Trouwen in Oosterhout

Bruidspaar loopt over brug bij kasteel Dussen.

Simone & Raymon

29 augustus 2018

Onze eerste bruiloft na een korte vakantie in Spanje bracht ons naar Oosterhout waar Simone en Raymon bij IJsboerderij De Jacobshoeve elkaar het ja-woord gaven. Eentje waar een speciale rol was weggelegd voor Budgie, het superleuke hondje van dit bruidspaar! Deze rakker zou namelijk de ringen komen brengen, al twijfelden sommigen of hij wel de juiste kant op zou lopen :-)

Nou, hij liep de goede kant op! Maar wel met 2 stopjes bij mensen die hij kende om daar kwispelend te vragen: "moet ik hier zijn?". Voor Budgie waren er ook zoveel prikkels. Het leuke boerderijtje heeft blije koeien en mopperende kippen wat bij hem al veel indruk maakte. Zo waren er ook heel veel mensen bij de ceremonie en zagen de baas en bazin er heel anders uit.

Na de ceremonie vertrokken we voor de reportage naar Kasteel Dussen. Eigenlijk stond Floralia in Oosterhout op de planning maar het weer zat helaas niet mee. Geeft ook niks, want bij Kasteel Dussen kunnen we altijd lekker uit de voeten en het is minstens zo mooi! En het viel gelukkig erg mee met de regen, waardoor we ook buiten nog een paar foto's hebben kunnen maken. Toen we terugkwamen hoorden we van de daggasten dat de regen in Oosterhout met bakken uit de hemel was gekomen. De BBQ liet zich niet tegenhouden dankzij een grote tent die de locatie had opgezet. De avond was gezellig met Hollandse meezingers. Waar het binnen feest was bleek het buiten erg vredig te zijn met relaxte koeien en tjirpende krekels.

Simone en Raymon, het was erg gezellig en wij wensen jullie een mooie en warme toekomst toe!
Bruid wordt gekapt in het bijzijn van haar gezellige vriendinnen.
Trouwen in Oosterhout
Bruidegom strikt zijn schoen.
Moeder van de bruid strikt de stropdas bij haarzelf.
Trouwen in Oosterhout
Bruidegom sprayt aftershave op.
Trouwen in Oosterhout
Bruid wordt opgemaakt door visagiste/
Bruid moet hartelijk lachen met haar ouders.
Bruid en bruidegoms eerste ontmoeting op de trap.
Bruidegom kust bruid nar de ontmoeting in de kamer met gasten.
Hondje zit op de sleep van een trouwjurk.
Bruidegom sluit deur van trouwauto.
Zwart-wit foto waar een oma in een rolstoel naar de sleep van de trouwjurk kijkt.
Lachende gasten tijdens een bruiloft bij De Jacobshoeve.
Ceremonie bij De Jacobshoeve in Oosterhout.
Trouwen bij De Jacobshoeve in Oosterhout.
Bruidspaar voor kasteel Dussen met hun trouwvervoer.
Bruid en bruidegom op de binnenplaats van Kasteel Dussen.
Bruidspaar loopt over brug van kasteel Dussen.
Bbq bij De Jacobshoeve in Oosterhout
Bruidegom wisselt schoenen bij zijn bruid.
Bruidspaar krijgt een ijsje IJsboerderij De Jacobshoeve in Oosterhout.
Openingsdans van bruidspaar bij De Jacobshoeve in Oosterhout.
Bruid en vader innig.
Feestende gasten De Jacobshoeve in Oosterhout.
Trouwen in Oosterhout
Trouwen in Oosterhout
Reportage foto van bruidspaar 's- avonds in zachte regen.

Simone & Raymon's adresjes:

Trouw-, diner- en feestlocatie:    IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruiloft in Goirle

Bruiloft in Goirle

Een bruidspaar in een houding waarbij ze wel zwanger lijkt! Nou, Simone lijkt bij deze foto niet alleen zwanger, ze is zwanger! Bijna 30 weken intussen. Iets dat wel voor moeilijkheden zorgde bij haar jurk maar de bruidsmodezaak heeft een andere jurk helemaal op maat gemaakt voor haar en de details overgezet van de 'oude' jurk. Nice!....
lees verder →
Bruidspaar in de kas bij Huize Druivelaar in Breda

Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel

Eline en Rik pakten het op hun grote dag iets anders aan. Ze kozen er voor om in de ochtend eerst met een klein gezelschap in Chaam te trouwen. In de middag deden ze dit nogmaals dik over met hun familie en vrienden bij het Kioskafé in Poppel!....
lees verder →
Bruidspaar rent van duinheuvel bij Bosch en Duin.

Trouwen in het stadhuis van Oisterwijk

Oh wat was het toch een prachtige bruiloft in Oisterwijk vandaag! Er waren zorgen bij de bruid in het begin van de week of we misschien naar een binnenlocatie moesten gaan voor de reportagefoto's. Een dag van te voren besloten we om het niet te doen, en toen wij 's ochtends wakker werden kwam het met bakken uit de hemel! Gelukkig klaarde het snel op en wat een goede keuze om toch lekker naar de Loonse en Drunense duinen te gaan. Dat natuurlijke licht; wow! Je krijgt wat je verdient zeggen ze wel eens :-)....
lees verder →