Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel

Scroll naar beneden

Eline & Rik

20 april 2018

Eline en Rik pakten het op hun grote dag iets anders aan. Ze kozen er voor om in de ochtend eerst met een klein gezelschap in Chaam te trouwen. In de middag deden ze dit nogmaals dik over met hun familie en vrienden bij het Kioskafé in Poppel!

Na de ontmoeting zijn we eerst naar het gemeentehuis van Chaam gegaan voor de wettelijke ceremonie met hun familie. Buiten stond de klas van Eline vol spanning te wachten en na het ja-woord en het tekenen stonden ze met een ereboog klaar voor het kersverse bruidspaar. Hun juf Eline was getrouwd met Rik!

Voor de reportagefoto's reden we na de lunch naar Huize Druivelaar in Breda. Een oude boerderij uit 1902 met een honderd jaar oude druivenkas omringt door een mooie aangelegde tuin. Een prachtige locatie verscholen achter woonhuizen.

Daarna reden we naar het Kioskafé in Poppel. Daar waren de gasten al aanwezig en kon de tweede ceremonie al snel beginnen in de gezellige tent achter in de tuin. Wij vonden deze tweede ceremonie erg goed bedacht omdat je hem kan invullen zoals je dat zelf wil. Hij werd begeleid door de vader van Rik en verschillende personen hadden een persoonlijk woordje, liedje of stukje voor ze.

Omdat het weer zo prachtig meewerkte hebben ze de rest van de avond buiten kunnen doorbrengen. Bij een ondergaande zon werd er aan een lange tafels gegeten met aansluitend het feest. Een erg mooie dag in april. Eline en Rik, jullie hebben deze dag heel erg mooi ingevuld en wij wensen jullie samen heel veel geluk en liefde toe!
Bruidsjurk voor het raam met ochtendzon.
Zussen en moeder bij de bruid die gekapt wordt.
Bruidegom wordt in zijn jasje geholpen door zijn moeder.
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Handen van mensen die de jurk van de bruidsjurk sluiten.
Bruid omringt met gezin krijgt een cadeau.
Babs zwaait bij het gemeentehuis van Chaam.
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidspaar kust elkaar in het gemeentehuis van Chaam.
Getuigen in het gemeentehuis van Chaam.
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsreportage bij Huize Druivelaar in Breda.
Bruidsfoto in de tuin van bij Huize Druivelaar in Breda.
Bruid met bruidsboeket.
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsreportage in de kas van Huize Druivelaar in Breda.
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Ceremonie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Gedekte tafel bij Kioskafé in Poppel
Bruidspaar loopt door de tuin van  Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Overzicht van diner bij Kioskafé in Poppel
Bruidspaar bij het goudenuur.
Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel
Vuur wordt aangeblazen bij Kioskafé in Poppel
367

Eline & Rik's adresjes:

Locatie:
Kioskafé in Poppel

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Bruidsfoto van bruidspaar in het bos.

Bruidsfotografie in Amersfoort bij Hoeve Sparrendam

Op deze mooie dag reden we naar Amersfoort voor de bruiloft van Carola en Jeroen. Wij waren stiekem best benieuwd naar hun vervoermiddel want in het draaiboek stond dat ze gezamenlijk op de fiets met zijspan naar de locatie zouden fietsen! Dat zou voor leuke fotomomenten zorgen.....
lees verder →
Bruidspaar loopt over brug bij kasteel Dussen.

Trouwen in Oosterhout

Onze eerste bruiloft na een korte vakantie in Spanje bracht ons naar Oosterhout waar Simone en Raymon bij IJsboerderij De Jacobshoeve elkaar het ja-woord gaven. Eentje waar een speciale rol was weggelegd voor Budgie, het superleuke hondje van dit bruidspaar! Deze rakker zou namelijk de ringen komen brengen, al twijfelden sommigen of hij wel de juiste kant op zou lopen :-)....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotograaf in Zuid-Holland

Bruidsfotograaf in Zuid-Holland

Met het lieve bruidspaar Franciska en Admir bezochten we vandaag een paar voor ons bekende plekken in Zuid-Holland. Deze dag bracht ons namelijk naar Rotterdam en De Vreemde Vogel in Vlaardingen! Rotterdam mocht niet ontbreken op het lijstje van het bruidspaar omdat ze beiden gek zijn op Feyenoord. Er moest dus een foto voor De Kuip genomen worden! Bij de Vreemde Vogel hebben ze de rest van de dag besteed, waaronder het diner, ceremonie en feest. Ja, in die volgorde :-)....
lees verder →