Snel en vrijblijvend contact? WhatsApp of SMS ons op 06-44577592 !

Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel

Bruidspaar in de kas bij Huize Druivelaar in Breda

Eline & Rik

20 april 2018

Eline en Rik pakten het op hun grote dag iets anders aan. Ze kozen er voor om in de ochtend eerst met een klein gezelschap in Chaam te trouwen. In de middag deden ze dit nogmaals dik over met hun familie en vrienden bij het Kioskafé in Poppel!

Na de ontmoeting zijn we eerst naar het gemeentehuis van Chaam gegaan voor de wettelijke ceremonie met hun familie. Buiten stond de klas van Eline vol spanning te wachten en na het ja-woord en het tekenen stonden ze met een ereboog klaar voor het kersverse bruidspaar. Hun juf Eline was getrouwd met Rik!

Voor de reportagefoto's reden we na de lunch naar Huize Druivelaar in Breda. Een oude boerderij uit 1902 met een honderd jaar oude druivenkas omringt door een mooie aangelegde tuin. Een prachtige locatie verscholen achter woonhuizen.

Daarna reden we naar het Kioskafé in Poppel. Daar waren de gasten al aanwezig en kon de tweede ceremonie al snel beginnen in de gezellige tent achter in de tuin. Wij vonden deze tweede ceremonie erg goed bedacht omdat je hem kan invullen zoals je dat zelf wil. Hij werd begeleid door de vader van Rik en verschillende personen hadden een persoonlijk woordje, liedje of stukje voor ze.

Omdat het weer zo prachtig meewerkte hebben ze de rest van de avond buiten kunnen doorbrengen. Bij een ondergaande zon werd er aan een lange tafels gegeten met aansluitend het feest. Een erg mooie dag in april. Eline en Rik, jullie hebben deze dag heel erg mooi ingevuld en wij wensen jullie samen heel veel geluk en liefde toe!
Bruidsjurk voor het raam met ochtendzon.
Zussen en moeder bij de bruid die gekapt wordt.
Bruidegom wordt in zijn jasje geholpen door zijn moeder.
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Handen van mensen die de jurk van de bruidsjurk sluiten.
Bruid omringt met gezin krijgt een cadeau.
Babs zwaait bij het gemeentehuis van Chaam.
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidspaar kust elkaar in het gemeentehuis van Chaam.
Getuigen in het gemeentehuis van Chaam.
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsreportage bij Huize Druivelaar in Breda.
Bruidsfoto in de tuin van bij Huize Druivelaar in Breda.
Bruid met bruidsboeket.
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsreportage in de kas van Huize Druivelaar in Breda.
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Ceremonie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Gedekte tafel bij Kioskafé in Poppel
Bruidspaar loopt door de tuin van  Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Overzicht van diner bij Kioskafé in Poppel
Bruidspaar bij het goudenuur.
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Vuur wordt aangeblazen bij Kioskafé in Poppel

Eline & Rik's adresjes:

Locatie:    Kioskafé in Poppel


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwfotograaf bij de Vlaamsche Spijcker in Dongen

Trouwfotograaf bij de Vlaamsche Spijcker in Dongen

Sietske en Mark trouwden op een voor ons bekende locatie. Alleen de naam was voor ons nieuw! De Vlaamsche schuur in Dongen heet voortaan de Vlaamsche Spijcker; even wennen dus. Niet alleen de locatie was voor ons bekend, ook de familie van Sietske. 2 jaar geleden trouwde haar zus Fraukje dus voor ons weer veel bekende gezichten :-)....
lees verder →
Bruidspaar drinkt samen champagne op een picknickkleed.

Trouwreportage bij Kasteel Henkenshage

Wat een leuke eerste ontmoeting hadden Benny en Olja! Bij het kennismakingsgesprek wisten ze al precies waar ze het wilden doen en hoe. Op een bruggetje in het park achter hun woning zouden ze tegenover elkaar tegelijkertijd hun ogen openen om elkaar dan voor het eerst te bewonderen.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij de Seterse Hoeve in Oosterhout

Trouwen bij de Seterse Hoeve in Oosterhout

Deze ochtend mochten we de dag starten in Ottoland en Hoogblokland, 2 plaatsen die wij nog niet kenden. Maar onze TomTom wist ons prima naar deze mooie dorpjes te brengen. Het eindpunt voor die dag, De Seterse Hoeve in Oosterhout, is bekend bij ons omdat wij daar gelijk een drankje op het terras hebben genomen na het introductiegesprek bij Michelle en Raymond. Het was lekker weer dus dat was helemaal niet erg :-)....
lees verder →