background

Bruidsfotografie bij Kasteel Heeze

Roxanne & Erik

26 mei 2018


Deze prachtige, strak in de lak zittende deuren zijn een van de mooie deuren die kasteel Heeze bezit. Bij dit kasteel trouwden Roxanne en Erik in De Muziekkamer; een grote ovaalvormige ruimte met een prachtig uitzicht op de oprijlaan. Een kasteel met heel veel mooie authentieke kamers.

Als je bij Kasteel Heeze de lange oprijlaan op rijdt voelt het al meteen groots. In de verte zie je dan al de grote wit-rode poort, de poort waar de Volkswagen Kever van het bruidspaar doorheen mocht rijden. Daarna werd hij prachtig in het zicht geparkeerd voor de aankomende gasten. De bruid kregen ze nog niet te zien want die zat te wachten in de bibliotheek. Erik begeleidde de gasten naar de tweede binnenplaats voor een lunch waarna hij bij zijn bruid ging zitten.

De ceremonie was erg gezellig en Erik was zo gefocust op het ja zeggen dat hij het te vroeg zei. Geloof ons, dat gebeurt vaker ;-) De vraagstelling is eigenlijk ook onverwachts zeker in deze situatie. Maar getrouwd en gelukkig verlieten ze de zaal om vervolgens door de bellenblaas de tweede binnenplaats op te lopen waar ze het feest hadden. Roxanne en Erik hadden hun feest in de middag omdat veel gasten van ver kwamen. Binnen speelde een bandje en buiten stond er een Volkswagen bus met photo-booth. De gasten vermaakten zich prima; er werd gekletst in verschillende hoeken (daar waar er schaduw was ;-) ) en gedanst bij de band binnen. Het busje met de photo-booth stond in het begin vol in de zon maar dat weerhield niemand om met pruik en met meerdere personen tegelijk in te duiken. Volgens mij is hij echt de hele middag bezet geweest en is iedereen er meerdere keren in geweest.

Na het feest heeft het bruidspaar met hun familie gezamenlijk gedineerd. Een fijne afsluiter van de dag. Het was een fijne dag op een erg mooie locatie. Roxanne en Erik veel geluk samen! Een jeugdliefde die zo sterk was dat jullie nu man en vrouw zijn.


Bruid krijgt voor open tuindeur makeup op.Bruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidegom doet zijn schoenen aan.Bruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruid krijgt cadeau van moeder.Bruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidspaar vertrekt van huis en wordt uitgezwaaid.Bruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfoto van bruid in de gang van Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfoto van bruidspaar in de tuin van Kasteel Heeze.Bruidsfoto van bruidspaar in de tuin van Kasteel Heeze.Bruid en vader komen de Muziekkamer binnen lopen bij Kasteel Heeze.Bruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidspaar geven elkaar het ja-woord.Bruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel HeezeBinnenplaats met gasten bij Kasteel HeezeBruidsfotografie bij Kasteel Heeze
378

Bekijk ook eens onze andere blogjes