Trouwen bij Kasteel Dussen

Scroll naar beneden

Marieke & René

15 september 2018

Tof een aanvraag van een stel dat wilde trouwen bij kasteel Dussen! Als een bruidspaar interesse heeft in ons als hun bruidsfotografen spreken we altijd een keer vrijblijvend af zodat we elkaar kunnen ontmoeten. Tenslotte is het fijn om elkaar even 'live' te zien, de wensen en de mogelijkheden te kunnen bespreken. Er is ook ruimte om elkaar een beetje beter te leren kennen. Zo vertelde Marieke bijvoorbeeld dat zij docente microbiologie is en René dat hij zelf gitaar speelt en uit een muzikaal nest komt.

Tijdens het introductiegesprek van Marieke en René bleven die 2 dingen extra hangen omdat onze dochter de opleiding Analist in een laboratorium doet én ook graag gitaar speelt. Ze zou zichzelf bij dit bruidspaar prima vermaken :-) Marieke en René delen nog een passie: auto's! Dus een goede wagen mocht niet ontbreken en werd gevonden in de vorm van een Chevrolet in Hot Rod stijl. +450PK heb ik me laten vertellen. Ook te koop voor 60 ruggen. Met het nodige geweld kwam René dus aan bij Marieke, en haar hart zal sneller geklopt hebben bij het zien van haar aanstaande én de auto. Die delen namelijk samen de 2e plaats op haar lijstje met belangrijkste dingen in haar leven. Op de 1e plaats? Pizza... wat een ding is Marieke toch!! ;-) Wat ook altijd erg leuk is, is dat je tijdens een bruiloft veel te weten komt over een bruidspaar. Zo bleek dat ze elkaar ontmoet hebben op school, waar ze naast elkaar zaten, maar dat Marieke hem in de eerste instantie super irritant vond. Maar de tijd deed zijn werk en uiteindelijk is ze toch gevallen voor die jongen 'van boven de sloot/rivier/plas'.

Marieke en René, wij vonden het een hele gezellige dag met jullie! Jullie zijn 2 bescheiden, lieve, nuchtere en gezellige mensen. Tikkeltje ongeduldig, dat hebben we ook meegekregen tijdens de ceremonie, maar daar hebben we niets van gemerkt op deze dag ;-)
Bruid wordt opgemaakt Bruidegom kleed zich om met zijn moeder en broer. Moeder helpt bruidegom met zijn kraag. Vrienden kijken naar bruidegom nadat hij in zijn pak zit. Moeder en vriendin sluiten de bruidsjurk. Vriendin wijst naar ring van de bruid. Vrienden en familie bewonderen de bruid en bruidegom in de huiskamer. Reportagefoto bij kasteel Dussen. Reportagefoto bij kasteel Dussen. Trouwen bij Kasteel Dussen Trouwen bij Kasteel Dussen Bruidsreportagefoto van een bruidspaar dat samen over een groen pad lopen. Bruidspaar komt aan bij Kasteel Dussen. Bruidspaar van boven gefotografeerd op de brug van kasteel Dussen. Trouwen bij kasteel dussen Bruid wordt weggegeven bij kasteel Dussen. Ambtenaar in de trouwt bruidspaar bij kasteel Dussen. Bruidspaar tijdens de ceremonie bij kasteel Dussen. Ceremoniezaal bij Kasteel Dussen. Bruidspaar verlaad trouwzaal bi kasteel Dussen. Bruidspaar proost bij het binnenhof van kasteel Dussen. Bruidspaar snijdt bruidstaart aan op het binnenhof van kasteel Dussen. Bruid en bruidegom voeren elkaar taart op het binnenplein van kasteel Dussen. Overzicht van de binnenplaats van kasteel Dussen bij een receptie. Overzicht van de dinerzaal bij kasteel Dussen. Trouwen bij Kasteel Dussen Bruid met gasten aan tafel bij kasteel Dussen. Bruid en bruidegom dansen op het feest in de kelder van kasteel Dussen. Bruidegom danst met zijn moeder op het feest in de kelder van kasteel Dussen. Trouwen bij Kasteel Dussen
414

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Marieke en Maurice wonen in Dongen en dat werd ook de plek waar ze gingen trouwen. Marieke begon de dag bij haar ouders thuis en Maurice in hun eigen huis. Deze lag overigens het gaspedaal 1 keer stevig induwen van elkaar verwijderd :-) Marieke is opgegroeid tussen de paarden dus dat ze met een koets naar de locatie gereden wilde worden stond al snel vast. Maar ook Maurice had zijn momentje met een stoere ruige Jeep; hiermee zijn ze naar de fotolocatie gereden. Ieder zijn ding dus op deze dag.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op de fiets

Trouwen op de fiets

Deze bruiloft bracht ons naar Strijen, een plaats die wij eerst op Google Maps moesten opzoeken. Maar na deze bruiloft is onze topografie weer verrijkt en kunnen we het aanwijzen op de kaart. Het is er lekker open, ruimtelijk en vlak. Oftewel echt Hollands! Dit gevoel werd versterkt door het bruidspaar Dorenda en Bas die op de fiets gingen trouwen.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Brabant | Landgoed Ulvenhart

Trouwen in Brabant | Landgoed Ulvenhart

We hadden weer een bruiloft in Brabant! Deze keer begonnen we in Chaam waar Dorine door haar zus (of Haarzus :-) ) gekapt en voorzien werd van make-up. Joost zou over een tijdje zijn mooie bruid ophalen in een prachtige Rolls-Royce met in zijn handen het boeket. Dat hij echt het boeket mee moest nemen had Dorine nog eens extra tegen hem gezegd.....
lees verder →