background

Trouwen bij Kasteel Dussen

Marieke & René

15 september 2018


Tof een aanvraag van een stel dat wilde trouwen bij kasteel Dussen! Als een bruidspaar interesse heeft in ons als hun bruidsfotografen spreken we altijd een keer vrijblijvend af zodat we elkaar kunnen ontmoeten. Tenslotte is het fijn om elkaar even 'live' te zien, de wensen en de mogelijkheden te kunnen bespreken. Er is ook ruimte om elkaar een beetje beter te leren kennen. Zo vertelde Marieke bijvoorbeeld dat zij docente microbiologie is en René dat hij zelf gitaar speelt en uit een muzikaal nest komt.

Tijdens het introductiegesprek van Marieke en René bleven die 2 dingen extra hangen omdat onze dochter de opleiding Analist in een laboratorium doet én ook graag gitaar speelt. Ze zou zichzelf bij dit bruidspaar prima vermaken :-) Marieke en René delen nog een passie: auto's! Dus een goede wagen mocht niet ontbreken en werd gevonden in de vorm van een Chevrolet in Hot Rod stijl. +450PK heb ik me laten vertellen. Ook te koop voor 60 ruggen. Met het nodige geweld kwam René dus aan bij Marieke, en haar hart zal sneller geklopt hebben bij het zien van haar aanstaande én de auto. Die delen namelijk samen de 2e plaats op haar lijstje met belangrijkste dingen in haar leven. Op de 1e plaats? Pizza... wat een ding is Marieke toch!! ;-) Wat ook altijd erg leuk is, is dat je tijdens een bruiloft veel te weten komt over een bruidspaar. Zo bleek dat ze elkaar ontmoet hebben op school, waar ze naast elkaar zaten, maar dat Marieke hem in de eerste instantie super irritant vond. Maar de tijd deed zijn werk en uiteindelijk is ze toch gevallen voor die jongen 'van boven de sloot/rivier/plas'.

Marieke en René, wij vonden het een hele gezellige dag met jullie! Jullie zijn 2 bescheiden, lieve, nuchtere en gezellige mensen. Tikkeltje ongeduldig, dat hebben we ook meegekregen tijdens de ceremonie, maar daar hebben we niets van gemerkt op deze dag ;-)


Bruid wordt opgemaaktBruidegom kleed zich om met zijn moeder en broer.Moeder helpt bruidegom met zijn kraag.Vrienden kijken naar bruidegom nadat hij in zijn pak zit.Moeder en vriendin sluiten de bruidsjurk.Vriendin wijst naar ring van de bruid.Vrienden en familie bewonderen de bruid en bruidegom in de huiskamer.Reportagefoto bij kasteel Dussen.Reportagefoto bij kasteel Dussen.Trouwen bij Kasteel DussenTrouwen bij Kasteel DussenBruidsreportagefoto van een bruidspaar dat samen over een groen pad lopen.Bruidspaar komt aan bij Kasteel Dussen.Bruidspaar van boven gefotografeerd op de brug van kasteel Dussen.Trouwen bij kasteel dussenBruid wordt weggegeven bij kasteel Dussen.Ambtenaar in de trouwt bruidspaar bij kasteel Dussen.Bruidspaar tijdens de ceremonie bij kasteel Dussen.Ceremoniezaal bij Kasteel Dussen.Bruidspaar verlaad trouwzaal bi kasteel Dussen.Bruidspaar proost bij het binnenhof van kasteel Dussen.Bruidspaar snijdt bruidstaart aan op het binnenhof van kasteel Dussen.Bruid en bruidegom voeren elkaar taart op het binnenplein van kasteel Dussen.Overzicht van de binnenplaats van kasteel Dussen bij een receptie.Overzicht van de dinerzaal bij kasteel Dussen.Trouwen bij Kasteel DussenBruid met gasten aan tafel bij kasteel Dussen.Bruid en bruidegom dansen op het feest in de kelder van kasteel Dussen.Bruidegom danst met zijn moeder op het feest in de kelder van kasteel Dussen.Trouwen bij Kasteel Dussen
414

Bekijk ook eens onze andere blogjesBruidsreportage bij Biercafé De Molen in Bodegraven.

Trouwen bij boerderij de Deel

Weer of geen weer, boerderij de Deel in Nieuwerbrug aan den Rijn zorgt er voor dat het bruidspaar en hun gasten het goed hebben. Dat Linda en Thomas en hun gasten het fijn hadden is goed te zien op de foto's.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij Landgoed Vidaa

Trouwen bij Landgoed Vidaa

Wat heeft dit lieve bruidspaar genoten van hun grote dag! Wij hebben Simone en Kevin non-stop zien lachen en genieten :-) De prachtige locaties die ze hadden uitgekozen waren voor ons nieuw maar voelden meteen warm en vertrouwd aan. Er werd getrouwd bij Landgoed Vidaa en gedineerd (en gefeest) bij Lake House Rotterdam. Landgoed Vidaa biedt een mooie plek in de open lucht aan maar we moesten door het dreigende weer uitwijken naar een Mongoolse Ger.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in de herfst

Trouwen in de herfst

Aukje en Matthijs kozen ervoor om in de herfst te trouwen. En wij geven ze geen ongelijk want dit seizoen is echt prachtig met zijn uitgesproken kleuren. En de herfst was ook terug te zien in al hun details; blaadjes, eikeltjes, dennenappels, paddenstoelen en pompoenen zorgden voor een echte herfstsfeer! Maar er waren ook nog details die je niet zo maar in een winkel koopt. De bruid was al snel de haaknaald in gekropen na het aanzoek voor het haken van haar eigen boeket. En natuurlijk moest de corsage van Matthijs ook matchen en zagen we later dat de taarttoppers ook 'made by' Aukje waren.....
lees verder →