Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk

Scroll naar beneden

Joanne & Kristiaan

17 november 2017

"Nou", zei Kristiaan toen ik (Hiske) bij ze in de bus zat naar de reportageplek. "Jullie zien vast al helemaal voor je hoe de blog gaat worden". Tja, onze laatste bruiloft van dit jaar verliep in de ochtend iets anders dan verwacht. Michael was bij Kristiaan waar alles prima verliep tot hij zijn mooie bruid ging ophalen. Net voor de snelweg kwam de bus die hij bestuurde tot stilstand! De ANWB moest te hulp schieten.

Al begon de ochtend voor mij bij de bruid heel ontspannen. Het was nog donker toen ik begon te fotograferen maar langzaam kwam de zon op en scheen gezellig de kamer van Joanne binnen. Buiten werd de loper uitgelegd en de zussen en vriendin kwamen soms even spieken. Joanne genoot van alles, eindelijk was het haar dag waar ze al zolang naar uit had gekeken. Toen ze haar jurk aan had en haar vader haar bewonderd had kwam haar moeder met het nieuws dat Kristiaan met pech langs de kant stond. Haar grote bruine ogen werden even groter maar je zag dat ze meteen naar oplossingen ging zoeken. Er werd al snel aan een andere locatie gedacht voor de reportagefoto's want de Lambertuskerk zou te lang rijden zijn. De nieuwe locatie, Nederhemert, zette Joanna meteen in haar telefoon. Deze bruid wist problemen voor te zijn!

Kristiaan was ook rustig onder de situatie en werd met voorrang geholpen door de ANWB. Maar ook zijn vader en broer kwamen al te hulp. Ergens werd er al gedacht dat hij zonder diesel stond omdat de meter niet meer goed functioneerde. Na wat slokken diesel uit de jerrycan reden ze naar een pomp en werd de rit naar zijn bruid voortgezet. Later dan verwacht maar wat een fijne ontmoeting was het! Al snel zaten ze in de bus op weg naar Nederhemert voor de reportage foto's. De zon scheen volop en de bomen hadden een prachtig verloop van groen naar oranje, wat een mooie achtergrond.

Na de gezellige reportage zijn we weer naar het huis van Joanne gereden waar de daggasten op hun stonden te wachten. Qua tijd hadden we al een stuk gewonnen en door de strakke aanpak van de ceremoniemeester bij de groepsfoto's bleef er ook nog tijd over om te ontspannen. Uitgerust reden ze naar Raamsdonk waar de prachtige Lambertuskerk staat. Een kerk waar wij graag fotograferen omdat het zo lekker licht is. Tijdens de dienst zaten Joanne en Kristiaan te genieten van de woorden en de mooie live muziek en dat genieten is de hele middag en avond doorgegaan. Na de ceremonie was de receptie waarbij de gasten hun eigen koffie konden samenstellen en werd er midden in de kerk een lange tafel gezellig gedekt. Samen met hun familie en vrienden hebben ze fijn getafeld. Er was ruimte om cadeaus te overhandigen en mooie speeches te houden. Na de openingsdans hebben wij het gezelschap verlaten. Wat een fijne dag, wat een mooie bruiloft om ons jaar mee af te sluiten. Joanne en Kristiaan, bedankt dat wij erbij mochten zijn. Veel geluk samen!
Visagiste doet haar van bruid op een donkere slaapkamer Bruid kijkt in spiegel terwijl visagiste het haar kapt Bruidsjurk en bolero voor slaapkamer raam in winterzon Hand van bruidegom die geholpen wordt met zijn manchetknoop Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Kapster doet haar van bruidegom Visagiste brengt make-up aan bij bruid Close-up van bruid die een lijntje boven haar oog krijgt Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Moeder van bruid sluit bruidsjurk Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Bruidegom komt aan bij bruid met bus gasten wachten hem op Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Bruidspaar in laan met herfstbomen Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Bruidegom leunt tegen bus en kijkt in de verte Bruid met boeket met herfstbomen op de achtergrond Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Drie bruidsjonkers met grote bloemstukken achter in een bus Bruid staat bij bruidegom die een bus bestuurd Bruid loopt met vader door middenpad van de Lambertuskerk Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Overzicht van bruiloft in de Lambertuskerk in Raamsdonk Bruid dept traan weg Bruidspaar wordt ingezegend Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Bruidspaar in het donker voor de lambertuskerk in Raamsdonk Bruidskinderen spelen samen op gestapelde stoelen Lange tafel wordt gedekt in de lambertuskerk Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk Overzicht van diner aan lange tafel in een kerk Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
326

Joanne & Kristiaan's adresjes:

Locatie:   Lambertuskerk Raamsdonk
Catering:   SED s'Gravenmoer

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwen in Brabant | Landgoed Ulvenhart

Trouwen in Brabant | Landgoed Ulvenhart

We hadden weer een bruiloft in Brabant! Deze keer begonnen we in Chaam waar Dorine door haar zus (of Haarzus :-) ) gekapt en voorzien werd van make-up. Joost zou over een tijdje zijn mooie bruid ophalen in een prachtige Rolls-Royce met in zijn handen het boeket. Dat hij echt het boeket mee moest nemen had Dorine nog eens extra tegen hem gezegd.....
lees verder →
Kopfoto Chinese Nederlandse Bruiloft in Tilburg

Chinese Nederlandse Bruiloft in Tilburg

Een bruiloft in Tilburg met een Chinese en een Nederlandse ceremonie. En niet te vergeten de traditionele Chinese deurspelletjes die de bruidegom moet doen om bij zijn bruid te komen. Spelletjes waarbij Rick samen met zijn vrienden flink uitgedaagd werden door de bruidsmeisjes.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Marieke en Maurice wonen in Dongen en dat werd ook de plek waar ze gingen trouwen. Marieke begon de dag bij haar ouders thuis en Maurice in hun eigen huis. Deze lag overigens het gaspedaal 1 keer stevig induwen van elkaar verwijderd :-) Marieke is opgegroeid tussen de paarden dus dat ze met een koets naar de locatie gereden wilde worden stond al snel vast. Maar ook Maurice had zijn momentje met een stoere ruige Jeep; hiermee zijn ze naar de fotolocatie gereden. Ieder zijn ding dus op deze dag.....
lees verder →