Snel en vrijblijvend contact? WhatsApp of SMS ons op 06-44577592 !

Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild

Kopfoto Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild

Astrid & Stefan

01 juni 2017

De grote dag van Astrid en Stefan stond voor ons helemaal in het teken van Alphen aan den Rijn! Het komt namelijk niet vaak voor dat echt alles in dezelfde stad/dorp wordt gedaan. Daarnaast hadden Astrid en Stefan 2 parken, een raadhuis en een te gekke diner- en feestlocatie uitgezocht dus wij zouden veel te zien gaan krijgen van Alphen.

Nadat ik (Michael) Hiske had afgezet bij Astrid reed ik door naar Stefan, die helemaal in zijn nopjes was. Sorry Astrid, die ochtend was dat niet vanwege jou :-) Nee, Stefan zou zijn bruid in een Tesla model S mogen ophalen! Tsja, en wij mannen zijn nu eenmaal gek op dure en snelle auto's. Maar toen Stefan eenmaal in de tuin bij Astrid stond te wachten op haar, was er alleen maar interesse en liefde voor zijn aanstaande vrouw. Een prachtig zonnetje scheen op het bruidspaar. Een zonnetje die zich de hele dag van zijn beste kant zou laten zien!

Na de ontmoeting hebben we het Bospark en park Rijnstroom bezocht voor de reportage. Daarna was het tijd voor de ceremonie in het prachtige Oude Raadhuis van Alphen aan den Rijn. We waren er wel te vroeg maar dat komt omdat Astrid en Stefan 1 ding absoluut niet wilden: haasten! En terecht, want hierdoor was er voldoende tijd om rustig een broodje te eten en nog een paar reportage foto's te maken bij het Oude Raadhuis en bij de Koningin Julianabrug.

Na de ceremonie zijn we vertrokken naar hun diner- en feestlocatie Wet 'n Wild, maar niet voordat we nog even langs het voetbalveld van de Alphense Boys reden waar Stefan vanaf zijn vijfde veel te vinden is. Want eigenlijk wilden ze in de eerste instantie daar graag wat foto's maken maar ze zagen hier geen tijd voor in hun draaiboek. Maar ja, weten jullie nog waar ze een hekel aan hadden? Precies, haasten! Dus er was voldoende tijd over om toch even langs de voetbalvereniging te rijden waar Stefan vanaf zijn 5e al te vinden is! Ook die foto's zijn erg leuk geworden en het was een hele goede beslissing om er toch even langs te rijden.

Daarna Wet 'n Wild. Wat een heerlijke locatie is dat! Liggend aan de Zegerplas is het net of je aan het strand bent. Er wordt gesurft, aan free-runnen gedaan, gezonnebaad, gespeeld, gewandeld en zandkastelen gebouwd :-) Met andere woorden, iedereen is lekker aan het ontspannen! Zo ook bij Astrid en Stefan, die een heerlijk diner afgewisseld zagen met lieve woorden van hun familie en vrienden. Ook een emotioneel nummer werd ten gehore gebracht door een vriendin en haar saxofoon. De rest van de avond werd er gelachen, gedanst, en vooral genoten. Heerlijk om iedereen zo ontspannen te zien!
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild


Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwen bij de Seterse Hoeve in Oosterhout

Trouwen bij de Seterse Hoeve in Oosterhout

Deze ochtend mochten we de dag starten in Ottoland en Hoogblokland, 2 plaatsen die wij nog niet kenden. Maar onze TomTom wist ons prima naar deze mooie dorpjes te brengen. Het eindpunt voor die dag, De Seterse Hoeve in Oosterhout, is bekend bij ons omdat wij daar gelijk een drankje op het terras hebben genomen na het introductiegesprek bij Michelle en Raymond. Het was lekker weer dus dat was helemaal niet erg :-)....
lees verder →
Kopfoto Bruidsfotografie Klooster Nieuwkerk Goirle

Bruidsfotografie Klooster Nieuwkerk Goirle

De kopfoto laat meteen zien wat de passie van dit bruidspaar is en wat hun samen heeft gebracht. Al missen we op deze foto wel een belangrijk onderdeel van deze sport, het paard! José en Arno doen aan boogschieten te paard, een sport die voor ons nog geheel onbekend was. Tijdens de reportage hebben we dan ook enkele foto's gemaakt met het boogschieten.....
lees verder →
Kopfoto Trouwfotograaf Brabant

Trouwfotograaf Brabant

Voor de grote dag van Anneke en Harld vertrokken we nog dieper het zuiden van Brabant in; het intussen voor ons vertrouwde Alphen! In de omgeving Alphen/Chaam/Baarle hebben wij al eerder bruiloften mogen fotograferen, waaronder de grote dag van Anneke's zus: Janet. We zouden vandaag dus weer bekende gezichten zien :-)....
lees verder →