Trouwen bij Kasteel Dussen

Scroll naar beneden

Marieke & René

15 september 2018

Tof een aanvraag van een stel dat wilde trouwen bij kasteel Dussen! Als een bruidspaar interesse heeft in ons als hun bruidsfotografen spreken we altijd een keer vrijblijvend af zodat we elkaar kunnen ontmoeten. Tenslotte is het fijn om elkaar even 'live' te zien, de wensen en de mogelijkheden te kunnen bespreken. Er is ook ruimte om elkaar een beetje beter te leren kennen. Zo vertelde Marieke bijvoorbeeld dat zij docente microbiologie is en René dat hij zelf gitaar speelt en uit een muzikaal nest komt.

Tijdens het introductiegesprek van Marieke en René bleven die 2 dingen extra hangen omdat onze dochter de opleiding Analist in een laboratorium doet én ook graag gitaar speelt. Ze zou zichzelf bij dit bruidspaar prima vermaken :-) Marieke en René delen nog een passie: auto's! Dus een goede wagen mocht niet ontbreken en werd gevonden in de vorm van een Chevrolet in Hot Rod stijl. +450PK heb ik me laten vertellen. Ook te koop voor 60 ruggen. Met het nodige geweld kwam René dus aan bij Marieke, en haar hart zal sneller geklopt hebben bij het zien van haar aanstaande én de auto. Die delen namelijk samen de 2e plaats op haar lijstje met belangrijkste dingen in haar leven. Op de 1e plaats? Pizza... wat een ding is Marieke toch!! ;-) Wat ook altijd erg leuk is, is dat je tijdens een bruiloft veel te weten komt over een bruidspaar. Zo bleek dat ze elkaar ontmoet hebben op school, waar ze naast elkaar zaten, maar dat Marieke hem in de eerste instantie super irritant vond. Maar de tijd deed zijn werk en uiteindelijk is ze toch gevallen voor die jongen 'van boven de sloot/rivier/plas'.

Marieke en René, wij vonden het een hele gezellige dag met jullie! Jullie zijn 2 bescheiden, lieve, nuchtere en gezellige mensen. Tikkeltje ongeduldig, dat hebben we ook meegekregen tijdens de ceremonie, maar daar hebben we niets van gemerkt op deze dag ;-)
Bruid wordt opgemaakt Bruidegom kleed zich om met zijn moeder en broer. Moeder helpt bruidegom met zijn kraag. Vrienden kijken naar bruidegom nadat hij in zijn pak zit. Moeder en vriendin sluiten de bruidsjurk. Vriendin wijst naar ring van de bruid. Vrienden en familie bewonderen de bruid en bruidegom in de huiskamer. Reportagefoto bij kasteel Dussen. Reportagefoto bij kasteel Dussen. Trouwen bij Kasteel Dussen Trouwen bij Kasteel Dussen Bruidsreportagefoto van een bruidspaar dat samen over een groen pad lopen. Bruidspaar komt aan bij Kasteel Dussen. Bruidspaar van boven gefotografeerd op de brug van kasteel Dussen. Trouwen bij kasteel dussen Bruid wordt weggegeven bij kasteel Dussen. Ambtenaar in de trouwt bruidspaar bij kasteel Dussen. Bruidspaar tijdens de ceremonie bij kasteel Dussen. Ceremoniezaal bij Kasteel Dussen. Bruidspaar verlaad trouwzaal bi kasteel Dussen. Bruidspaar proost bij het binnenhof van kasteel Dussen. Bruidspaar snijdt bruidstaart aan op het binnenhof van kasteel Dussen. Bruid en bruidegom voeren elkaar taart op het binnenplein van kasteel Dussen. Overzicht van de binnenplaats van kasteel Dussen bij een receptie. Overzicht van de dinerzaal bij kasteel Dussen. Trouwen bij Kasteel Dussen Bruid met gasten aan tafel bij kasteel Dussen. Bruid en bruidegom dansen op het feest in de kelder van kasteel Dussen. Bruidegom danst met zijn moeder op het feest in de kelder van kasteel Dussen. Trouwen bij Kasteel Dussen
414

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Linda en Rick trouwden in hun eigen tuin in Chaam. Toen wij daar een paar maanden van te voren langs waren geweest zag de tuin er een beetje troosteloos uit. Ze waren net verhuisd en natuurlijk krijgt de tuin dan pas als laatste zijn aandacht. Maar Rick gaf aan dat het voor die tijd gedeeltelijk bestraat zou zijn en dat het helemaal goed zou komen. En hij had daar helemaal gelijk in; wat was het een prachtige plek geworden!....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft in de achtertuin

Bruiloft in de achtertuin

Wat hebben bier-pong, een tafeltennistafel, een sjoelbak, een trampoline, een luchtkussen, een schommel en een mega-Jenga gemeen? Ze waren allemaal aanwezig op de bruiloft van Petra en Tim! Dit leuke bruidspaar had niet zo heel veel wensen voor hun grote dag. Droog weer, veel vrienden en familie en een enorme bak gezelligheid waren toch wel de belangrijkste. Missie geslaagd dachten we zo!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Gouda

Trouwen in Gouda

We hadden weer een bruiloft in Gouda :-) 1 met veel kinderen wat wij altijd supergezellig vinden want die doen altijd leuke en onverwachte dingen. Marjolein en Jorno hebben zelf 3 kinderen die volgens ons ook echt een geweldige dag hebben gehad. Zeker de twee oudsten zullen het nooit vergeten.....
lees verder →