Bruidsfotograaf in Boxtel | Joyce & Jurrie

Kopfoto Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie

22 september 2017

Tijdens het introductiegesprek bij dit lieve bruidspaar kwam ter sprake dat Jurrie werkt bij een bedrijf dat special effects verzorgd op festivals en evenementen. Het kon dus natuurlijk ook niet anders dan dat er een paar apparaten en confettikanonnen ingezet zouden worden op hun feestelijke grote dag! Ook mochten Joyce en Jurrie gebruik maken van de bedrijfshal voor hun feest. Het bedrijf heet Magic FX uit Boxtel en hun motto? 'Blow your mind'! En zo geschiedde :-)

De dag begon relatief rustig; nadat ik (Michael) Hiske had afgezet bij de bruid reed ik door naar de bruidegom, die relaxed aan het wachten was tot de kapster klaar was met hem. Na het kappen en het aankleden werd de rust een beetje verstoord door de broer van Joyce. Hij kwam namelijk de trouwauto brengen en deze wagen was niets minder dan zijn eigen creatie! In deze showauto hoort natuurlijk een dikke geluidsinstallatie die ook even aangezet moest worden. Broerlief moest de vering wel hoger zetten zodat Jurrie over de enorme drempels kon rijden in de wijk waar Joyce was :-)

Nadat Jurrie heelhuids de drempels had getrotseerd volgde de ontmoeting. Joyce zag er prachtig uit en na veel "oooh's" en "aaah's" werd er koers gezet naar de 1e reportagelocatie. Joyce en Jurrie hadden niet 1, ook niet 2, maar 3 reportagelocaties! Dit werd een fotoshoot met veel variatie, want van graffiti gingen we naar een kasteel, daarna naar het aanliggende kunsttuin en als laatste naar een park. Ook hun hond Sammy mocht een rol vervullen tijdens de reportage; de ringen op zijn snoet stilhouden! Op de foto lijkt dit makkelijk en dat de hond lang stilzit, maar het is echt maar een halve seconde ;-)

Na de fotoshoot was het tijd voor de ceremonie. Een zaal vol vrienden en familie, live muziek, warme emoties en een leuke BABS waren de ingrediƫnten voor een geslaagde ceremonie. Maar na de ceremonie stonden collega's van Jurrie al te wachten; de confettikanonnen stonden al in de aanslag en 'Blow your mind' werd werkelijkheid! Kilo's confetti werd de lucht ingeschoten en voor je het wist zat alles onder :-) Wow... wat een exit! Wie het allemaal heeft opgeruimd weten wij niet, want het was tijd voor de borrel en het diner dus reden we door naar Restaurant De Rechter in Boxtel. Na het lekkere diner werd de meest gedetailleerde taart die wij ooit gezien hadden aangesneden en smakelijk verwerkt. Op naar het feestje!

Zoals genoemd werd deze bij Magic FX gehouden en alles was prachtig aangekleed! Nadat je door een hele lange stertunnel bent gelopen kwam de enorme hal met echte bomen en een te gekke lichtshow tevoorschijn. Het bruidspaar keek hun ogen uit want ze wisten van te voren niet hoe het allemaal eruit zou komen te zien. Het overtrof in ieder geval hun verwachtingen! Tijdens de openingsdans kon het natuurlijk niet anders dan dat er mistmachines, bellenblaasmachines, confettikanonnen en rookmachines werden ingezet. Tenslotte hebben ze daar een naam hoog te houden :-) Na deze knalopening moesten wij alweer huiswaarts, maar wij kunnen ons indenken dat het een feest van proporties geweest moet zijn.

Joyce en Jurrie, wij hebben een te gekke dag gehad en alles liep op rolletjes onder andere dankzij de tomeloze inzet van ceremoniemeester Jordy van den Broek. Wij hebben onze ogen uitgekeken en we zijn trots dat wij onderdeel mochten zijn van jullie bruiloft! Heel veel geluk samen toegewenst!
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie
Bruidsfotograaf in Boxtel | joyce en Jurrie


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Twee bruidsfotografen in Ulvenhout | Eefje en Teun

Eefje & Teun

Het goedlachse stel Eefje en Teun gingen trouwen op Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout. Voor ons een bekende locatie want hier zijn wij vaker geweest. Een hele goede keuze ook, want bij Ulvenhart is het....
lees verder →

Kopfoto Bruidsfotograaf in Soest | Sabine en Dennis

Sabine & Dennis

De bruiloft van Sabine en Dennis had qua weer 2 gezichten: een onrustige en regenachtige 1e helft van de dag werd afgelost door een zachte bries en een waterig zonnetje. Na regen komt zonneschijn....
lees verder →

Bruidspaar in hal van oude melkfabriek in Arhnem

Fabiane & Arthur

Op deze mooie datum zeven-tien-zeventien reden wij naar Gelderland om de bruiloft van Fabiane en Arthur te fotograferen. Het zou een leuke gevulde dag gaan worden. Als fotolocatie hadden ze De....
lees verder →