Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel

Scroll naar beneden

Eline & Rik

20 april 2018

Eline en Rik pakten het op hun grote dag iets anders aan. Ze kozen er voor om in de ochtend eerst met een klein gezelschap in Chaam te trouwen. In de middag deden ze dit nogmaals dik over met hun familie en vrienden bij het Kioskafé in Poppel!

Na de ontmoeting zijn we eerst naar het gemeentehuis van Chaam gegaan voor de wettelijke ceremonie met hun familie. Buiten stond de klas van Eline vol spanning te wachten en na het ja-woord en het tekenen stonden ze met een ereboog klaar voor het kersverse bruidspaar. Hun juf Eline was getrouwd met Rik!

Voor de reportagefoto's reden we na de lunch naar Huize Druivelaar in Breda. Een oude boerderij uit 1902 met een honderd jaar oude druivenkas omringt door een mooie aangelegde tuin. Een prachtige locatie verscholen achter woonhuizen.

Daarna reden we naar het Kioskafé in Poppel. Daar waren de gasten al aanwezig en kon de tweede ceremonie al snel beginnen in de gezellige tent achter in de tuin. Wij vonden deze tweede ceremonie erg goed bedacht omdat je hem kan invullen zoals je dat zelf wil. Hij werd begeleid door de vader van Rik en verschillende personen hadden een persoonlijk woordje, liedje of stukje voor ze.

Omdat het weer zo prachtig meewerkte hebben ze de rest van de avond buiten kunnen doorbrengen. Bij een ondergaande zon werd er aan een lange tafels gegeten met aansluitend het feest. Een erg mooie dag in april. Eline en Rik, jullie hebben deze dag heel erg mooi ingevuld en wij wensen jullie samen heel veel geluk en liefde toe!
Bruidsjurk voor het raam met ochtendzon. Zussen en moeder bij de bruid die gekapt wordt. Bruidegom wordt in zijn jasje geholpen door zijn moeder. Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Handen van mensen die de jurk van de bruidsjurk sluiten. Bruid omringt met gezin krijgt een cadeau. Babs zwaait bij het gemeentehuis van Chaam. Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Bruidspaar kust elkaar in het gemeentehuis van Chaam. Getuigen in het gemeentehuis van Chaam. Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Bruidsreportage bij Huize Druivelaar in Breda. Bruidsfoto in de tuin van bij Huize Druivelaar in Breda. Bruid met bruidsboeket. Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Bruidsreportage in de kas van Huize Druivelaar in Breda. Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Ceremonie bij Kioskafé in Poppel Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Gedekte tafel bij Kioskafé in Poppel Bruidspaar loopt door de tuin van  Kioskafé in Poppel Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Overzicht van diner bij Kioskafé in Poppel Bruidspaar bij het goudenuur. Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel Vuur wordt aangeblazen bij Kioskafé in Poppel
367

Eline & Rik's adresjes:

Locatie:   Kioskafé in Poppel

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Chinese Nederlandse Bruiloft in Tilburg

Chinese Nederlandse Bruiloft in Tilburg

Een bruiloft in Tilburg met een Chinese en een Nederlandse ceremonie. En niet te vergeten de traditionele Chinese deurspelletjes die de bruidegom moet doen om bij zijn bruid te komen. Spelletjes waarbij Rick samen met zijn vrienden flink uitgedaagd werden door de bruidsmeisjes.....
lees verder →
Reportagefoto van bruidspaar in een open veld.

Trouwen bij Kasteel Dussen

Tof een aanvraag van een stel dat wilde trouwen bij kasteel Dussen! Als een bruidspaar interesse heeft in ons als hun bruidsfotografen spreken we altijd een keer vrijblijvend af zodat we elkaar kunnen ontmoeten. Tenslotte is het fijn om elkaar even 'live' te zien, de wensen en de mogelijkheden te kunnen bespreken. Er is ook ruimte om elkaar een beetje beter te leren kennen. Zo vertelde Marieke bijvoorbeeld dat zij docente microbiologie is en René dat hij zelf gitaar speelt en uit een muzikaal nest komt.....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft in Goirle

Bruiloft in Goirle

Een bruidspaar in een houding waarbij ze wel zwanger lijkt! Nou, Simone lijkt bij deze foto niet alleen zwanger, ze is zwanger! Bijna 30 weken intussen. Iets dat wel voor moeilijkheden zorgde bij haar jurk maar de bruidsmodezaak heeft een andere jurk helemaal op maat gemaakt voor haar en de details overgezet van de 'oude' jurk. Nice!....
lees verder →