Header Trouwfotograaf Brabant

Trouwfotograaf Brabant

Anneke & Harld
23 juni 2018
Voor de grote dag van Anneke en Harld vertrokken we nog dieper het zuiden van Brabant in; het intussen voor ons vertrouwde Alphen! In de omgeving Alphen/Chaam/Baarle hebben wij al eerder bruiloften mogen fotograferen, waaronder de grote dag van Anneke's zus: Janet. We zouden vandaag dus weer bekende gezichten zien :-)


Het was die ochtend al duidelijk dat Anneke en Harld een worst naar de heilige Clara hadden gebracht want het werd mooi weer die dag! Op het prachtige Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout vond de ceremonie buiten plaats op het grasveld naast de Raaf. Intiem met een select groepje gasten in een halve cirkel. Na de lunch zijn we naar Alphen vertrokken waar in de indrukwekkende Sint Willibroduskerk de kerkelijke ceremonie plaats vond. Gelukkig was de volgende locatie op een steenworp afstand want de bruidsauto (een Tesla Model X) gaf geen kick en opende zijn deuren niet eens. Het grootste raadsel van die middag dat later wel opgelost werd.

In de gezellige Kloostertuin naast de kerk werd er geborreld. De tuin was goed gevuld met gezellige familie en vrienden. Het leek wel of iedereen elkaar kende! De dag sloten ze af met een feest in café Cuba, waar het bruidspaar lopend naar toe ging omdat het aan de andere kant van de kerk ligt. Daar opende het bruidspaar de avond met hun openingsdans. En meestal is dat een klein zorgpuntje bij het bruidspaar omdat er niet met bruidsjurk geoefend is. Maar ook bij Anneke en Harld ging het perfect!

Deze keer geen lang verslag van de dag omdat de foto's meer dan duizend woorden zeggen :-) Wat wij wel kwijt willen is dat wij het een super leuke dag vonden en dat de welbekende Brabantse gezelligheid goed te zien was. Het gerecht dat gemaakt is van een te gek bruidspaar, toffe locaties, gezellige gasten en het heerlijke weer smaakt absoluut naar meer! Anneke en Harld, bedankt dat wij jullie grote dag hebben mogen fotograferen!
Trouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf BrabantTrouwfotograaf Brabant
390

Bekijk ook eens onze andere blogjes