Snel en vrijblijvend contact? WhatsApp of SMS ons op 06-44577592 !

Duo fotografen bij Kasteel Geldrop

Kopfoto Duo fotografen bij Kasteel Geldrop

Jessica & Jeroen

01 augustus 2017

Jessica en Jeroen zijn gek op Italië. Het toeval wil dat wij een paar dagen na hun bruiloft naar dit prachtige land gingen voor onze vakantie. :-) Toch zijn zij al een stuk beter 'ingeburgerd' omdat zij onder andere al een stukje Italiaans spreken en wij niet verder komen dan "buongiorno". Referenties naar Italië kwamen dus ook regelmatig voor op hun grote dag. Manchetknopen met Italië erop, Italiaanse gerechten, cadeaus met en voor Italië, enzovoort. De hele dag was eigenlijk een beetje een leuk zoekplaatje voor ons!

Maar wij hadden geen tijd om de hele dag de referenties te gaan bewonderen want er moest natuurlijk gewerkt worden! In de ochtend arriveerden wij bij hun thuis waar het bruidspaar zich aan het voorbereiden was. Zoals het meestal het geval is had de bruid de huiskamer gekaapt en werd de bruidegom met een paar vrienden naar een kamertje gejaagd :-) Het had wel een voordeel, want als hij zin had in koffie mochten de dames deze gaan klaarmaken en komen brengen. Nadat Jessica en Jeroen klaar waren met aankleden en opmaken vond de ontmoeting plaats. Jeroen in een te gek 2-kleurig pak en Jessica in een superleuk jurkje. Na de oooh's en aaah's werd er koers gezet naar hun trouw-, diner- en feestlocatie: Kasteel Geldrop!

Dit kasteel heeft een prachtige tuin waar wij ons prima konden vermaken. Jessica en Jeroen hadden een aantal leuke attributen meegenomen en de reportage verliep gemoedelijk. Zij waren lekker van elkaar aan het genieten en ook van het heerlijke weer. Want de zon liet zich van zijn beste kant zien en hierdoor kon iedereen lekker buiten lunchen na de reportage. Ook de liefdevolle ceremonie kon in de heerlijke buitenlucht plaatsvinden.

Na de ceremonie werd 1 van de lekkerste taarten die wij ooit geproefd hadden aangesneden en gezellig geborreld met de daggasten. Even vielen er druppels maar dit bleek een loos alarm, waardoor de groepsfoto's en het diner ook buiten kon plaatsvinden. Zoals in Italië werden veel gerechten gedeeld, zat iedereen aan een lange tafel en werd er veel gespeecht, geproost en genoten! Gezellig! De dag werd natuurlijk afgesloten met een feestje en voor ons was het om 23:00 weer tijd om naar huis toe te gaan. Jessica en Jeroen, een hele fijne vakantie toegewenst in Italië en hopelijk genieten jullie daar net zo als op jullie grote dag :-)
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop

Jessica & Jeroen's adresjes:

Bruidstaart:    Pinkie Pattiserie uit Eindhoven


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Bruidsfoto van bruidspaar in het bos.

Bruidsfotografie in Amersfoort bij Hoeve Sparrendam

Op deze mooie dag reden we naar Amersfoort voor de bruiloft van Carola en Jeroen. Wij waren stiekem best benieuwd naar hun vervoermiddel want in het draaiboek stond dat ze gezamenlijk op de fiets met zijspan naar de locatie zouden fietsen! Dat zou voor leuke fotomomenten zorgen.....
lees verder →
Bruidspaar bij een volkswagenbuisje bij avondzon.

Trouwfotograaf op Landgoed Ulvenhart

Het lieve bruidspaar Joy en René wilden mooi weer op hun bruiloft. En ondanks dat dit al ruim van te voren te zien was bij de weersvoorspellingen, blijft het toch altijd een beetje spannen hoe het gaat worden. Maar mooi weer hadden ze! Hierdoor werd hun ceremonie bij landgoed Ulvenhout naar buiten verplaatst. Buiten in de schaduw van de hoge bomen.....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotografie kasteel Dussen

Bruidsfotografie kasteel Dussen

Christel en Michiel trouwden bij Kasteel Dussen; een prachtig ruw kasteel aan de rand van weilanden! Maar hun dag begon in Waspik, waar Christel bij haar ouders was, en Waalwijk, waar Michiel in een hotel verbleef. En in die tijd hebben de wolken al hun druppels kunnen laten vallen want daarna was het de hele dag droog!....
lees verder →