Duo fotografen bij Kasteel Geldrop

Scroll naar beneden

Jessica & Jeroen

01 augustus 2017

Jessica en Jeroen zijn gek op Italië. Het toeval wil dat wij een paar dagen na hun bruiloft naar dit prachtige land gingen voor onze vakantie. :-) Toch zijn zij al een stuk beter 'ingeburgerd' omdat zij onder andere al een stukje Italiaans spreken en wij niet verder komen dan "buongiorno". Referenties naar Italië kwamen dus ook regelmatig voor op hun grote dag. Manchetknopen met Italië erop, Italiaanse gerechten, cadeaus met en voor Italië, enzovoort. De hele dag was eigenlijk een beetje een leuk zoekplaatje voor ons!

Maar wij hadden geen tijd om de hele dag de referenties te gaan bewonderen want er moest natuurlijk gewerkt worden! In de ochtend arriveerden wij bij hun thuis waar het bruidspaar zich aan het voorbereiden was. Zoals het meestal het geval is had de bruid de huiskamer gekaapt en werd de bruidegom met een paar vrienden naar een kamertje gejaagd :-) Het had wel een voordeel, want als hij zin had in koffie mochten de dames deze gaan klaarmaken en komen brengen. Nadat Jessica en Jeroen klaar waren met aankleden en opmaken vond de ontmoeting plaats. Jeroen in een te gek 2-kleurig pak en Jessica in een superleuk jurkje. Na de oooh's en aaah's werd er koers gezet naar hun trouw-, diner- en feestlocatie: Kasteel Geldrop!

Dit kasteel heeft een prachtige tuin waar wij ons prima konden vermaken. Jessica en Jeroen hadden een aantal leuke attributen meegenomen en de reportage verliep gemoedelijk. Zij waren lekker van elkaar aan het genieten en ook van het heerlijke weer. Want de zon liet zich van zijn beste kant zien en hierdoor kon iedereen lekker buiten lunchen na de reportage. Ook de liefdevolle ceremonie kon in de heerlijke buitenlucht plaatsvinden.

Na de ceremonie werd 1 van de lekkerste taarten die wij ooit geproefd hadden aangesneden en gezellig geborreld met de daggasten. Even vielen er druppels maar dit bleek een loos alarm, waardoor de groepsfoto's en het diner ook buiten kon plaatsvinden. Zoals in Italië werden veel gerechten gedeeld, zat iedereen aan een lange tafel en werd er veel gespeecht, geproost en genoten! Gezellig! De dag werd natuurlijk afgesloten met een feestje en voor ons was het om 23:00 weer tijd om naar huis toe te gaan. Jessica en Jeroen, een hele fijne vakantie toegewenst in Italië en hopelijk genieten jullie daar net zo als op jullie grote dag :-)
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
Duo fotografen bij Kasteel Geldrop
303

Jessica & Jeroen's adresjes:

Bruidstaart:
Pinkie Pattiserie uit Eindhoven

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruidsfotograaf in Zuid-Holland

Bruidsfotograaf in Zuid-Holland

Met het lieve bruidspaar Franciska en Admir bezochten we vandaag een paar voor ons bekende plekken in Zuid-Holland. Deze dag bracht ons namelijk naar Rotterdam en De Vreemde Vogel in Vlaardingen! Rotterdam mocht niet ontbreken op het lijstje van het bruidspaar omdat ze beiden gek zijn op Feyenoord. Er moest dus een foto voor De Kuip genomen worden! Bij de Vreemde Vogel hebben ze de rest van de dag besteed, waaronder het diner, ceremonie en feest. Ja, in die volgorde :-)....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotograaf bij Huis Den Deijl in Breda

Bruidsfotograaf bij Huis Den Deijl in Breda

De bruiloft van Stephanie en Daniël bracht ons naar Huis Den Deijl in Breda. Een locatie waar wij nog niet eerder waren geweest. Maar de grote dag begon eerst in Tilburg waar Stephanie zich klaarmaakte bij haar ouders en Daniël aan de andere kant van de stad.....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft in Goirle

Bruiloft in Goirle

Een bruidspaar in een houding waarbij ze wel zwanger lijkt! Nou, Simone lijkt bij deze foto niet alleen zwanger, ze is zwanger! Bijna 30 weken intussen. Iets dat wel voor moeilijkheden zorgde bij haar jurk maar de bruidsmodezaak heeft een andere jurk helemaal op maat gemaakt voor haar en de details overgezet van de 'oude' jurk. Nice!....
lees verder →