Bruidsfotograaf Drimmelen | Nathalie & Marco

Kopfoto

27 oktober 2017

Toen wij de locatie voor de reportage op het draaiboek van Nathalie en Marco zagen hadden we er meteen zin in! De Dongencentrale in Geertruidenberg is een van de locaties waar wij erg graag fotograferen. Deze keer zouden we naar het Filterhuis gaan. Maar wij waren ook erg benieuwd naar het kerkje in Drimmelen want het zou er erg mooi zijn maar wij hadden er nog niet eerder een bruiloft gehad. En zo reden wij vol enthousiasme richting Made waar het bruidspaar zich gingen omkleden.

Nathalie was bij haar ouders waar de laatste hand aan haar make-up werd gelegd waarna de kapster weer verder ging met het haar. Bij Marco, die thuis was, druppelden er steeds meer mensen binnen. Mannen hoeven alleen maar hun pak in te stappen en met hun haar te schudden om er geweldig uit te zien dus geen haast aan die kant van Made. Om 10:30 was de ontmoeting met beide ouders, oma, broers en vrienden. Een gezellige drukte in de huiskamer. Die gezellige drukte moesten wij al snel verlaten want we gingen naar de Oude Dongencentrale voor de foto's. Het Filterhuis is al een mooie plek maar met het licht dat er binnen kwam was helemaal om te smullen. Elke keer als wij daar komen leren we weer iets nieuws en deze keer speelden we met het binnenkomende licht en wat flitsers. Wat een prachtige dag was het tot nu toe!

Om 14:00 was de ceremonie in het mooie kerkje van Drimmelen. Parkeren is erg lastig maar gelukkig zijn wij met z'n 2en, want ik (Michael) kon Hiske alvast afzetten terwijl ik naar een parkeerplek zocht zodat de aankomst van het bruidspaar niet gemist werd. Het was een fijne ceremonie en iedereen was zichtbaar aan het genieten! Na de ceremonie reden we naar een andere kerk zodat het bruidspaar en hun ouders een kaarsje konden aansteken voor de belangrijke personen die er niet meer bij konden zijn. Hun diner- en feestlocatie De Korenbeurs was aan de overkant van dit kerkje, dus het bruidspaar hoefde alleen maar over te steken.

Het was absoluut niet zo dat Nathalie en Marco een gehaaste dag hadden. Integendeel zelfs, maar toch werd de dag vanaf nu rustiger. Lekker ontspannen en socializen met vrienden en familie, een toast en een stukje taart, lekker een beetje rondhangen; als bruidspaar heb je nu gewoon meer tijd voor je gasten en even stil te staan bij de 1e helft van de dag. In de ruimte waar iedereen verbleef in de middag viel trouwens prachtig licht naar binnen, alweer! Na de groepsfoto's was het tijd voor het diner met aansluitend het feest. De Saterday Night Fever dansvloer stond al klaar en hiervan werd gretig gebruik gemaakt :-) De zaal zat lekker vol met alle gasten en het was supergezellig! Net voordat wij weggingen werd er voor iedereen pizza gebracht door Domino's. Maar het was niet de originele bezorger die de show stal, maar Marco zelf! Hij reed namelijk de zaal binnen op een scooter, verkleed als pizzabezorger en natuurlijk met de pizza's terwijl het oude bekende pizzalied van André van Duin werd gezongen. Voor iedereen was er een stuk pizza, maar voor ons was het tijd om naar huis te gaan.

Nathalie en Marco, wij hebben vandaag genoten! Bedankt!


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kop foto

Peggy & Niels

De laatste bruiloft van ons drukke weekend met 3 bruiloften achter elkaar was de grote dag van Peggy en Niels! Zij zijn getrouwd bij De Vlaamsche Schuur waar we ook een paar te gekke reportagefoto's....
lees verder →

Kop foto

Ciska & Erik

Ciska en Erik hadden voor hun bruiloft twee locaties helemaal zelf ingericht. De ceremonie zelf was in Alphen in hun eigen achtertuin en het feest in Hulten bij de ouders van Ciska. Toen wij daar op....
lees verder →

Kop foto

Angelique & Sander

Gezellig, sfeervol, ongedwongen en knus. Zo zouden wij de grote dag van Angelique en Sander willen omschrijven. Dit bruidspaar had gekozen voor 2 sfeervolle en knusse locaties, namelijk de Vlaamsche....
lees verder →