Snel en vrijblijvend contact? WhatsApp of SMS ons op 06-44577592 !

Bruidsfotograaf in Soest

Kopfoto Bruidsfotograaf in Soest

Sabine & Dennis

01 juli 2017

De bruiloft van Sabine en Dennis had qua weer 2 gezichten: een onrustige en regenachtige 1e helft van de dag werd afgelost door een zachte bries en een waterig zonnetje. Na regen komt zonneschijn zeggen ze en dat gold zeker voor deze grote dag :-) Hoe het weer ook zou zijn, Dennis en Sabine hadden een dag anders dan anders in de planning staan en wij reden nieuwsgierig richting Soest waar alles plaats zou vinden. Als jullie ook zo nieuwsgierig zijn naar wat dit bruidspaar allemaal in petto had lees dan gauw verder!

De ochtend begon voor mij (Michael) bij Dennis, en waar meestal Hiske zich bij een kapper mag melden was het deze keer mijn beurt! Ja, Hiske doet altijd zo leuk van achteren flitsen tijdens het spuiten van de haarlak, dus dat wilde ik ook wel eens proberen :-) Na de kapper klaar was reden wij terug naar het huis van Dennis en Sabine, waar Sabine samen met Hiske op de bovenverdieping was en Dennis zich op de begane grond mocht aankleden. Toen de bruidegom strak in het pak zat gingen we naar een bijzondere plek: de brandweerkazerne waar Dennis regelmatig te vinden is omdat hij bij de vrijwillige brandweer zit. Daar stond de mooiste brandweerwagen die wij ooit gezien hadden op hem te wachten: een Amerikaan waarbij er 2 bestuurders (1 in de cabine en 1 achterop) nodig zijn om dat gevaarte door de krapste bochten te kunnen manoeuvreren. Hoe gaaf is dat?

Maar na alle bewondering was het toch echt tijd om Sabine op te halen. Toen de brandweerwagen eenmaal in de straat reed gingen de sirenes en de zwaailichten aan en wist Sabine (en de hele buurt) dat Dennis eraan kwam! Na de ontmoeting reden we weer terug naar de kazerne voor een deel van de reportage. Het andere deel was gepland voor de duinen maar vanwege het weer werd er koers gezet naar het Nationaal Militair Museum. Groot gebouw. Veel glas. Mooie aankleding. Leuk bruidspaar. Wat wil je nog meer als fotograaf zijnde? ;-)

Maar ook hier was er een deadline, want er moest toch getrouwd worden. Het rode gevaarte zette weer koers naar de trouwlocatie waar vrienden en familie het bruidspaar opwachtte. Er was door de scouting waar Sabine leidster is een te gekke 'boog' neergezet waar het bruidspaar natuurlijk doorheen moest, op weg naar de trouwzaal. Na een liefdevolle ceremonie en een gezellige borrel met de ceremoniegasten was het tijd voor het volgende evenement. Dennis en Sabine hadden een rondvaart over de Eem geregeld voor alle daggasten! Op de 'Inspiratieboot' kon iedereen genieten van de bruidstaart, een hapje en een drankje en.... het mooie weer! Want nu sloeg het weer om en kwam de zon te voorschijn. Iedereen kon lekker relaxen en genieten van dit zonnetje op het dek en genoten werd er! Gezelligheid in een mooie omgeving op het water was wat het bruidspaar in gedachten had en zo geschiedde!

Eenmaal terug werd er een heerlijk buffet met een te gekke toetjesplank van 2 meter (die mogen ze hier op ons bureau ook zo neerschuiven, haha) geserveerd en werd het tijd voor het feest. Sabine en Dennis doen allebei aan stijldansen dus er werd met de openingsdans natuurlijk een dans neergezet waar wij alleen maar van kunnen dromen. Ik ken alleen 3 passen foxtrot ;-) Voor ons was het weer tijd om naar huis te gaan, maar zoals jullie wel begrijpen hebben wij genoten van deze dag en sliepen wij er heerlijk op!
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest
Bruidsfotograaf in Soest


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Reportagefoto van bruidspaar bij de deuren van Kasteel Heeze.

Bruidsfotografie bij Kasteel Heeze

Deze prachtige, strak in de lak zittende deuren zijn een van de mooie deuren die kasteel Heeze bezit. Bij dit kasteel trouwden Roxanne en Erik in De Muziekkamer; een grote ovaalvormige ruimte met een prachtig uitzicht op de oprijlaan. Een kasteel met heel veel mooie authentieke kamers.....
lees verder →
Bruidsfoto van bruidspaar in het bos.

Bruidsfotografie in Amersfoort bij Hoeve Sparrendam

Op deze mooie dag reden we naar Amersfoort voor de bruiloft van Carola en Jeroen. Wij waren stiekem best benieuwd naar hun vervoermiddel want in het draaiboek stond dat ze gezamenlijk op de fiets met zijspan naar de locatie zouden fietsen! Dat zou voor leuke fotomomenten zorgen.....
lees verder →
Bruidsreportage in Soester Duinen.

Bruidsfotografie in Soest met prachtige luchten

Voor de bruidsfotografie van Wieteke en Joris reden we naar Soest. Beide verbleven in Hotel Ernst Sillem Hoeve, dat staat in een bosrijke omgeving. Wieteke kon ik in de bruidssuite vinden terwijl Joris zich nog in de ontbijtzaal bevond. De bruidegom heeft meestal minder tijd nodig dan de bruid :-)....
lees verder →