Trouwfotografen in Zeeland

Kopfoto Trouwfotografen in Zeeland

Talitha & Maarten

20 oktober 2017

De dagen worden korter en dat merken wij omdat het langer donker blijft in de ochtend. In de zomer beginnen we meestal rond 08:00 en is het al lekker licht en komt het zonnetje op. Bij de grote dag van Talitha en Maarten vertrok de bruidegom rond 08:00 in het donker om zijn bruid op te halen. Maar gelukkig was het alweer licht toen hij 3 kwartier later aankwam in 's-Gravenpolder. Wat kan het snel gaan! Na de ontmoeting was het tijd om op pad te gaan voor de reportage, want het bruidspaar wilde meerdere locaties bezoeken.

Zo vertrokken ze in de te gekke trouwauto (die van de broer van Maarten is) naar Brasserie Katoen in Goes. Een supergezellige locatie waar het mooie gekleurde licht al stond te wachten op ons. Natuurlijk mocht een kop koffie niet ontbreken en dat was geen straf voor het bruidspaar vermoeden wij :-) Daarna reden we naar het oudste straatje van Middelburg, het Kuiperspoort voor de bruidsreportage. Klein, knus en gezellig! We zijn ook nog een stukje verder gelopen naar een abdij en hebben nog heel snel met 2 foto's het enigste zonnetje van de dag meegenomen. Na regen komt zonneschijn zeggen ze wel eens, maar in dit geval was het andersom. Toch konden we op Landgoed Twistvliet, waar ook de ceremonie, het diner en de dansworkshop plaatsvond, dankbaar gebruik maken van de regen met een paar foto's.

Inmiddels was het tijd voor de ceremonie (bij de open haard) met aansluitend het diner. Het diner was wat vroeger gepland omdat Talitha en Maarten ook graag voor de kerk wilden trouwen. Tijdens het diner werd er niet alleen lekker gegeten maar ook mooie en dankbare woorden gesproken. Aansluitend was dus de kerkdienst en eenmaal terug bij Twistvliet volgde de receptie en leuke stukjes die familie en vrienden hadden voorbereidt. Deze stukjes waren zeer interactief en goed opgezet! Het bruidspaar had niet gekozen voor een feest maar voor een dansworkshop. Een origineel idee want echt iedereen kwam met de voetjes van de vloer. Wij vroegen ons van te voren af wat voor een invulling hieraan gegeven zou worden maar de dansdocente deed het echt heel goed! De opzwepende muziek nodigde zo uit dat wij ook bijna gingen mee doen nadat wij klaar waren, maar wij zaten al om 06:15 in de auto en inmiddels was het 23:15, dus wij kozen er toch voor om deze dag af te sluiten en huiswaarts te keren.

Talitha en Maarten, jullie hebben een leuke en originele invulling gegeven aan jullie grote dag en wij hebben genoten van deze dag. Te gek dat wij dit allemaal vast mochten leggen!
Trouwfotografen in Zeeland
Trouwfotografen in Zeeland
Moeder sluit bruidsjurk van bruid
Bruidegom doet voor de spiegel zijn strik om
Trouwfotografen in Zeeland
Lange oorbellen hangen om een theekopje met bloemen
Trouwfotografen in Zeeland
Trouwfotografen in Zeeland
Bruid in gele auto
Trouwfotografen in Zeeland
Bruidspaar drinkt koffie bij Brasserie Katoen in Goes.
Bruidspaar poseert in De kuiperspoort in Middelburg
Trouwfotografen in Zeeland
Trouwfotografen in Zeeland
Bruid en bruidegom kussen elkaar midden in de abdij van middelburg
Trouwfotografen in Zeeland
Trouwfotografen in Zeeland
Bruidegom loopt door het middenpad voor de ceremonie
Bruid komt met vader door het middenpad naar bruidegom
Trouwfotografen in Zeeland
Trouwfotografen in Zeeland
Bruid laat aan gasten haar trouwring zien
Bruidegom wordt in gele auto geduwd door vrienden
Tomaten met olijven salade
Trouwfotografen in Zeeland
Trouwfotografen in Zeeland
Pelgrimskerk in Vrouwenpolder
Trouwfotografen in Zeeland
Trouwfotografen in Zeeland
Trouwfotografen in Zeeland
Trouwfotografen in Zeeland
Trouwfotografen in Zeeland
Dansende gasten bij Twistvliet in vrouwenpolder


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Bruidspaar totaal in beeld innig tegen elkaar met herfstkleuren op de achtergrond

Joanne & Kristiaan

"Nou", zei Kristiaan toen ik (Hiske) bij ze in de bus zat naar de reportageplek. "Jullie zien vast al helemaal voor je hoe de blog gaat worden". Tja, onze laatste bruiloft van dit jaar verliep in de....
lees verder →

Kopfoto Bruidsfotografie bij Molenhof in Ravels

Jelle & Tom

Er zijn natuurlijk nogal wat verschillen tussen onze zuiderburen en Nederlanders. In deze periode is het duidelijk dat de Rode Duivels beter zijn dan de Oranje leeuwen (met pijn in het hart van veel....
lees verder →

Kopfoto Trouwen bij de Seterse Hoeve in Oosterhout

Michelle en Raymond

Deze ochtend mochten we de dag starten in Ottoland en Hoogblokland, 2 plaatsen die wij nog niet kenden. Maar onze TomTom wist ons prima naar deze mooie dorpjes te brengen. Het eindpunt voor die dag,....
lees verder →