background

Trouwfotograaf op Landgoed Ulvenhart

Joy & René

08 mei 2018


Het lieve bruidspaar Joy en René wilden mooi weer op hun bruiloft. En ondanks dat dit al ruim van te voren te zien was bij de weersvoorspellingen, blijft het toch altijd een beetje spannen hoe het gaat worden. Maar mooi weer hadden ze! Hierdoor werd hun ceremonie bij landgoed Ulvenhout naar buiten verplaatst. Buiten in de schaduw van de hoge bomen.

Die ochtend waren de zenuwen bij de bruid meer aanwezig dan haar lief was, zeker net voor de ontmoeting. René reed in een Volkswagen busje het erf op en werd door de aanwezigen bewondert. Joy stond met een snel kloppend hart bij de achterdeur te wachten maar bleef geduldig wachten tot René de hoek om kwam gelopen. Volgens mij waren de zenuwen na de ontmoeting al meteen verdwenen en konden we al snel richting de Strijbeekse Heide rijden voor de reportage. Gelukkig hadden we voor de reportagefoto's genoeg tijd zodat er af en toe pauzes genomen konden worden want bij deze temperatuur is een jurk en een pak erg warm. Een ding was erg prettig, de muggen die ons aanvielen tijdens de loveshoot een paar dagen geleden waren minder aanwezig.

Bij Landgoed Ulvenhart vond de ceremonie plaats in de schaduw van de hoge bomen. Het bruidspaar had gezorgd dat de plek er prachtig uit zag met bloemen, stammetjes en kaarsjes. Wat een mooie plek om te trouwen! Na de ceremonie verhuisde iedereen naar het binnenerf voor de toast en de taart. Onder een parasol werd even later een ijscokar neergezet voor de middelbare school leerlingen van juf Joy die in groepjes het erf op kwamen lopen. Een gezellige club kinderen!

Als afsluiter hadden ze bij Het Chaamsch Wapen het feest. Met een confettikanon openden ze samen het feest en schoven de gordijnen van het podium open met daar op de coverband Cherry & the Sugarstuds. Hoppa, de sfeer zat er gelijk in! Joy en René jullie hebben er samen een mooie dag van gemaakt! Wij wensen jullie een fijne toekomst samen. Op naar de 10 jaar samen!


Bruidegom parkeert Volkswagen busje voor zijn huis.Bruid brengt lipstick aan op haar lippen.Bruidegom krijgt zijn stropdas om door zijn moeder.Trouwfotograaf op Landgoed UlvenhartMoeder van de bruid sluit de bruidsjurk.Trouwfotograaf op Landgoed UlvenhartFamilie bewonderen de bruid.Trouwfotograaf op Landgoed UlvenhartTrouwfotograaf op Landgoed UlvenhartTrouwfotograaf op Landgoed UlvenhartBruidsreportage in bij de Strijbeekse HeideTrouwfotograaf op Landgoed UlvenhartTrouwfotograaf op Landgoed UlvenhartTrouwfotograaf op Landgoed UlvenhartBruidspaar komt an bij Landgoed Ulvenhart.Trouwfotograaf op Landgoed UlvenhartTrouwfotograaf op Landgoed UlvenhartTrouwfotograaf op Landgoed UlvenhartTrouwfotograaf op Landgoed UlvenhartTrouwfotograaf op Landgoed UlvenhartTrouwfotograaf op Landgoed UlvenhartTrouwfotograaf op Landgoed UlvenhartTrouwfotograaf op Landgoed UlvenhartDiner buiten bij Landgoed Ulvenhart.Trouwfotograaf op Landgoed UlvenhartBruidsreportage bij Avondlicht.Trouwfotograaf op Landgoed UlvenhartTrouwfotograaf op Landgoed UlvenhartBand speelt op podiom.Trouwfotograaf op Landgoed UlvenhartTrouwfotograaf op Landgoed Ulvenhart
373

Joy & René's adresjes

Locatie:Landgoed Ulvenhart
Coverband:Cherry & the Sugarstuds

Bekijk ook eens onze andere blogjes