background

Duo fotografen bij Kasteel Geldrop

Jessica & Jeroen

01 augustus 2017


Jessica en Jeroen zijn gek op Italië. Het toeval wil dat wij een paar dagen na hun bruiloft naar dit prachtige land gingen voor onze vakantie. :-) Toch zijn zij al een stuk beter 'ingeburgerd' omdat zij onder andere al een stukje Italiaans spreken en wij niet verder komen dan "buongiorno". Referenties naar Italië kwamen dus ook regelmatig voor op hun grote dag. Manchetknopen met Italië erop, Italiaanse gerechten, cadeaus met en voor Italië, enzovoort. De hele dag was eigenlijk een beetje een leuk zoekplaatje voor ons!

Maar wij hadden geen tijd om de hele dag de referenties te gaan bewonderen want er moest natuurlijk gewerkt worden! In de ochtend arriveerden wij bij hun thuis waar het bruidspaar zich aan het voorbereiden was. Zoals het meestal het geval is had de bruid de huiskamer gekaapt en werd de bruidegom met een paar vrienden naar een kamertje gejaagd :-) Het had wel een voordeel, want als hij zin had in koffie mochten de dames deze gaan klaarmaken en komen brengen. Nadat Jessica en Jeroen klaar waren met aankleden en opmaken vond de ontmoeting plaats. Jeroen in een te gek 2-kleurig pak en Jessica in een superleuk jurkje. Na de oooh's en aaah's werd er koers gezet naar hun trouw-, diner- en feestlocatie: Kasteel Geldrop!

Dit kasteel heeft een prachtige tuin waar wij ons prima konden vermaken. Jessica en Jeroen hadden een aantal leuke attributen meegenomen en de reportage verliep gemoedelijk. Zij waren lekker van elkaar aan het genieten en ook van het heerlijke weer. Want de zon liet zich van zijn beste kant zien en hierdoor kon iedereen lekker buiten lunchen na de reportage. Ook de liefdevolle ceremonie kon in de heerlijke buitenlucht plaatsvinden.

Na de ceremonie werd 1 van de lekkerste taarten die wij ooit geproefd hadden aangesneden en gezellig geborreld met de daggasten. Even vielen er druppels maar dit bleek een loos alarm, waardoor de groepsfoto's en het diner ook buiten kon plaatsvinden. Zoals in Italië werden veel gerechten gedeeld, zat iedereen aan een lange tafel en werd er veel gespeecht, geproost en genoten! Gezellig! De dag werd natuurlijk afgesloten met een feestje en voor ons was het om 23:00 weer tijd om naar huis toe te gaan. Jessica en Jeroen, een hele fijne vakantie toegewenst in Italië en hopelijk genieten jullie daar net zo als op jullie grote dag :-)


Duo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel GeldropDuo fotografen bij Kasteel Geldrop
303

Jessica & Jeroen's adresjes

Bruidstaart:
Pinkie Pattiserie uit Eindhoven

Bekijk ook eens onze andere blogjes