background

Bruidsfotograaf in Soest

Sabine & Dennis

01 juli 2017


De bruiloft van Sabine en Dennis had qua weer 2 gezichten: een onrustige en regenachtige 1e helft van de dag werd afgelost door een zachte bries en een waterig zonnetje. Na regen komt zonneschijn zeggen ze en dat gold zeker voor deze grote dag :-) Hoe het weer ook zou zijn, Dennis en Sabine hadden een dag anders dan anders in de planning staan en wij reden nieuwsgierig richting Soest waar alles plaats zou vinden. Als jullie ook zo nieuwsgierig zijn naar wat dit bruidspaar allemaal in petto had lees dan gauw verder!

De ochtend begon voor mij (Michael) bij Dennis, en waar meestal Hiske zich bij een kapper mag melden was het deze keer mijn beurt! Ja, Hiske doet altijd zo leuk van achteren flitsen tijdens het spuiten van de haarlak, dus dat wilde ik ook wel eens proberen :-) Na de kapper klaar was reden wij terug naar het huis van Dennis en Sabine, waar Sabine samen met Hiske op de bovenverdieping was en Dennis zich op de begane grond mocht aankleden. Toen de bruidegom strak in het pak zat gingen we naar een bijzondere plek: de brandweerkazerne waar Dennis regelmatig te vinden is omdat hij bij de vrijwillige brandweer zit. Daar stond de mooiste brandweerwagen die wij ooit gezien hadden op hem te wachten: een Amerikaan waarbij er 2 bestuurders (1 in de cabine en 1 achterop) nodig zijn om dat gevaarte door de krapste bochten te kunnen manoeuvreren. Hoe gaaf is dat?

Maar na alle bewondering was het toch echt tijd om Sabine op te halen. Toen de brandweerwagen eenmaal in de straat reed gingen de sirenes en de zwaailichten aan en wist Sabine (en de hele buurt) dat Dennis eraan kwam! Na de ontmoeting reden we weer terug naar de kazerne voor een deel van de reportage. Het andere deel was gepland voor de duinen maar vanwege het weer werd er koers gezet naar het Nationaal Militair Museum. Groot gebouw. Veel glas. Mooie aankleding. Leuk bruidspaar. Wat wil je nog meer als fotograaf zijnde? ;-)

Maar ook hier was er een deadline, want er moest toch getrouwd worden. Het rode gevaarte zette weer koers naar de trouwlocatie waar vrienden en familie het bruidspaar opwachtte. Er was door de scouting waar Sabine leidster is een te gekke 'boog' neergezet waar het bruidspaar natuurlijk doorheen moest, op weg naar de trouwzaal. Na een liefdevolle ceremonie en een gezellige borrel met de ceremoniegasten was het tijd voor het volgende evenement. Dennis en Sabine hadden een rondvaart over de Eem geregeld voor alle daggasten! Op de 'Inspiratieboot' kon iedereen genieten van de bruidstaart, een hapje en een drankje en.... het mooie weer! Want nu sloeg het weer om en kwam de zon te voorschijn. Iedereen kon lekker relaxen en genieten van dit zonnetje op het dek en genoten werd er! Gezelligheid in een mooie omgeving op het water was wat het bruidspaar in gedachten had en zo geschiedde!

Eenmaal terug werd er een heerlijk buffet met een te gekke toetjesplank van 2 meter (die mogen ze hier op ons bureau ook zo neerschuiven, haha) geserveerd en werd het tijd voor het feest. Sabine en Dennis doen allebei aan stijldansen dus er werd met de openingsdans natuurlijk een dans neergezet waar wij alleen maar van kunnen dromen. Ik ken alleen 3 passen foxtrot ;-) Voor ons was het weer tijd om naar huis te gaan, maar zoals jullie wel begrijpen hebben wij genoten van deze dag en sliepen wij er heerlijk op!


Bruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in SoestBruidsfotograaf in Soest
298

Bekijk ook eens onze andere blogjes