background

Trouwfotografen in Zeeland

Talitha & Maarten

20 oktober 2017


De dagen worden korter en dat merken wij omdat het langer donker blijft in de ochtend. In de zomer beginnen we meestal rond 08:00 en is het al lekker licht en komt het zonnetje op. Bij de grote dag van Talitha en Maarten vertrok de bruidegom rond 08:00 in het donker om zijn bruid op te halen. Maar gelukkig was het alweer licht toen hij 3 kwartier later aankwam in 's-Gravenpolder. Wat kan het snel gaan! Na de ontmoeting was het tijd om op pad te gaan voor de reportage, want het bruidspaar wilde meerdere locaties bezoeken.

Zo vertrokken ze in de te gekke trouwauto (die van de broer van Maarten is) naar Brasserie Katoen in Goes. Een supergezellige locatie waar het mooie gekleurde licht al stond te wachten op ons. Natuurlijk mocht een kop koffie niet ontbreken en dat was geen straf voor het bruidspaar vermoeden wij :-) Daarna reden we naar het oudste straatje van Middelburg, het Kuiperspoort voor de bruidsreportage. Klein, knus en gezellig! We zijn ook nog een stukje verder gelopen naar een abdij en hebben nog heel snel met 2 foto's het enigste zonnetje van de dag meegenomen. Na regen komt zonneschijn zeggen ze wel eens, maar in dit geval was het andersom. Toch konden we op Landgoed Twistvliet, waar ook de ceremonie, het diner en de dansworkshop plaatsvond, dankbaar gebruik maken van de regen met een paar foto's.

Inmiddels was het tijd voor de ceremonie (bij de open haard) met aansluitend het diner. Het diner was wat vroeger gepland omdat Talitha en Maarten ook graag voor de kerk wilden trouwen. Tijdens het diner werd er niet alleen lekker gegeten maar ook mooie en dankbare woorden gesproken. Aansluitend was dus de kerkdienst en eenmaal terug bij Twistvliet volgde de receptie en leuke stukjes die familie en vrienden hadden voorbereidt. Deze stukjes waren zeer interactief en goed opgezet! Het bruidspaar had niet gekozen voor een feest maar voor een dansworkshop. Een origineel idee want echt iedereen kwam met de voetjes van de vloer. Wij vroegen ons van te voren af wat voor een invulling hieraan gegeven zou worden maar de dansdocente deed het echt heel goed! De opzwepende muziek nodigde zo uit dat wij ook bijna gingen mee doen nadat wij klaar waren, maar wij zaten al om 06:15 in de auto en inmiddels was het 23:15, dus wij kozen er toch voor om deze dag af te sluiten en huiswaarts te keren.

Talitha en Maarten, jullie hebben een leuke en originele invulling gegeven aan jullie grote dag en wij hebben genoten van deze dag. Te gek dat wij dit allemaal vast mochten leggen!


Trouwfotografen in ZeelandTrouwfotografen in ZeelandMoeder sluit bruidsjurk van bruidBruidegom doet voor de spiegel zijn strik omTrouwfotografen in ZeelandLange oorbellen hangen om een theekopje met bloemenTrouwfotografen in ZeelandTrouwfotografen in ZeelandBruid in gele autoTrouwfotografen in ZeelandBruidspaar drinkt koffie bij Brasserie Katoen in Goes.Bruidspaar poseert in De kuiperspoort in MiddelburgTrouwfotografen in ZeelandTrouwfotografen in ZeelandBruid en bruidegom kussen elkaar midden in de abdij van middelburgTrouwfotografen in ZeelandTrouwfotografen in ZeelandBruidegom loopt door het middenpad voor de ceremonieBruid komt met vader door het middenpad naar bruidegomTrouwfotografen in ZeelandTrouwfotografen in ZeelandBruid laat aan gasten haar trouwring zienBruidegom wordt in gele auto geduwd door vriendenTomaten met olijven saladeTrouwfotografen in ZeelandTrouwfotografen in ZeelandPelgrimskerk in VrouwenpolderTrouwfotografen in ZeelandTrouwfotografen in ZeelandTrouwfotografen in ZeelandTrouwfotografen in ZeelandTrouwfotografen in ZeelandDansende gasten bij Twistvliet in vrouwenpolder
320

Talitha & Maarten's adresjes

Locatie:Landgoed Twistvliet in Vrouwenpolder

Bekijk ook eens onze andere blogjes