Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam

Kopfoto Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam

Marijke & Leo

02 juni 2017

Wij vinden Marijke en Leo echt bij elkaar passen! En zo'n uitspraak moet je kunnen onderbouwen natuurlijk :-) Leo is een rustig persoon type ruwe bolster blanke pit . Marijke is een nuchtere vrouw met een hele liefdevolle en zorgzame persoonlijkheid. En als je dit samen brengt krijg je een bruidspaar dat elkaar in de waarde laat, elkaar steunt en van elkaar een beter mens maken. Oftewel: ze passen perfect bij elkaar!

Het was warm deze dag. Heel warm! En daar had Leo helaas veel last van. Daar helpt dan zo'n 3-delig pak ook niet bij, maar gelukkig was zijn pak wel een lichtere kleur. Dat scheelt al heel veel in de warmte. Als reportage-locatie hadden ze gekozen voor Fort Asperen, en dat bleek een hele goede keuze want niet alleen sta je er droog mocht het geregend hebben, het is ook heerlijk koel binnen! Na de reportage werd er koers gezet naar Leerdam voor de ceremonie en groepsfoto's.

Over groepsfoto's gesproken, in de ochtend na de ontmoeting werden er wat pogingen gedaan om de 2 kleine en superschattige nichtjes van Marijke op de foto te zetten :-) geposeerde foto's waren niet gelukt maar wij hebben toch wat mooie actiefoto's kunnen maken van hun. En ze zouden de rest van de dag onderwerp nummer 1 zijn naast het bruidspaar, haha.

Na het officiële gedeelte en de groepsfoto's gingen we naar de Ierse herberg De Swaen in Vuren. Deze gezellige locatie was het eindpunt en hier werd er heerlijk gedineerd, gelachen en ontspannen. Het bruidspaar had daar een privékamer waar ze zich even konden terugtrekken en opfrissen alvorens het feest los zou barsten.

Marijke, blijf zorgzaam en genieten van 'jouw' Leo. Leo, geniet van je prachtige vrouw en blijf een 'blanke pit'. Wij vonden het te gek om jullie zo een hele dag te mogen meemaken en wij hebben een heerlijke dag gehad!
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam
Trouwfotograaf in Hardinxveld-Giessendam


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Bruidspaar speelt volleyball op een stand.

Renate & Corné

Renate en Corné kennen elkaar van beachvolleybal en hoe toepasselijk is het dan om op het strand te trouwen van de IJzeren Man in Vught! Een leuk afgeschermd strandje met uitzicht over het rustige....
lees verder →

Bruidspaar in hal van oude melkfabriek in Arhnem

Fabiane & Arthur

Op deze mooie datum zeven-tien-zeventien reden wij naar Gelderland om de bruiloft van Fabiane en Arthur te fotograferen. Het zou een leuke gevulde dag gaan worden. Als fotolocatie hadden ze De....
lees verder →

Bruidspaar bij een volkswagenbuisje bij avondzon.

Joy & René

Het lieve bruidspaar Joy en René wilden mooi weer op hun bruiloft. En ondanks dat dit al ruim van te voren te zien was bij de weersvoorspellingen, blijft het toch altijd een beetje spannen hoe het....
lees verder →