Trouwen bij Kasteel Dussen

Reportagefoto van bruidspaar in een open veld.

Marieke & René

15 september 2018

Tof een aanvraag van een stel dat wilde trouwen bij kasteel Dussen! Als een bruidspaar interesse heeft in ons als hun bruidsfotografen spreken we altijd een keer vrijblijvend af zodat we elkaar kunnen ontmoeten. Tenslotte is het fijn om elkaar even 'live' te zien, de wensen en de mogelijkheden te kunnen bespreken. Er is ook ruimte om elkaar een beetje beter te leren kennen. Zo vertelde Marieke bijvoorbeeld dat zij docente microbiologie is en René dat hij zelf gitaar speelt en uit een muzikaal nest komt.

Tijdens het introductiegesprek van Marieke en René bleven die 2 dingen extra hangen omdat onze dochter de opleiding Analist in een laboratorium doet én ook graag gitaar speelt. Ze zou zichzelf bij dit bruidspaar prima vermaken :-) Marieke en René delen nog een passie: auto's! Dus een goede wagen mocht niet ontbreken en werd gevonden in de vorm van een Chevrolet in Hot Rod stijl. +450PK heb ik me laten vertellen. Ook te koop voor 60 ruggen. Met het nodige geweld kwam René dus aan bij Marieke, en haar hart zal sneller geklopt hebben bij het zien van haar aanstaande én de auto. Die delen namelijk samen de 2e plaats op haar lijstje met belangrijkste dingen in haar leven. Op de 1e plaats? Pizza... wat een ding is Marieke toch!! ;-) Wat ook altijd erg leuk is, is dat je tijdens een bruiloft veel te weten komt over een bruidspaar. Zo bleek dat ze elkaar ontmoet hebben op school, waar ze naast elkaar zaten, maar dat Marieke hem in de eerste instantie super irritant vond. Maar de tijd deed zijn werk en uiteindelijk is ze toch gevallen voor die jongen 'van boven de sloot/rivier/plas'.

Marieke en René, wij vonden het een hele gezellige dag met jullie! Jullie zijn 2 bescheiden, lieve, nuchtere en gezellige mensen. Tikkeltje ongeduldig, dat hebben we ook meegekregen tijdens de ceremonie, maar daar hebben we niets van gemerkt op deze dag ;-)
Bruid wordt opgemaakt
Bruidegom kleed zich om met zijn moeder en broer.
Moeder helpt bruidegom met zijn kraag.
Vrienden kijken naar bruidegom nadat hij in zijn pak zit.
Moeder en vriendin sluiten de bruidsjurk.
Vriendin wijst naar ring van de bruid.
Vrienden en familie bewonderen de bruid en bruidegom in de huiskamer.
Reportagefoto bij kasteel Dussen.
Reportagefoto bij kasteel Dussen.
Trouwen bij Kasteel Dussen
Trouwen bij Kasteel Dussen
Bruidsreportagefoto van een bruidspaar dat samen over een groen pad lopen.
Bruidspaar komt aan bij Kasteel Dussen.
Bruidspaar van boven gefotografeerd op de brug van kasteel Dussen.
Trouwen bij kasteel dussen
Bruid wordt weggegeven bij kasteel Dussen.
Ambtenaar in de trouwt bruidspaar bij kasteel Dussen.
Bruidspaar tijdens de ceremonie bij kasteel Dussen.
Ceremoniezaal bij Kasteel Dussen.
Bruidspaar verlaad trouwzaal bi kasteel Dussen.
Bruidspaar proost bij het binnenhof van kasteel Dussen.
Bruidspaar snijdt bruidstaart aan op het binnenhof van kasteel Dussen.
Bruid en bruidegom voeren elkaar taart op het binnenplein van kasteel Dussen.
Overzicht van de binnenplaats van kasteel Dussen bij een receptie.
Overzicht van de dinerzaal bij kasteel Dussen.
Trouwen bij Kasteel Dussen
Bruid met gasten aan tafel bij kasteel Dussen.
Bruid en bruidegom dansen op het feest in de kelder van kasteel Dussen.
Bruidegom danst met zijn moeder op het feest in de kelder van kasteel Dussen.
Trouwen bij Kasteel Dussen


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruidsfotograaf in Brummen | Gelderland

Bruidsfotograaf in Brummen | Gelderland

Bij deze bruiloft startte Michael zijn dag in Nijmegen bij de bruidegom en ik reed door naar de bruid die zich in Brummen klaar maakte. De ruitenwissers moesten tijdens deze rit regelmatig aan maar mijn weer-app had goed nieuws: Deze ruitenwissers zouden na aankomst overbodig zijn want het zou dan droog blijven tot de avond. En dat klopte!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij Vlietzigt in Rijswijk | Buiten trouwen

Trouwen bij Vlietzigt in Rijswijk | Buiten trouwen

Bij ons eerste gesprek gaf dit bruidspaar al aan om bij Vlietzigt in Rijswijk in de buitenlucht te willen trouwen. Stoer als je eind oktober trouwt! En weet je wat zo leuk is? Ze konden ook buiten trouwen, in het herfstzonnetje! Wat een prachtig weer hadden ze op hun bruiloft!....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotografie kasteel Dussen

Bruidsfotografie kasteel Dussen

Christel en Michiel trouwden bij Kasteel Dussen; een prachtig ruw kasteel aan de rand van weilanden! Maar hun dag begon in Waspik, waar Christel bij haar ouders was, en Waalwijk, waar Michiel in een hotel verbleef. En in die tijd hebben de wolken al hun druppels kunnen laten vallen want daarna was het de hele dag droog!....
lees verder →