →