Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk

Scroll naar beneden

Joanne & Kristiaan

17 november 2017

"Nou", zei Kristiaan toen ik (Hiske) bij ze in de bus zat naar de reportageplek. "Jullie zien vast al helemaal voor je hoe de blog gaat worden". Tja, onze laatste bruiloft van dit jaar verliep in de ochtend iets anders dan verwacht. Michael was bij Kristiaan waar alles prima verliep tot hij zijn mooie bruid ging ophalen. Net voor de snelweg kwam de bus die hij bestuurde tot stilstand! De ANWB moest te hulp schieten.

Al begon de ochtend voor mij bij de bruid heel ontspannen. Het was nog donker toen ik begon te fotograferen maar langzaam kwam de zon op en scheen gezellig de kamer van Joanne binnen. Buiten werd de loper uitgelegd en de zussen en vriendin kwamen soms even spieken. Joanne genoot van alles, eindelijk was het haar dag waar ze al zolang naar uit had gekeken. Toen ze haar jurk aan had en haar vader haar bewonderd had kwam haar moeder met het nieuws dat Kristiaan met pech langs de kant stond. Haar grote bruine ogen werden even groter maar je zag dat ze meteen naar oplossingen ging zoeken. Er werd al snel aan een andere locatie gedacht voor de reportagefoto's want de Lambertuskerk zou te lang rijden zijn. De nieuwe locatie, Nederhemert, zette Joanna meteen in haar telefoon. Deze bruid wist problemen voor te zijn!

Kristiaan was ook rustig onder de situatie en werd met voorrang geholpen door de ANWB. Maar ook zijn vader en broer kwamen al te hulp. Ergens werd er al gedacht dat hij zonder diesel stond omdat de meter niet meer goed functioneerde. Na wat slokken diesel uit de jerrycan reden ze naar een pomp en werd de rit naar zijn bruid voortgezet. Later dan verwacht maar wat een fijne ontmoeting was het! Al snel zaten ze in de bus op weg naar Nederhemert voor de reportage foto's. De zon scheen volop en de bomen hadden een prachtig verloop van groen naar oranje, wat een mooie achtergrond.

Na de gezellige reportage zijn we weer naar het huis van Joanne gereden waar de daggasten op hun stonden te wachten. Qua tijd hadden we al een stuk gewonnen en door de strakke aanpak van de ceremoniemeester bij de groepsfoto's bleef er ook nog tijd over om te ontspannen. Uitgerust reden ze naar Raamsdonk waar de prachtige Lambertuskerk staat. Een kerk waar wij graag fotograferen omdat het zo lekker licht is. Tijdens de dienst zaten Joanne en Kristiaan te genieten van de woorden en de mooie live muziek en dat genieten is de hele middag en avond doorgegaan. Na de ceremonie was de receptie waarbij de gasten hun eigen koffie konden samenstellen en werd er midden in de kerk een lange tafel gezellig gedekt. Samen met hun familie en vrienden hebben ze fijn getafeld. Er was ruimte om cadeaus te overhandigen en mooie speeches te houden. Na de openingsdans hebben wij het gezelschap verlaten. Wat een fijne dag, wat een mooie bruiloft om ons jaar mee af te sluiten. Joanne en Kristiaan, bedankt dat wij erbij mochten zijn. Veel geluk samen!
Visagiste doet haar van bruid op een donkere slaapkamer
Bruid kijkt in spiegel terwijl visagiste het haar kapt
Bruidsjurk en bolero voor slaapkamer raam in winterzon
Hand van bruidegom die geholpen wordt met zijn manchetknoop
Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
Kapster doet haar van bruidegom
Visagiste brengt make-up aan bij bruid
Close-up van bruid die een lijntje boven haar oog krijgt
Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
Moeder van bruid sluit bruidsjurk
Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
Bruidegom komt aan bij bruid met bus gasten wachten hem op
Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
Bruidspaar in laan met herfstbomen
Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
Bruidegom leunt tegen bus en kijkt in de verte
Bruid met boeket met herfstbomen op de achtergrond
Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
Drie bruidsjonkers met grote bloemstukken achter in een bus
Bruid staat bij bruidegom die een bus bestuurd
Bruid loopt met vader door middenpad van de Lambertuskerk
Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
Overzicht van bruiloft in de Lambertuskerk in Raamsdonk
Bruid dept traan weg
Bruidspaar wordt ingezegend
Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
Bruidspaar in het donker voor de lambertuskerk in Raamsdonk
Bruidskinderen spelen samen op gestapelde stoelen
Lange tafel wordt gedekt in de lambertuskerk
Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
Overzicht van diner aan lange tafel in een kerk
Fotograaf in Raamsdonk bij de Lambertuskerk
326

Joanne & Kristiaan's adresjes:

Locatie:
Lambertuskerk Raamsdonk
Catering:
SED s'Gravenmoer

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Bruidsreportage in Soester Duinen.

Bruidsfotografie in Soest met prachtige luchten

Voor de bruidsfotografie van Wieteke en Joris reden we naar Soest. Beide verbleven in Hotel Ernst Sillem Hoeve, dat staat in een bosrijke omgeving. Wieteke kon ik in de bruidssuite vinden terwijl Joris zich nog in de ontbijtzaal bevond. De bruidegom heeft meestal minder tijd nodig dan de bruid :-)....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotografie kasteel Dussen

Bruidsfotografie kasteel Dussen

Christel en Michiel trouwden bij Kasteel Dussen; een prachtig ruw kasteel aan de rand van weilanden! Maar hun dag begon in Waspik, waar Christel bij haar ouders was, en Waalwijk, waar Michiel in een hotel verbleef. En in die tijd hebben de wolken al hun druppels kunnen laten vallen want daarna was het de hele dag droog!....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotografie Klooster Nieuwkerk Goirle

Bruidsfotografie Klooster Nieuwkerk Goirle

De kopfoto laat meteen zien wat de passie van dit bruidspaar is en wat hun samen heeft gebracht. Al missen we op deze foto wel een belangrijk onderdeel van deze sport, het paard! José en Arno doen aan boogschieten te paard, een sport die voor ons nog geheel onbekend was. Tijdens de reportage hebben we dan ook enkele foto's gemaakt met het boogschieten.....
lees verder →