Bruidsfotograaf in Boxtel

Scroll naar beneden

Joyce & Jurrie

22 september 2017

Tijdens het introductiegesprek bij dit lieve bruidspaar kwam ter sprake dat Jurrie werkt bij een bedrijf dat special effects verzorgd op festivals en evenementen. Het kon dus natuurlijk ook niet anders dan dat er een paar apparaten en confettikanonnen ingezet zouden worden op hun feestelijke grote dag! Ook mochten Joyce en Jurrie gebruik maken van de bedrijfshal voor hun feest. Het bedrijf heet Magic FX uit Boxtel en hun motto? 'Blow your mind'! En zo geschiedde :-)

De dag begon relatief rustig; nadat ik (Michael) Hiske had afgezet bij de bruid reed ik door naar de bruidegom, die relaxed aan het wachten was tot de kapster klaar was met hem. Na het kappen en het aankleden werd de rust een beetje verstoord door de broer van Joyce. Hij kwam namelijk de trouwauto brengen en deze wagen was niets minder dan zijn eigen creatie! In deze showauto hoort natuurlijk een dikke geluidsinstallatie die ook even aangezet moest worden. Broerlief moest de vering wel hoger zetten zodat Jurrie over de enorme drempels kon rijden in de wijk waar Joyce was :-)

Nadat Jurrie heelhuids de drempels had getrotseerd volgde de ontmoeting. Joyce zag er prachtig uit en na veel "oooh's" en "aaah's" werd er koers gezet naar de 1e reportagelocatie. Joyce en Jurrie hadden niet 1, ook niet 2, maar 3 reportagelocaties! Dit werd een fotoshoot met veel variatie, want van graffiti gingen we naar een kasteel, daarna naar het aanliggende kunsttuin en als laatste naar een park. Ook hun hond Sammy mocht een rol vervullen tijdens de reportage; de ringen op zijn snoet stilhouden! Op de foto lijkt dit makkelijk en dat de hond lang stilzit, maar het is echt maar een halve seconde ;-)

Na de fotoshoot was het tijd voor de ceremonie. Een zaal vol vrienden en familie, live muziek, warme emoties en een leuke BABS waren de ingrediënten voor een geslaagde ceremonie. Maar na de ceremonie stonden collega's van Jurrie al te wachten; de confettikanonnen stonden al in de aanslag en 'Blow your mind' werd werkelijkheid! Kilo's confetti werd de lucht ingeschoten en voor je het wist zat alles onder :-) Wow... wat een exit! Wie het allemaal heeft opgeruimd weten wij niet, want het was tijd voor de borrel en het diner dus reden we door naar Restaurant De Rechter in Boxtel. Na het lekkere diner werd de meest gedetailleerde taart die wij ooit gezien hadden aangesneden en smakelijk verwerkt. Op naar het feestje!

Zoals genoemd werd deze bij Magic FX gehouden en alles was prachtig aangekleed! Nadat je door een hele lange stertunnel bent gelopen kwam de enorme hal met echte bomen en een te gekke lichtshow tevoorschijn. Het bruidspaar keek hun ogen uit want ze wisten van te voren niet hoe het allemaal eruit zou komen te zien. Het overtrof in ieder geval hun verwachtingen! Tijdens de openingsdans kon het natuurlijk niet anders dan dat er mistmachines, bellenblaasmachines, confettikanonnen en rookmachines werden ingezet. Tenslotte hebben ze daar een naam hoog te houden :-) Na deze knalopening moesten wij alweer huiswaarts, maar wij kunnen ons indenken dat het een feest van proporties geweest moet zijn.

Joyce en Jurrie, wij hebben een te gekke dag gehad en alles liep op rolletjes onder andere dankzij de tomeloze inzet van ceremoniemeester Jordy van den Broek. Wij hebben onze ogen uitgekeken en we zijn trots dat wij onderdeel mochten zijn van jullie bruiloft! Heel veel geluk samen toegewenst!
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
Bruidsfotograaf in Boxtel
313

Joyce & Jurrie's adresjes:

Blow your mind!:
Magix FX in Boxtel
Dinerlocatie:
De Rechter in Boxtel

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruiloft in Goirle

Bruiloft in Goirle

Een bruidspaar in een houding waarbij ze wel zwanger lijkt! Nou, Simone lijkt bij deze foto niet alleen zwanger, ze is zwanger! Bijna 30 weken intussen. Iets dat wel voor moeilijkheden zorgde bij haar jurk maar de bruidsmodezaak heeft een andere jurk helemaal op maat gemaakt voor haar en de details overgezet van de 'oude' jurk. Nice!....
lees verder →
Bruidspaar rent van duinheuvel bij Bosch en Duin.

Trouwen in het stadhuis van Oisterwijk

Oh wat was het toch een prachtige bruiloft in Oisterwijk vandaag! Er waren zorgen bij de bruid in het begin van de week of we misschien naar een binnenlocatie moesten gaan voor de reportagefoto's. Een dag van te voren besloten we om het niet te doen, en toen wij 's ochtends wakker werden kwam het met bakken uit de hemel! Gelukkig klaarde het snel op en wat een goede keuze om toch lekker naar de Loonse en Drunense duinen te gaan. Dat natuurlijke licht; wow! Je krijgt wat je verdient zeggen ze wel eens :-)....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotografie bij Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden

Bruidsfotografie bij Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden

Kijk, dit soort schoenen draag je op je bruiloft als je geen zere voeten wil krijgen en makkelijk over de paden van Kasteel Ammersoyen wil lopen! Ik hoorde ergens ook de opmerking van een vriendin op hoge hakken "oh, nu weet ik waarom ze vroeger geen hoge hakken droegen" :-)....
lees verder →