Duo bruidsfotograaf in Poppel

Scroll naar beneden

Michelle & Stijn

26 augustus 2017

Voor de bruiloft van Michelle en Stijn reden we naar Poppel/Ravels in België, net over de grens maar je krijgt meteen een SMS dat je in het buitenland bent. Maar ook de taal is er meteen mooier wat het gevoelsmatig toch echt buitenlands maakt. Er snijdt een grote straat door Poppel/Ravels en in die straat ging het ook allemaal gebeuren. Om te beginnen zette Michael mij af bij de kapper waar Michelle zelf werkt maar waar ze zelf gekapt werd die dag.

Als kapster is je bruidskapsel natuurlijk erg belangrijk maar het was perfect gekapt! Helemaal tevreden reed Michelle naar hun huis waar de visagist al stond te wachten. Hun achtertuin was omgetoverd in een super gezellige trouw- en feest locatie, wat een werk hadden ze er van gemaakt. De vader van de bruid had het buiten nog druk met van alles en moeder van de bruid had het binnen druk met van alles :-) Michelle was al snel voorzien van make-up en had toen tijd om te ontspannen, al wist ze haar tijd goed vol te maken met allerlei zaken.

Michael was al een paar keer door die straat gereden die Poppel/Ravels doormidden snijdt. Zo was hij met de zus van de bruid naar de kapper gereden, daarna naar het huis van de ouders van Stijn om vervolgens met de moeder en Stijn zelf ook naar de kapper te rijden. Hierna volgde hij Stijn weer naar zijn ouderlijk huis. Een voordeel dat wij altijd samen fotograferen want ik kon zelf rustig bij de bruid blijven.

Bij het aantrekken van de jurk had de bruid mooie momenten met haar moeder en zus. Er werd stil gestaan bij het gemis van hun oma maar dit kreeg een mooi plekje. De moeder van de bruid focuste zich daarna op het sluiten van de jurk. Heel doordacht nam ze na het sluiten van een paar knopen een foto om te tellen of ze nog goed zat. Versterkt door zus Kelly werd deze klus goed volbracht. Op de achtergrond hoorde we Stijn al aankomen. De dames waren allemaal benieuwd hoe hij er uit zou zien maar keken niet door het raam, al koste dat soms veel moeite ;-) Opeens had de bruid het druk! De brief van Stijn moest nog gelezen worden en de vader van de bruid mocht zijn dochter eerst nog bewonderen. Maar Stijn is een geduldig man en vermaakte zich buiten prima met de aanwezig gasten.

Na de mooie ontmoeting zijn we de straat iets verder door gereden om bij Kapucijnenklooster Emmaüs foto's te maken. De zon werkte lekker mee maar we hadden ook Mats, de schoonbroer van Stijn, die de taak van het bruids-'meisje' goed wist te vervullen. Daarbij had hij meteen een van de moeilijkste jurken om goed te leggen want de jurk had veel lagen en een lange sleep. Na het maken van de reportagefoto's wist hij de bruid ook goed in de bruidsauto te plaatsen, met een hoepel en lange sleep is dat best een opgave maar Michelle zat er charmant bij.

Tijdens de ceremonie wist Michelle Stijn te verrassen door zelf een lied voor hem te zingen. Niet alleen hij genoot er van maar er waren ook gasten aanwezig die niet wisten dat ze zo goed kon zingen. Nadat de zussen mooie woorden voor het bruidspaar hadden uitgesproken was het tijd voor het jawoord en werden er 4 ringen om twee ringvingers geschoven, 1 bij Stijn, 3 bij Michelle want "jullie kennen haar" zei Stijn laconiek toen hij de laatste om haar vinger schoof :-)

Na de ceremonie was het tijd om samen te zijn met al hun vrienden en familie. Ook tijdens het eten was er een groot gezelschap en werd er duidelijk gemaakt dat niemand iets tekort mocht komen. Wat een prachtig gezicht al die tafelende mensen onder de tent. Na het diner werd de tent omgetoverd tot feestzaal en verraste Michelle Stijn nogmaals door het lied bij de openingsdans te veranderen in een zelf gezongen lied dat ze eerder had opgenomen.

Michelle en Stijn, wat een fijne dag was het! Wij wensen jullie veel geluk in jullie nieuwe huis, daar op die plek waar jullie getrouwd zijn.
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
Duo bruidsfotograaf in Poppel
305

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruiloft bij Kasteel Maurick in Vught

Bruiloft bij Kasteel Maurick in Vught

Nicole en Maarten hadden er voor gekozen om bij Kasteel Maurick in Vught te trouwen. Een prachtige locatie met veel mogelijkheden. Wij waren er al eerder geweest maar deze keer ontdekten wij weer nieuwe ruimtes in het kasteel. Maar voor ons begon deze dag in Tilburg waar mijn (Hiske) eerste foto al meteen een emotioneerde bruid was.......
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotografie Gouda in vintage style

Bruidsfotografie Gouda in vintage style

Wat een bijzondere bruiloft in vintage style hadden wij in Gouda met Maaike en Fabian! Ze wonen samen midden in deze stad en zijn gek op Gouda. Daarom vond de reportage ook midden in de stad plaats. Sterker nog, de ontmoeting vond plaats bij de Sint-Janskerk.....
lees verder →
Kopfoto Trouwreportage bij de Efteling | Hotel Waalwijk

Trouwreportage bij de Efteling | Hotel Waalwijk

We hadden weer een leuke thuiswedstrijd! Starten in Tilburg, trouwreportage bij de Efteling in Kaatsheuvel, het ja-woord in het stadhuis van Waalwijk en de rest van de dag bij Hotel Waalwijk. 1500 meter van ons huisje :-)....
lees verder →