Bruidsfotograaf in Valkenswaard

Scroll naar beneden

Nadja & Daan

15 september 2017

In sommige trouwauto's kan de bruid heel gemakkelijk in- en uitstappen. In sommige auto's valt ze een halve meter naar beneden voor ze in de stoel ploft en wordt haar jurk er voor haar ingepropt. In sommige auto's moet ze zelfs op de achterbank zitten. Maar Nadja en Daan hadden een trouwauto waar dit alles niet van toepassing was. Nee, deze te gekke Jeep had geen dak, geen deuren en een instap van een meter hoog :-) De chauffeur had zelfs een trapje voor de bruid zodat ze iets makkelijker kon in- en uitstappen. Dit was een trouwauto waarmee je een serieus stukje 'off-road' zou kunnen gaan.

In de ochtend waren wij allebei aanwezig in Valkenswaard bij de ouders van Nadja, waar ook het bruidspaar was. Nu waren ze nog even samen maar al snel scheidden hun wegen en ging Daan naar zijn ouders toe om zich om te kleden. Na alle voorbereidingen kwam de veelbesproken Jeep bij Daan voorrijden. Na een aantal keer 'oooh' en 'aaah' was het tijd voor een andere 'oooh' en 'aaah', namelijk de ontmoeting! Aansluitend werd er geluncht en druppelden de laatste daggasten binnen. Hierna was het tijd om naar de locatie voor de fotoreportage te rijden, het Don Bosco park in Valkenswaard. Dus het trapje werd tevoorschijn gehaald en Nadja hopte soepel in de Jeep.

Nadja en Daan zijn een lekker stel die het samen heel leuk hebben! Dus de reportage verliep niet al te serieus maar dat hoeft ook helemaal niet. Lekker samen bezig zijn en lol hebben met elkaar is belangrijker dan de pose perfect willen benaderen. Het was even spannend of het weer wel zou meewerken maar dat deed ie! Na de reportage zijn we naar de Markt in Valkenswaard gereden waar alle daggasten het bruidspaar aan het opwachten waren. Met iedereen hebben we nog een leuke groepsfoto gemaakt voordat de ceremonie in het kerkje van start ging. Het kerkje was iets te klein voor de aanwezige gasten, maar dit maakt het allemaal erg knus. Precies zoals Nadja en Daan het willen!

Want ook bij Vandeijck in Riethoven was het gezellig en knus. Hier ging het gezelschap na de ceremonie naar toe voor het diner en het feest. Een mooie open keuken gaf een blik op het heerlijke eten dat in kleine, maar vele gangen werd opgediend aan de gasten. Een familielid die op een semi-akoestische gitaar tijdens het borrelen en het diner lekkere melodietjes speelt, de vader van Nadja die heel zenuwachtig een stukje op zijn accordeon speelt en een gezellig feestje waren 1 van de vele onderdelen die de avond een warm tintje gaven. Hun thema was: 'a touch of gold', en deze kleur geeft ook het welbekende randje aan dit lieve bruidspaar die zo heerlijk kunnen genieten van vrienden en familie.

Nadja en Daan, bedankt dat wij onderdeel mochten zijn van deze mooie dag!
Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard Bruidsfotograaf in Valkenswaard
310

Nadja & Daan's adresjes:

Diner- en feestlocatie:   Vandeijck in Riethoven

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Trouwen in Dongen bij de Vlaamsche Spijcker

Marieke en Maurice wonen in Dongen en dat werd ook de plek waar ze gingen trouwen. Marieke begon de dag bij haar ouders thuis en Maurice in hun eigen huis. Deze lag overigens het gaspedaal 1 keer stevig induwen van elkaar verwijderd :-) Marieke is opgegroeid tussen de paarden dus dat ze met een koets naar de locatie gereden wilde worden stond al snel vast. Maar ook Maurice had zijn momentje met een stoere ruige Jeep; hiermee zijn ze naar de fotolocatie gereden. Ieder zijn ding dus op deze dag.....
lees verder →
Kopfoto Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Imke en Maarten komen uit Waalwijk en dat was ook de stad waar ze gingen trouwen. Ze hebben al een relatie vanaf de middelbare school en niet alleen deze relatie heeft goed stand gehouden. Ze hebben namelijk ook nog veel vrienden uit die tijd die op de bruiloft aanwezig waren! Helaas was hun oude school, de Dr. Mollercollege, niet meer toegankelijk want anders had daar de reportage plaatsgevonden.....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotograaf Alphen-Chaam

Bruidsfotograaf Alphen-Chaam

Jullie zien het al aan de hoofdfoto: We zijn op de kermis geweest met dit bruidspaar! Het leek Ellen en Teun een leuk idee om met hun broer en zussen in de middag even naar de kermis van Alphen te gaan. Gewoon, omdat ze elk jaar naar de kermis gaan om even iets anders te doen op hun grote dag :-) Wij werden daar helemaal enthousiast van want hoe tof is het als je bruidspaar dit gaat doen? Ze zijn in de botsauto's geweest, hebben hun kracht getoond bij de boksbal en zijn in de draaimolen geweest. Wat een heerlijk stel!....
lees verder →