Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk

Scroll naar beneden

Joanne & Kristiaan

17 november 2017

"Nou", zei Kristiaan toen ik (Hiske) bij ze in de bus zat naar de reportageplek. "Jullie zien vast al helemaal voor je hoe de blog gaat worden". Tja, onze laatste bruiloft van dit jaar verliep in de ochtend iets anders dan verwacht. Michael was bij Kristiaan waar alles prima verliep tot hij zijn mooie bruid ging ophalen. Net voor de snelweg kwam de bus die hij bestuurde tot stilstand! De ANWB moest te hulp schieten.

Al begon de ochtend voor mij bij de bruid heel ontspannen. Het was nog donker toen ik begon te fotograferen maar langzaam kwam de zon op en scheen gezellig de kamer van Joanne binnen. Buiten werd de loper uitgelegd en de zussen en vriendin kwamen soms even spieken. Joanne genoot van alles, eindelijk was het haar dag waar ze al zolang naar uit had gekeken. Toen ze haar jurk aan had en haar vader haar bewonderd had kwam haar moeder met het nieuws dat Kristiaan met pech langs de kant stond. Haar grote bruine ogen werden even groter maar je zag dat ze meteen naar oplossingen ging zoeken. Er werd al snel aan een andere locatie gedacht voor de reportagefoto's want de Lambertuskerk zou te lang rijden zijn. De nieuwe locatie, Nederhemert, zette Joanna meteen in haar telefoon. Deze bruid wist problemen voor te zijn!

Kristiaan was ook rustig onder de situatie en werd met voorrang geholpen door de ANWB. Maar ook zijn vader en broer kwamen al te hulp. Ergens werd er al gedacht dat hij zonder diesel stond omdat de meter niet meer goed functioneerde. Na wat slokken diesel uit de jerrycan reden ze naar een pomp en werd de rit naar zijn bruid voortgezet. Later dan verwacht maar wat een fijne ontmoeting was het! Al snel zaten ze in de bus op weg naar Nederhemert voor de reportage foto's. De zon scheen volop en de bomen hadden een prachtig verloop van groen naar oranje, wat een mooie achtergrond.

Na de gezellige reportage zijn we weer naar het huis van Joanne gereden waar de daggasten op hun stonden te wachten. Qua tijd hadden we al een stuk gewonnen en door de strakke aanpak van de ceremoniemeester bij de groepsfoto's bleef er ook nog tijd over om te ontspannen. Uitgerust reden ze naar Raamsdonk waar de prachtige Lambertuskerk staat. Een kerk waar wij graag fotograferen omdat het zo lekker licht is. Tijdens de dienst zaten Joanne en Kristiaan te genieten van de woorden en de mooie live muziek en dat genieten is de hele middag en avond doorgegaan. Na de ceremonie was de receptie waarbij de gasten hun eigen koffie konden samenstellen en werd er midden in de kerk een lange tafel gezellig gedekt. Samen met hun familie en vrienden hebben ze fijn getafeld. Er was ruimte om cadeaus te overhandigen en mooie speeches te houden. Na de openingsdans hebben wij het gezelschap verlaten. Wat een fijne dag, wat een mooie bruiloft om ons jaar mee af te sluiten. Joanne en Kristiaan, bedankt dat wij erbij mochten zijn. Veel geluk samen!
Visagiste doet haar van bruid op een donkere slaapkamer Bruid kijkt in spiegel terwijl visagiste het haar kapt Bruidsjurk en bolero voor slaapkamer raam in winterzon Hand van bruidegom die geholpen wordt met zijn manchetknoop Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Kapster doet haar van bruidegom Visagiste brengt make-up aan bij bruid Close-up van bruid die een lijntje boven haar oog krijgt Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Moeder van bruid sluit bruidsjurk Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Bruidegom komt aan bij bruid met bus gasten wachten hem op Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Bruidspaar in laan met herfstbomen Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Bruidegom leunt tegen bus en kijkt in de verte Bruid met boeket met herfstbomen op de achtergrond Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Drie bruidsjonkers met grote bloemstukken achter in een bus Bruid staat bij bruidegom die een bus bestuurd Bruid loopt met vader door middenpad van de Lambertuskerk Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Overzicht van bruiloft in de Lambertuskerk in Raamsdonk Bruid dept traan weg Bruidspaar wordt ingezegend Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Bruidspaar in het donker voor de lambertuskerk in Raamsdonk Bruidskinderen spelen samen op gestapelde stoelen Lange tafel wordt gedekt in de lambertuskerk Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Overzicht van diner aan lange tafel in een kerk Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
326

Joanne & Kristiaan's adresjes:

Locatie:   Lambertuskerk Raamsdonk
Catering:   SED s'Gravenmoer

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruiloft in de achtertuin

Bruiloft in de achtertuin

Wat hebben bier-pong, een tafeltennistafel, een sjoelbak, een trampoline, een luchtkussen, een schommel en een mega-Jenga gemeen? Ze waren allemaal aanwezig op de bruiloft van Petra en Tim! Dit leuke bruidspaar had niet zo heel veel wensen voor hun grote dag. Droog weer, veel vrienden en familie en een enorme bak gezelligheid waren toch wel de belangrijkste. Missie geslaagd dachten we zo!....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft in Goirle

Bruiloft in Goirle

Een bruidspaar in een houding waarbij ze wel zwanger lijkt! Nou, Simone lijkt bij deze foto niet alleen zwanger, ze is zwanger! Bijna 30 weken intussen. Iets dat wel voor moeilijkheden zorgde bij haar jurk maar de bruidsmodezaak heeft een andere jurk helemaal op maat gemaakt voor haar en de details overgezet van de 'oude' jurk. Nice!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij Kasteel Kerckebosch | Winterbruiloft

Trouwen bij Kasteel Kerckebosch | Winterbruiloft

Onze eerste winterbruiloft in de sneeuw! Kasteel Kerckebosch in Zeist lag er op de bruiloft van Jolanda en Reinier zo mooi bij; sprookjesachtig gewoon. Dit goedlachse bruidspaar hoopte erg op sneeuw op hun trouwdag en dat kregen ze ook!....
lees verder →