background

Trouwen in Oosterhout

Simone & Raymon

29 augustus 2018


Onze eerste bruiloft na een korte vakantie in Spanje bracht ons naar Oosterhout waar Simone en Raymon bij IJsboerderij De Jacobshoeve elkaar het ja-woord gaven. Eentje waar een speciale rol was weggelegd voor Budgie, het superleuke hondje van dit bruidspaar! Deze rakker zou namelijk de ringen komen brengen, al twijfelden sommigen of hij wel de juiste kant op zou lopen :-)

Nou, hij liep de goede kant op! Maar wel met 2 stopjes bij mensen die hij kende om daar kwispelend te vragen: "moet ik hier zijn?". Voor Budgie waren er ook zoveel prikkels. Het leuke boerderijtje heeft blije koeien en mopperende kippen wat bij hem al veel indruk maakte. Zo waren er ook heel veel mensen bij de ceremonie en zagen de baas en bazin er heel anders uit.

Na de ceremonie vertrokken we voor de reportage naar Kasteel Dussen. Eigenlijk stond Floralia in Oosterhout op de planning maar het weer zat helaas niet mee. Geeft ook niks, want bij Kasteel Dussen kunnen we altijd lekker uit de voeten en het is minstens zo mooi! En het viel gelukkig erg mee met de regen, waardoor we ook buiten nog een paar foto's hebben kunnen maken. Toen we terugkwamen hoorden we van de daggasten dat de regen in Oosterhout met bakken uit de hemel was gekomen. De BBQ liet zich niet tegenhouden dankzij een grote tent die de locatie had opgezet. De avond was gezellig met Hollandse meezingers. Waar het binnen feest was bleek het buiten erg vredig te zijn met relaxte koeien en tjirpende krekels.

Simone en Raymon, het was erg gezellig en wij wensen jullie een mooie en warme toekomst toe!


Bruid wordt gekapt in het bijzijn van haar gezellige vriendinnen.Trouwen in OosterhoutBruidegom strikt zijn schoen.Moeder van de bruid strikt de stropdas bij haarzelf.Trouwen in OosterhoutBruidegom sprayt aftershave op.Trouwen in OosterhoutBruid wordt opgemaakt door visagiste/Bruid moet hartelijk lachen met haar ouders.Bruid en bruidegoms eerste ontmoeting op de trap.Bruidegom kust bruid nar de ontmoeting in de kamer met gasten.Hondje zit op de sleep van een trouwjurk.Bruidegom sluit deur van trouwauto.Zwart-wit foto waar een oma in een rolstoel naar de sleep van de trouwjurk kijkt.Lachende gasten tijdens een bruiloft bij De Jacobshoeve.Ceremonie bij De Jacobshoeve in Oosterhout.Trouwen bij De Jacobshoeve in Oosterhout.Bruidspaar voor kasteel Dussen met hun trouwvervoer.Bruid en bruidegom op de binnenplaats van Kasteel Dussen.Bruidspaar loopt over brug van kasteel Dussen.Bbq bij De Jacobshoeve in OosterhoutBruidegom wisselt schoenen bij zijn bruid.Bruidspaar krijgt een ijsje IJsboerderij De Jacobshoeve in Oosterhout.Openingsdans van bruidspaar bij De Jacobshoeve in Oosterhout.Bruid en vader innig.Feestende gasten De Jacobshoeve in Oosterhout.Trouwen in OosterhoutTrouwen in OosterhoutReportage foto van bruidspaar 's- avonds in zachte regen.
406

Simone & Raymon's adresjes

Trouw-, diner- en feestlocatie:   IJsboerderij Jacobushoeve in Dorst

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen bij PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg

Trouwen bij PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg

Dit bruidspaar uit Geertruidenberg lieten ons een nieuwe locatie zien: PUUR! Achter de Markt. Een trouwlocatie dat voor hun op fietsafstand ligt. Ja, er werd ook voor fietsen gekozen. Tanja en Nando houden hiervan dus wilden ze op een bakfiets naar de trouwlocatie. Zo jammer dat het weer hun een lange tijd in spanning hield. Niet alleen werd er gehoopt op goed weer tijdens het fietsen, maar ook voor de reportage wilden ze heel graag de natuur in. Maar we reden Geertruidenberg binnen met een zonnetje op ons gezicht, een goed begin!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op de fiets

Trouwen op de fiets

Deze bruiloft bracht ons naar Strijen, een plaats die wij eerst op Google Maps moesten opzoeken. Maar na deze bruiloft is onze topografie weer verrijkt en kunnen we het aanwijzen op de kaart. Het is er lekker open, ruimtelijk en vlak. Oftewel echt Hollands! Dit gevoel werd versterkt door het bruidspaar Dorenda en Bas die op de fiets gingen trouwen.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Gouda

Trouwen in Gouda

We hadden weer een bruiloft in Gouda :-) 1 met veel kinderen wat wij altijd supergezellig vinden want die doen altijd leuke en onverwachte dingen. Marjolein en Jorno hebben zelf 3 kinderen die volgens ons ook echt een geweldige dag hebben gehad. Zeker de twee oudsten zullen het nooit vergeten.....
lees verder →