Trouwen bij de Vlaamse Spijcker

Scroll naar beneden

Vivianne & Shermel

22 juli 2017

Voor deze bruiloft bleven wij in Brabant, in het mooie plaatsje Dongen. Wij hebben echter niet veel gezien van dit dorp omdat we eigenlijk alle foto's in één straat hebben gemaakt. Het bruidspaar had daar een prettig verblijf gehad bij een luxe B&B op steenworp afstand van Vlaamsche Spijcker waar ze later die dag de ceremonie hadden. Totaal uitgerust waren ze klaar voor hun grote dag. Toen wij aankwamen werd Vivianne al gekapt en Shermel zat ontspannen aan tafel te schrijven.

Vivianne en Shermel hebben drie kinderen die al snel door hun vrienden gebracht werden. De jongste twee hadden oker kleurige korte broeken aan, echt super stoer en stijlvol. Wel was het nog spannend of ze de broeken zouden gaan dragen omdat het bij kinderen er opeens in kan schieten en die super stoere en stijlvolle broeken in de ogen van een kind opeens stomme bruine broeken kunnen worden.

Shermel nam de badkamer nog even in beslag maar verdween toen naar het zwembad, zijn territorium voor het omkleden. Of beter gezegd, de slaapkamer was het territorium van Vivianne waardoor hij moest uitwijken naar het zwembad ;-) Beiden waren al snel klaar voor de ontmoeting die bij een brede hoge heg zou plaats vinden. Het was de perfecte heg voor een eerste ontmoeting! Iedereen kon genieten van hun afwachtende gezichten. Wat zagen die twee er prachtig uit!

Na de ontmoeting zijn we met hun trouwauto, een eigenwijze 2CV die met zijn kleur erg goed bij het pak van Shermel paste naar een plekje verder in de straat gereden. Een plek met velden en knotwilgen en waar de blauwe lucht ook lekker meewerkte. Op die plek hebben we foto's van hun rijkdom gemaakt waarna hun kinderen alvast naar Vlaamsche Spijcker konden om te socializen wat natuurlijk veel leuker is dan foto's maken. Met het bruidspaar zijn we nog even terug gegaan naar de B&B om nog een paar te gekke reportagefoto's te maken. Wat laten Vivianne en Shermel zich toch heerlijk op de foto zetten! Maar de tijd naderde ook voor hun om naar De Vlaamse Schuur te rijden. De gasten wachten!

Na een warm onthaal door hun vele gasten werd er nog even geluncht en bij gekletst. De kinderen werden prima vermaakt met knutselwerkjes, tekenspullen en een springkussen! Deze speciale kinderhoek zou later ook het decor worden van een limonadefontein en zelf cupcakes versieren :-) Maar voor het zover was moest er nog getrouwd worden, en deze ceremonie werd voor een groot deel verzorgd door 2 vrienden. Normaal doet de ambtenaar van de burgerlijke stand zijn of haar woordje, maar deze keer hoefde zij alleen maar het officiële verplichte gedeelte waar te nemen. Met de 2 vrienden werd een 'trip through memory-lane' gedaan, zoals ze dat mooi in het engels kunnen zeggen, waardoor de ceremonie lekker luchtig was. Het korte, maar erg krachtige woordje van de oudste zoon gaf aan dat dit gezin een hechte band heeft met elkaar. Een persoonlijke gelofte werd uitgesproken naar elkaar en daarna zong een vriendin (en tevens de ceremoniemeester) nog een prachtig nummer, wat als een grote verrassing kwam voor het bruidspaar. De ceremonie eindigde met het schuiven van de ringen en het tekenen van de akte.

De toast, het aansnijden van de taart en de gezellige borrel markeerden voor ons al het einde van deze dag. Wij hebben heel erg genoten van de tijd dat wij erbij mochten zijn op deze grote dag van Vivianne en Shermel, en hopelijk hebben wij mee kunnen helpen aan de onvergetelijke herinnering aan deze dag!
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
Trouwen bij de Vlaamse Spijcker
302

Vivianne & Shermel's adresjes:

Pak bruidegom:
Pakkend in Amsterdam
Trouwlocatie:
De Vlaamse Schuur in Dongen

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Chinese Nederlandse Bruiloft in Tilburg

Chinese Nederlandse Bruiloft in Tilburg

Een bruiloft in Tilburg met een Chinese en een Nederlandse ceremonie. En niet te vergeten de traditionele Chinese deurspelletjes die de bruidegom moet doen om bij zijn bruid te komen. Spelletjes waarbij Rick samen met zijn vrienden flink uitgedaagd werden door de bruidsmeisjes.....
lees verder →
Bruidsfoto van bruidspaar in het bos.

Bruidsfotografie in Amersfoort bij Hoeve Sparrendam

Op deze mooie dag reden we naar Amersfoort voor de bruiloft van Carola en Jeroen. Wij waren stiekem best benieuwd naar hun vervoermiddel want in het draaiboek stond dat ze gezamenlijk op de fiets met zijspan naar de locatie zouden fietsen! Dat zou voor leuke fotomomenten zorgen.....
lees verder →
Bruidspaar drinkt samen champagne op een picknickkleed.

Trouwreportage bij Kasteel Henkenshage

Wat een leuke eerste ontmoeting hadden Benny en Olja! Bij het kennismakingsgesprek wisten ze al precies waar ze het wilden doen en hoe. Op een bruggetje in het park achter hun woning zouden ze tegenover elkaar tegelijkertijd hun ogen openen om elkaar dan voor het eerst te bewonderen.....
lees verder →