Twee bruidsfotografen in Chaam

Kopfoto Twee bruidsfotografen in Chaam

Karin & Bas

09 september 2017

Op zaterdag 9 september reden we naar Chaam waar we een bruiloft zouden hebben met lekker veel kinderen. Karin en Bas hadden drie bruidsmeisjes die dag! De oudste is de dochter van Bas die uit Zweden overgevlogen was, de andere twee dotjes zijn de dochters van Karin en Bas. Drie lieve meisjes in zoete roze jurkjes. De jurk van Karin werd vol bewondering bekeken en gevoeld door de oudste twee. De jongste was er minder mee bezig maar vond het al meteen gezellig.

Bas kwam Karin en zijn dochters met een gave Volkswagen bus ophalen en ze vertrokken al snel richting de locatie van de reportage foto's want op deze dag moest je de droge momenten meteen aanpakken. We reden naar een mooi verbouwde woonboerderij waar we bij regen ook naar binnen mochten maar wat achteraf niet nodig bleek te zijn. Wel begon het te druppelen toen we nog een foto wilden maken met het busje. Maar door de paraplu's vinden wij de foto eigenlijk veel leuker.

De ceremonie vond plaats bij Doorzicht. Een lichte locatie met een heerlijk groot grasveld er omheen. De plechtigheid vond binnen plaats waarbij de meisjes naast hun ouders zaten en de rest van de aanwezige kinderen op een ander bankje vooraan zodat ze het goed konden volgen. Maar na dit grote mensen "dingetje" konden ze zich storten op de Lego en de kleurplaten. Al snel gingen de deuren open en werd het grasveld een speelveld. De belleblaas bubbels vulde de lucht en er werd gelachen op het springkussen. Ondertussen konden de grote mensen heerlijk in het zonnetje buiten zitten. Iedereen vermaakte zich prima. In een hoekje hadden ze een grote polaroidlijst opgehangen waar foto's gemaakt konden worden en deze werd druk bezocht.

Na een gezellige bbq met alle daggasten had Karin een opfrismomentje en kregen de meisjes een andere jurk aan. Wat waren ze trots op hun jurk, een jurk die wijd gaat staan als je rondjes draait! En rondjes werden er gedraaid op het grote grasveld. Met de mooie avondzon was het echt een gouden momentje. Maar na deze romantische beelden werd het tijd voor feest! Alle 5 maakten een mooie entree op een verlichte dansvloer, de sfeer was er meteen. En rondjes werden weer gedraaid!

Karin en Bas wij wensen jullie veel geluk samen met jullie superlieve dochters!
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam
Twee bruidsfotografen in Chaam


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Bruidspaar bij een volkswagenbuisje bij avondzon.

Trouwfotograaf op Landgoed Ulvenhart

Het lieve bruidspaar Joy en René wilden mooi weer op hun bruiloft. En ondanks dat dit al ruim van te voren te zien was bij de weersvoorspellingen, blijft het toch altijd een beetje spannen hoe het gaat worden. Maar mooi weer hadden ze! Hierdoor werd hun ceremonie bij landgoed Ulvenhout naar buiten verplaatst. Buiten in de schaduw van de hoge bomen.....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft in Goirle

Bruiloft in Goirle

Een bruidspaar in een houding waarbij ze wel zwanger lijkt! Nou, Simone lijkt bij deze foto niet alleen zwanger, ze is zwanger! Bijna 30 weken intussen. Iets dat wel voor moeilijkheden zorgde bij haar jurk maar de bruidsmodezaak heeft een andere jurk helemaal op maat gemaakt voor haar en de details overgezet van de 'oude' jurk. Nice!....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotograaf Alphen-Chaam

Bruidsfotograaf Alphen-Chaam

Jullie zien het al aan de hoofdfoto: We zijn op de kermis geweest met dit bruidspaar! Het leek Ellen en Teun een leuk idee om met hun broer en zussen in de middag even naar de kermis van Alphen te gaan. Gewoon, omdat ze elk jaar naar de kermis gaan om even iets anders te doen op hun grote dag :-) Wij werden daar helemaal enthousiast van want hoe tof is het als je bruidspaar dit gaat doen? Ze zijn in de botsauto's geweest, hebben hun kracht getoond bij de boksbal en zijn in de draaimolen geweest. Wat een heerlijk stel!....
lees verder →