Twee bruidsfotografen in Chaam

Scroll naar beneden

Karin & Bas

09 september 2017

Op zaterdag 9 september reden we naar Chaam waar we een bruiloft zouden hebben met lekker veel kinderen. Karin en Bas hadden drie bruidsmeisjes die dag! De oudste is de dochter van Bas die uit Zweden overgevlogen was, de andere twee dotjes zijn de dochters van Karin en Bas. Drie lieve meisjes in zoete roze jurkjes. De jurk van Karin werd vol bewondering bekeken en gevoeld door de oudste twee. De jongste was er minder mee bezig maar vond het al meteen gezellig.

Bas kwam Karin en zijn dochters met een gave Volkswagen bus ophalen en ze vertrokken al snel richting de locatie van de reportage foto's want op deze dag moest je de droge momenten meteen aanpakken. We reden naar een mooi verbouwde woonboerderij waar we bij regen ook naar binnen mochten maar wat achteraf niet nodig bleek te zijn. Wel begon het te druppelen toen we nog een foto wilden maken met het busje. Maar door de paraplu's vinden wij de foto eigenlijk veel leuker.

De ceremonie vond plaats bij Doorzicht. Een lichte locatie met een heerlijk groot grasveld er omheen. De plechtigheid vond binnen plaats waarbij de meisjes naast hun ouders zaten en de rest van de aanwezige kinderen op een ander bankje vooraan zodat ze het goed konden volgen. Maar na dit grote mensen "dingetje" konden ze zich storten op de Lego en de kleurplaten. Al snel gingen de deuren open en werd het grasveld een speelveld. De belleblaas bubbels vulde de lucht en er werd gelachen op het springkussen. Ondertussen konden de grote mensen heerlijk in het zonnetje buiten zitten. Iedereen vermaakte zich prima. In een hoekje hadden ze een grote polaroidlijst opgehangen waar foto's gemaakt konden worden en deze werd druk bezocht.

Na een gezellige bbq met alle daggasten had Karin een opfrismomentje en kregen de meisjes een andere jurk aan. Wat waren ze trots op hun jurk, een jurk die wijd gaat staan als je rondjes draait! En rondjes werden er gedraaid op het grote grasveld. Met de mooie avondzon was het echt een gouden momentje. Maar na deze romantische beelden werd het tijd voor feest! Alle 5 maakten een mooie entree op een verlichte dansvloer, de sfeer was er meteen. En rondjes werden weer gedraaid!

Karin en Bas wij wensen jullie veel geluk samen met jullie superlieve dochters!
Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam Twee bruidsfotografen in Chaam
309

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruidsfotografie Gouda in vintage style

Bruidsfotografie Gouda in vintage style

Wat een bijzondere bruiloft in vintage style hadden wij in Gouda met Maaike en Fabian! Ze wonen samen midden in deze stad en zijn gek op Gouda. Daarom vond de reportage ook midden in de stad plaats. Sterker nog, de ontmoeting vond plaats bij de Sint-Janskerk.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij Vlietzigt in Rijswijk | Buiten trouwen

Trouwen bij Vlietzigt in Rijswijk | Buiten trouwen

Bij ons eerste gesprek gaf dit bruidspaar al aan om bij Vlietzigt in Rijswijk in de buitenlucht te willen trouwen. Stoer als je eind oktober trouwt! En weet je wat zo leuk is? Ze konden ook buiten trouwen, in het herfstzonnetje! Wat een prachtig weer hadden ze op hun bruiloft!....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotografie Aquabest | Beachclub Sunrise

Bruidsfotografie Aquabest | Beachclub Sunrise

Op de bruiloft van Dian en Marco hadden wij een goed gevulde dag. Deze keer zette ik (Hiske) eens voor de verandering Michael af bij de bruidegom en reed ik door naar Best waar Dian bij de kapper Hoofdmeesters zat samen met haar moeder. De laatste dingen werden afgerond waarbij het inbrengen van de sluier hoorde.....
lees verder →