background

Bruidsfotografie bij Kioskafé in Poppel

Eline & Rik

20 april 2018


Eline en Rik pakten het op hun grote dag iets anders aan. Ze kozen er voor om in de ochtend eerst met een klein gezelschap in Chaam te trouwen. In de middag deden ze dit nogmaals dik over met hun familie en vrienden bij het Kioskafé in Poppel!

Na de ontmoeting zijn we eerst naar het gemeentehuis van Chaam gegaan voor de wettelijke ceremonie met hun familie. Buiten stond de klas van Eline vol spanning te wachten en na het ja-woord en het tekenen stonden ze met een ereboog klaar voor het kersverse bruidspaar. Hun juf Eline was getrouwd met Rik!

Voor de reportagefoto's reden we na de lunch naar Huize Druivelaar in Breda. Een oude boerderij uit 1902 met een honderd jaar oude druivenkas omringt door een mooie aangelegde tuin. Een prachtige locatie verscholen achter woonhuizen.

Daarna reden we naar het Kioskafé in Poppel. Daar waren de gasten al aanwezig en kon de tweede ceremonie al snel beginnen in de gezellige tent achter in de tuin. Wij vonden deze tweede ceremonie erg goed bedacht omdat je hem kan invullen zoals je dat zelf wil. Hij werd begeleid door de vader van Rik en verschillende personen hadden een persoonlijk woordje, liedje of stukje voor ze.

Omdat het weer zo prachtig meewerkte hebben ze de rest van de avond buiten kunnen doorbrengen. Bij een ondergaande zon werd er aan een lange tafels gegeten met aansluitend het feest. Een erg mooie dag in april. Eline en Rik, jullie hebben deze dag heel erg mooi ingevuld en wij wensen jullie samen heel veel geluk en liefde toe!


Bruidsjurk voor het raam met ochtendzon.Zussen en moeder bij de bruid die gekapt wordt.Bruidegom wordt in zijn jasje geholpen door zijn moeder.Bruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelBruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelBruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelBruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelHanden van mensen die de jurk van de bruidsjurk sluiten.Bruid omringt met gezin krijgt een cadeau. Babs zwaait bij het gemeentehuis van Chaam.Bruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelBruidspaar kust elkaar in het gemeentehuis van Chaam.Getuigen in het gemeentehuis van Chaam.Bruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelBruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelBruidsreportage bij Huize Druivelaar in Breda.Bruidsfoto in de tuin van bij Huize Druivelaar in Breda.Bruid met bruidsboeket. Bruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelBruidsreportage in de kas van Huize Druivelaar in Breda.Bruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelCeremonie bij Kioskafé in PoppelBruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelBruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelBruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelBruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelGedekte tafel bij Kioskafé in PoppelBruidspaar loopt door de tuin van  Kioskafé in PoppelBruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelBruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelOverzicht van diner bij Kioskafé in PoppelBruidspaar bij het goudenuur.Bruidsfotografie bij Kioskafé in PoppelVuur wordt aangeblazen bij Kioskafé in Poppel
367

Eline & Rik's adresjes

Locatie:Kioskafé in Poppel

Bekijk ook eens onze andere blogjes