Bruidsfotograaf in Valkenswaard

Kopfoto Bruidsfotograaf in Valkenswaard

Nadja & Daan

15 september 2017

In sommige trouwauto's kan de bruid heel gemakkelijk in- en uitstappen. In sommige auto's valt ze een halve meter naar beneden voor ze in de stoel ploft en wordt haar jurk er voor haar ingepropt. In sommige auto's moet ze zelfs op de achterbank zitten. Maar Nadja en Daan hadden een trouwauto waar dit alles niet van toepassing was. Nee, deze te gekke Jeep had geen dak, geen deuren en een instap van een meter hoog :-) De chauffeur had zelfs een trapje voor de bruid zodat ze iets makkelijker kon in- en uitstappen. Dit was een trouwauto waarmee je een serieus stukje 'off-road' zou kunnen gaan.

In de ochtend waren wij allebei aanwezig in Valkenswaard bij de ouders van Nadja, waar ook het bruidspaar was. Nu waren ze nog even samen maar al snel scheidden hun wegen en ging Daan naar zijn ouders toe om zich om te kleden. Na alle voorbereidingen kwam de veelbesproken Jeep bij Daan voorrijden. Na een aantal keer 'oooh' en 'aaah' was het tijd voor een andere 'oooh' en 'aaah', namelijk de ontmoeting! Aansluitend werd er geluncht en druppelden de laatste daggasten binnen. Hierna was het tijd om naar de locatie voor de fotoreportage te rijden, het Don Bosco park in Valkenswaard. Dus het trapje werd tevoorschijn gehaald en Nadja hopte soepel in de Jeep.

Nadja en Daan zijn een lekker stel die het samen heel leuk hebben! Dus de reportage verliep niet al te serieus maar dat hoeft ook helemaal niet. Lekker samen bezig zijn en lol hebben met elkaar is belangrijker dan de pose perfect willen benaderen. Het was even spannend of het weer wel zou meewerken maar dat deed ie! Na de reportage zijn we naar de Markt in Valkenswaard gereden waar alle daggasten het bruidspaar aan het opwachten waren. Met iedereen hebben we nog een leuke groepsfoto gemaakt voordat de ceremonie in het kerkje van start ging. Het kerkje was iets te klein voor de aanwezige gasten, maar dit maakt het allemaal erg knus. Precies zoals Nadja en Daan het willen!

Want ook bij Vandeijck in Riethoven was het gezellig en knus. Hier ging het gezelschap na de ceremonie naar toe voor het diner en het feest. Een mooie open keuken gaf een blik op het heerlijke eten dat in kleine, maar vele gangen werd opgediend aan de gasten. Een familielid die op een semi-akoestische gitaar tijdens het borrelen en het diner lekkere melodietjes speelt, de vader van Nadja die heel zenuwachtig een stukje op zijn accordeon speelt en een gezellig feestje waren 1 van de vele onderdelen die de avond een warm tintje gaven. Hun thema was: 'a touch of gold', en deze kleur geeft ook het welbekende randje aan dit lieve bruidspaar die zo heerlijk kunnen genieten van vrienden en familie.

Nadja en Daan, bedankt dat wij onderdeel mochten zijn van deze mooie dag!
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard

Nadja & Daan's adresjes:

Diner- en feestlocatie:    Vandeijck in Riethoven


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Reportagefoto van bruidspaar in een open veld.

Trouwen bij Kasteel Dussen

Tof een aanvraag van een stel dat wilde trouwen bij kasteel Dussen! Als een bruidspaar interesse heeft in ons als hun bruidsfotografen spreken we altijd een keer vrijblijvend af zodat we elkaar kunnen ontmoeten. Tenslotte is het fijn om elkaar even 'live' te zien, de wensen en de mogelijkheden te kunnen bespreken. Er is ook ruimte om elkaar een beetje beter te leren kennen. Zo vertelde Marieke bijvoorbeeld dat zij docente microbiologie is en René dat hij zelf gitaar speelt en uit een muzikaal nest komt.....
lees verder →
Bruidspaar loopt over brug bij kasteel Dussen.

Trouwen in Oosterhout

Onze eerste bruiloft na een korte vakantie in Spanje bracht ons naar Oosterhout waar Simone en Raymon bij IJsboerderij De Jacobshoeve elkaar het ja-woord gaven. Eentje waar een speciale rol was weggelegd voor Budgie, het superleuke hondje van dit bruidspaar! Deze rakker zou namelijk de ringen komen brengen, al twijfelden sommigen of hij wel de juiste kant op zou lopen :-)....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotograaf in Zuid-Holland

Bruidsfotograaf in Zuid-Holland

Met het lieve bruidspaar Franciska en Admir bezochten we vandaag een paar voor ons bekende plekken in Zuid-Holland. Deze dag bracht ons namelijk naar Rotterdam en De Vreemde Vogel in Vlaardingen! Rotterdam mocht niet ontbreken op het lijstje van het bruidspaar omdat ze beiden gek zijn op Feyenoord. Er moest dus een foto voor De Kuip genomen worden! Bij de Vreemde Vogel hebben ze de rest van de dag besteed, waaronder het diner, ceremonie en feest. Ja, in die volgorde :-)....
lees verder →