Snel en vrijblijvend contact? WhatsApp of SMS ons op 06-44577592 !

Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam

Kopfoto Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam

Marijke & Leo

02 juni 2017

Wij vinden Marijke en Leo echt bij elkaar passen! En zo'n uitspraak moet je kunnen onderbouwen natuurlijk :-) Leo is een rustig persoon type ruwe bolster blanke pit . Marijke is een nuchtere vrouw met een hele liefdevolle en zorgzame persoonlijkheid. En als je dit samen brengt krijg je een bruidspaar dat elkaar in de waarde laat, elkaar steunt en van elkaar een beter mens maken. Oftewel: ze passen perfect bij elkaar!

Het was warm deze dag. Heel warm! En daar had Leo helaas veel last van. Daar helpt dan zo'n 3-delig pak ook niet bij, maar gelukkig was zijn pak wel een lichtere kleur. Dat scheelt al heel veel in de warmte. Als reportage-locatie hadden ze gekozen voor Fort Asperen, en dat bleek een hele goede keuze want niet alleen sta je er droog mocht het geregend hebben, het is ook heerlijk koel binnen! Na de reportage werd er koers gezet naar Leerdam voor de ceremonie en groepsfoto's.

Over groepsfoto's gesproken, in de ochtend na de ontmoeting werden er wat pogingen gedaan om de 2 kleine en superschattige nichtjes van Marijke op de foto te zetten :-) geposeerde foto's waren niet gelukt maar wij hebben toch wat mooie actiefoto's kunnen maken van hun. En ze zouden de rest van de dag onderwerp nummer 1 zijn naast het bruidspaar, haha.

Na het officiële gedeelte en de groepsfoto's gingen we naar de Ierse herberg De Swaen in Vuren. Deze gezellige locatie was het eindpunt en hier werd er heerlijk gedineerd, gelachen en ontspannen. Het bruidspaar had daar een privékamer waar ze zich even konden terugtrekken en opfrissen alvorens het feest los zou barsten.

Marijke, blijf zorgzaam en genieten van 'jouw' Leo. Leo, geniet van je prachtige vrouw en blijf een 'blanke pit'. Wij vonden het te gek om jullie zo een hele dag te mogen meemaken en wij hebben een heerlijke dag gehad!
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Bruidsfotografie bij Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden

Bruidsfotografie bij Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden

Kijk, dit soort schoenen draag je op je bruiloft als je geen zere voeten wil krijgen en makkelijk over de paden van Kasteel Ammersoyen wil lopen! Ik hoorde ergens ook de opmerking van een vriendin op hoge hakken "oh, nu weet ik waarom ze vroeger geen hoge hakken droegen" :-)....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotografie Gouda in vintage style

Bruidsfotografie Gouda in vintage style

Wat een bijzondere bruiloft in vintage style hadden wij in Gouda met Maaike en Fabian! Ze wonen samen midden in deze stad en zijn gek op Gouda. Daarom vond de reportage ook midden in de stad plaats. Sterker nog, de ontmoeting vond plaats bij de Sint-Janskerk.....
lees verder →
Reportagefoto van bruidspaar in een open veld.

Trouwen bij Kasteel Dussen

Tof een aanvraag van een stel dat wilde trouwen bij kasteel Dussen! Als een bruidspaar interesse heeft in ons als hun bruidsfotografen spreken we altijd een keer vrijblijvend af zodat we elkaar kunnen ontmoeten. Tenslotte is het fijn om elkaar even 'live' te zien, de wensen en de mogelijkheden te kunnen bespreken. Er is ook ruimte om elkaar een beetje beter te leren kennen. Zo vertelde Marieke bijvoorbeeld dat zij docente microbiologie is en René dat hij zelf gitaar speelt en uit een muzikaal nest komt.....
lees verder →