Trouwen in Oosterhout

Scroll naar beneden

Simone & Raymon

29 augustus 2018

Onze eerste bruiloft na een korte vakantie in Spanje bracht ons naar Oosterhout waar Simone en Raymon bij IJsboerderij De Jacobshoeve elkaar het ja-woord gaven. Eentje waar een speciale rol was weggelegd voor Budgie, het superleuke hondje van dit bruidspaar! Deze rakker zou namelijk de ringen komen brengen, al twijfelden sommigen of hij wel de juiste kant op zou lopen :-)

Nou, hij liep de goede kant op! Maar wel met 2 stopjes bij mensen die hij kende om daar kwispelend te vragen: "moet ik hier zijn?". Voor Budgie waren er ook zoveel prikkels. Het leuke boerderijtje heeft blije koeien en mopperende kippen wat bij hem al veel indruk maakte. Zo waren er ook heel veel mensen bij de ceremonie en zagen de baas en bazin er heel anders uit.

Na de ceremonie vertrokken we voor de reportage naar Kasteel Dussen. Eigenlijk stond Floralia in Oosterhout op de planning maar het weer zat helaas niet mee. Geeft ook niks, want bij Kasteel Dussen kunnen we altijd lekker uit de voeten en het is minstens zo mooi! En het viel gelukkig erg mee met de regen, waardoor we ook buiten nog een paar foto's hebben kunnen maken. Toen we terugkwamen hoorden we van de daggasten dat de regen in Oosterhout met bakken uit de hemel was gekomen. De BBQ liet zich niet tegenhouden dankzij een grote tent die de locatie had opgezet. De avond was gezellig met Hollandse meezingers. Waar het binnen feest was bleek het buiten erg vredig te zijn met relaxte koeien en tjirpende krekels.

Simone en Raymon, het was erg gezellig en wij wensen jullie een mooie en warme toekomst toe!
Bruid wordt gekapt in het bijzijn van haar gezellige vriendinnen.
Trouwen in Oosterhout
Bruidegom strikt zijn schoen.
Moeder van de bruid strikt de stropdas bij haarzelf.
Trouwen in Oosterhout
Bruidegom sprayt aftershave op.
Trouwen in Oosterhout
Bruid wordt opgemaakt door visagiste/
Bruid moet hartelijk lachen met haar ouders.
Bruid en bruidegoms eerste ontmoeting op de trap.
Bruidegom kust bruid nar de ontmoeting in de kamer met gasten.
Hondje zit op de sleep van een trouwjurk.
Bruidegom sluit deur van trouwauto.
Zwart-wit foto waar een oma in een rolstoel naar de sleep van de trouwjurk kijkt.
Lachende gasten tijdens een bruiloft bij De Jacobshoeve.
Ceremonie bij De Jacobshoeve in Oosterhout.
Trouwen bij De Jacobshoeve in Oosterhout.
Bruidspaar voor kasteel Dussen met hun trouwvervoer.
Bruid en bruidegom op de binnenplaats van Kasteel Dussen.
Bruidspaar loopt over brug van kasteel Dussen.
Bbq bij De Jacobshoeve in Oosterhout
Bruidegom wisselt schoenen bij zijn bruid.
Bruidspaar krijgt een ijsje IJsboerderij De Jacobshoeve in Oosterhout.
Openingsdans van bruidspaar bij De Jacobshoeve in Oosterhout.
Bruid en vader innig.
Feestende gasten De Jacobshoeve in Oosterhout.
Trouwen in Oosterhout
Trouwen in Oosterhout
Reportage foto van bruidspaar 's- avonds in zachte regen.
406

Simone & Raymon's adresjes:

Trouw-, diner- en feestlocatie:
IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruidsfotograaf bij Huis Den Deijl in Breda

Bruidsfotograaf bij Huis Den Deijl in Breda

De bruiloft van Stephanie en Daniël bracht ons naar Huis Den Deijl in Breda. Een locatie waar wij nog niet eerder waren geweest. Maar de grote dag begon eerst in Tilburg waar Stephanie zich klaarmaakte bij haar ouders en Daniël aan de andere kant van de stad.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij Kasteel Kerckebosch | Winterbruiloft

Trouwen bij Kasteel Kerckebosch | Winterbruiloft

Onze eerste winterbruiloft in de sneeuw! Kasteel Kerckebosch in Zeist lag er op de bruiloft van Jolanda en Reinier zo mooi bij; sprookjesachtig gewoon. Dit goedlachse bruidspaar hoopte erg op sneeuw op hun trouwdag en dat kregen ze ook!....
lees verder →
Bruidspaar bij een volkswagenbuisje bij avondzon.

Trouwfotograaf op Landgoed Ulvenhart

Het lieve bruidspaar Joy en René wilden mooi weer op hun bruiloft. En ondanks dat dit al ruim van te voren te zien was bij de weersvoorspellingen, blijft het toch altijd een beetje spannen hoe het gaat worden. Maar mooi weer hadden ze! Hierdoor werd hun ceremonie bij landgoed Ulvenhout naar buiten verplaatst. Buiten in de schaduw van de hoge bomen.....
lees verder →