Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam

Kopfoto Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam

Marijke & Leo

02 juni 2017

Wij vinden Marijke en Leo echt bij elkaar passen! En zo'n uitspraak moet je kunnen onderbouwen natuurlijk :-) Leo is een rustig persoon type ruwe bolster blanke pit . Marijke is een nuchtere vrouw met een hele liefdevolle en zorgzame persoonlijkheid. En als je dit samen brengt krijg je een bruidspaar dat elkaar in de waarde laat, elkaar steunt en van elkaar een beter mens maken. Oftewel: ze passen perfect bij elkaar!

Het was warm deze dag. Heel warm! En daar had Leo helaas veel last van. Daar helpt dan zo'n 3-delig pak ook niet bij, maar gelukkig was zijn pak wel een lichtere kleur. Dat scheelt al heel veel in de warmte. Als reportage-locatie hadden ze gekozen voor Fort Asperen, en dat bleek een hele goede keuze want niet alleen sta je er droog mocht het geregend hebben, het is ook heerlijk koel binnen! Na de reportage werd er koers gezet naar Leerdam voor de ceremonie en groepsfoto's.

Over groepsfoto's gesproken, in de ochtend na de ontmoeting werden er wat pogingen gedaan om de 2 kleine en superschattige nichtjes van Marijke op de foto te zetten :-) geposeerde foto's waren niet gelukt maar wij hebben toch wat mooie actiefoto's kunnen maken van hun. En ze zouden de rest van de dag onderwerp nummer 1 zijn naast het bruidspaar, haha.

Na het officiële gedeelte en de groepsfoto's gingen we naar de Ierse herberg De Swaen in Vuren. Deze gezellige locatie was het eindpunt en hier werd er heerlijk gedineerd, gelachen en ontspannen. Het bruidspaar had daar een privékamer waar ze zich even konden terugtrekken en opfrissen alvorens het feest los zou barsten.

Marijke, blijf zorgzaam en genieten van 'jouw' Leo. Leo, geniet van je prachtige vrouw en blijf een 'blanke pit'. Wij vonden het te gek om jullie zo een hele dag te mogen meemaken en wij hebben een heerlijke dag gehad!
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Bruidsfotograaf in Brummen | Gelderland

Astrid en Jeroen

Bij deze bruiloft startte Michael zijn dag in Nijmegen bij de bruidegom en ik reed door naar de bruid die zich in Brummen klaar maakte. De ruitenwissers moesten tijdens deze rit regelmatig aan maar....
lees verder →

Kopfoto Bruiloft in Goirle

Simone & Luke

Een bruidspaar in een houding waarbij ze wel zwanger lijkt! Nou, Simone lijkt bij deze foto niet alleen zwanger, ze is zwanger! Bijna 30 weken intussen. Iets dat wel voor moeilijkheden zorgde bij haar....
lees verder →

Kopfoto Bruidsfotograaf in Zuid-Holland

Franciska & Admir

Met het lieve bruidspaar Franciska en Admir bezochten we vandaag een paar voor ons bekende plekken in Zuid-Holland. Deze dag bracht ons namelijk naar Rotterdam en De Vreemde Vogel in Vlaardingen!....
lees verder →