Bruidsfotograaf in Valkenswaard

Scroll naar beneden

Nadja & Daan

15 september 2017

In sommige trouwauto's kan de bruid heel gemakkelijk in- en uitstappen. In sommige auto's valt ze een halve meter naar beneden voor ze in de stoel ploft en wordt haar jurk er voor haar ingepropt. In sommige auto's moet ze zelfs op de achterbank zitten. Maar Nadja en Daan hadden een trouwauto waar dit alles niet van toepassing was. Nee, deze te gekke Jeep had geen dak, geen deuren en een instap van een meter hoog :-) De chauffeur had zelfs een trapje voor de bruid zodat ze iets makkelijker kon in- en uitstappen. Dit was een trouwauto waarmee je een serieus stukje 'off-road' zou kunnen gaan.

In de ochtend waren wij allebei aanwezig in Valkenswaard bij de ouders van Nadja, waar ook het bruidspaar was. Nu waren ze nog even samen maar al snel scheidden hun wegen en ging Daan naar zijn ouders toe om zich om te kleden. Na alle voorbereidingen kwam de veelbesproken Jeep bij Daan voorrijden. Na een aantal keer 'oooh' en 'aaah' was het tijd voor een andere 'oooh' en 'aaah', namelijk de ontmoeting! Aansluitend werd er geluncht en druppelden de laatste daggasten binnen. Hierna was het tijd om naar de locatie voor de fotoreportage te rijden, het Don Bosco park in Valkenswaard. Dus het trapje werd tevoorschijn gehaald en Nadja hopte soepel in de Jeep.

Nadja en Daan zijn een lekker stel die het samen heel leuk hebben! Dus de reportage verliep niet al te serieus maar dat hoeft ook helemaal niet. Lekker samen bezig zijn en lol hebben met elkaar is belangrijker dan de pose perfect willen benaderen. Het was even spannend of het weer wel zou meewerken maar dat deed ie! Na de reportage zijn we naar de Markt in Valkenswaard gereden waar alle daggasten het bruidspaar aan het opwachten waren. Met iedereen hebben we nog een leuke groepsfoto gemaakt voordat de ceremonie in het kerkje van start ging. Het kerkje was iets te klein voor de aanwezige gasten, maar dit maakt het allemaal erg knus. Precies zoals Nadja en Daan het willen!

Want ook bij Vandeijck in Riethoven was het gezellig en knus. Hier ging het gezelschap na de ceremonie naar toe voor het diner en het feest. Een mooie open keuken gaf een blik op het heerlijke eten dat in kleine, maar vele gangen werd opgediend aan de gasten. Een familielid die op een semi-akoestische gitaar tijdens het borrelen en het diner lekkere melodietjes speelt, de vader van Nadja die heel zenuwachtig een stukje op zijn accordeon speelt en een gezellig feestje waren 1 van de vele onderdelen die de avond een warm tintje gaven. Hun thema was: 'a touch of gold', en deze kleur geeft ook het welbekende randje aan dit lieve bruidspaar die zo heerlijk kunnen genieten van vrienden en familie.

Nadja en Daan, bedankt dat wij onderdeel mochten zijn van deze mooie dag!
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
Bruidsfotograaf in Valkenswaard
310

Nadja & Daan's adresjes:

Diner- en feestlocatie:
Vandeijck in Riethoven

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwen bij Kasteel Kerckebosch | Winterbruiloft

Trouwen bij Kasteel Kerckebosch | Winterbruiloft

Onze eerste winterbruiloft in de sneeuw! Kasteel Kerckebosch in Zeist lag er op de bruiloft van Jolanda en Reinier zo mooi bij; sprookjesachtig gewoon. Dit goedlachse bruidspaar hoopte erg op sneeuw op hun trouwdag en dat kregen ze ook!....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotografie Gouda in vintage style

Bruidsfotografie Gouda in vintage style

Wat een bijzondere bruiloft in vintage style hadden wij in Gouda met Maaike en Fabian! Ze wonen samen midden in deze stad en zijn gek op Gouda. Daarom vond de reportage ook midden in de stad plaats. Sterker nog, de ontmoeting vond plaats bij de Sint-Janskerk.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij Vlietzigt in Rijswijk | Buiten trouwen

Trouwen bij Vlietzigt in Rijswijk | Buiten trouwen

Bij ons eerste gesprek gaf dit bruidspaar al aan om bij Vlietzigt in Rijswijk in de buitenlucht te willen trouwen. Stoer als je eind oktober trouwt! En weet je wat zo leuk is? Ze konden ook buiten trouwen, in het herfstzonnetje! Wat een prachtig weer hadden ze op hun bruiloft!....
lees verder →