Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale

Scroll naar beneden

Nathalie & Marco

27 oktober 2017

Toen wij de Dongencentrale in Geertruidenberg als reportage locatie in het draaiboek van Nathalie en Marco zagen hadden we er meteen zin in! Deze plek is een van de locaties waar wij erg graag fotograferen. Deze keer zouden we naar het Filterhuis gaan. Maar wij waren ook erg benieuwd naar het kerkje in Drimmelen want het zou er erg mooi zijn maar wij hadden er nog niet eerder een bruiloft gehad. En zo reden wij vol enthousiasme richting Made waar het bruidspaar zich gingen omkleden.

Nathalie was bij haar ouders waar de laatste hand aan haar make-up werd gelegd waarna de kapster weer verder ging met het haar. Bij Marco, die thuis was, druppelden er steeds meer mensen binnen. Mannen hoeven alleen maar hun pak in te stappen en met hun haar te schudden om er geweldig uit te zien dus geen haast aan die kant van Made. Om 10:30 was de ontmoeting met beide ouders, oma, broers en vrienden. Een gezellige drukte in de huiskamer. Die gezellige drukte moesten wij al snel verlaten want we gingen naar de Oude Dongencentrale voor de foto's. Het Filterhuis is al een mooie plek maar met het licht dat er binnen kwam was helemaal om te smullen. Elke keer als wij daar komen leren we weer iets nieuws en deze keer speelden we met het binnenkomende licht en wat flitsers. Wat een prachtige dag was het tot nu toe!

Om 14:00 was de ceremonie in het mooie kerkje van Drimmelen. Parkeren is erg lastig maar gelukkig zijn wij met z'n 2en, want ik (Michael) kon Hiske alvast afzetten terwijl ik naar een parkeerplek zocht zodat de aankomst van het bruidspaar niet gemist werd. Het was een fijne ceremonie en iedereen was zichtbaar aan het genieten! Na de ceremonie reden we naar een andere kerk zodat het bruidspaar en hun ouders een kaarsje konden aansteken voor de belangrijke personen die er niet meer bij konden zijn. Hun diner- en feestlocatie De Korenbeurs was aan de overkant van dit kerkje, dus het bruidspaar hoefde alleen maar over te steken.

Het was absoluut niet zo dat Nathalie en Marco een gehaaste dag hadden. Integendeel zelfs, maar toch werd de dag vanaf nu rustiger. Lekker ontspannen en socializen met vrienden en familie, een toast en een stukje taart, lekker een beetje rondhangen; als bruidspaar heb je nu gewoon meer tijd voor je gasten en even stil te staan bij de 1e helft van de dag. In de ruimte waar iedereen verbleef in de middag viel trouwens prachtig licht naar binnen, alweer! Na de groepsfoto's was het tijd voor het diner met aansluitend het feest. De Saterday Night Fever dansvloer stond al klaar en hiervan werd gretig gebruik gemaakt :-) De zaal zat lekker vol met alle gasten en het was supergezellig! Net voordat wij weggingen werd er voor iedereen pizza gebracht door Domino's. Maar het was niet de originele bezorger die de show stal, maar Marco zelf! Hij reed namelijk de zaal binnen op een scooter, verkleed als pizzabezorger en natuurlijk met de pizza's terwijl het oude bekende pizzalied van André van Duin werd gezongen. Voor iedereen was er een stuk pizza, maar voor ons was het tijd om naar huis te gaan.

Nathalie en Marco, wij hebben vandaag genoten! Bedankt!
Bruid krijgt thuis make-up aangebracht door visagiste Close-up van wimpers bruid Prijssticker wordt onder schoenen van de bruidegom gepulkt Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale vrouw helpt bruidegom bij het omdoen van stropdas Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale Vrouw helpt bruid met het sluiten van de bruidsjurk Bruid spuit parfum op haar pols Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale Bruidspaar poseert voor pand van de dongecentrale Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale Bruidegom poseert tegen machine in de zon Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale Bruid in industriële omgeving houdt sluier wijd in het tegenlicht Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale Bruidspaar poseren bij de haven van drimmelen Bruid wordt bewondert door gasten Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale Overzicht van bruidspaar en ambtenaar in het kerkje van drimmelen Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale Bruidspaar loopt door het middenpad van het kerkje van Drimmelen uit Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale Bruid en bruidegom komen zaal binnen met bruidstaart en vuurwerk op kar Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale Bruidspaar doen openingsdans Gasten van bruiloft dansen en zingen op dansvloer Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale Bruidsfotograaf in Drimmelen en bij de Dongecentrale
323

Nathalie & Marco's adresjes:

Diner- en feestlocatie:   De Korenbeurs in Made

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto trouwen in Montfoort

trouwen in Montfoort

De eerste bruiloft na onze vakantie bracht ons naar Montfoort waar de bruiloft bij De Heeren van Montfoort plaats vond. Het diner en het feest was bij Kasteel Montfoort, 250 meter verderop. Zelf waren wij nog niet in dit lieve dorpje geweest, maar wat is het een gezellige plek om te trouwen!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Brabant | Landgoed Ulvenhart

Trouwen in Brabant | Landgoed Ulvenhart

We hadden weer een bruiloft in Brabant! Deze keer begonnen we in Chaam waar Dorine door haar zus (of Haarzus :-) ) gekapt en voorzien werd van make-up. Joost zou over een tijdje zijn mooie bruid ophalen in een prachtige Rolls-Royce met in zijn handen het boeket. Dat hij echt het boeket mee moest nemen had Dorine nog eens extra tegen hem gezegd.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Na de mooie verhalen van Annemieke en Wesley, tijdens het introductiegesprek, waren wij erg nieuwsgierig geworden over hun trouwlocatie; De Woeste Hoeve in Beekbergen. Voor ons niet in de buurt dus kenden wij deze trouwlocatie nog niet. Er zou een mooi hoekje in de tuin zijn waar getrouwd kan worden maar ook het borrelen en de taart zou in de gezellige tuin plaats vinden.....
lees verder →