Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild

Kopfoto Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild

Astrid & Stefan

01 juni 2017

De grote dag van Astrid en Stefan stond voor ons helemaal in het teken van Alphen aan den Rijn! Het komt namelijk niet vaak voor dat echt alles in dezelfde stad/dorp wordt gedaan. Daarnaast hadden Astrid en Stefan 2 parken, een raadhuis en een te gekke diner- en feestlocatie uitgezocht dus wij zouden veel te zien gaan krijgen van Alphen.

Nadat ik (Michael) Hiske had afgezet bij Astrid reed ik door naar Stefan, die helemaal in zijn nopjes was. Sorry Astrid, die ochtend was dat niet vanwege jou :-) Nee, Stefan zou zijn bruid in een Tesla model S mogen ophalen! Tsja, en wij mannen zijn nu eenmaal gek op dure en snelle auto's. Maar toen Stefan eenmaal in de tuin bij Astrid stond te wachten op haar, was er alleen maar interesse en liefde voor zijn aanstaande vrouw. Een prachtig zonnetje scheen op het bruidspaar. Een zonnetje die zich de hele dag van zijn beste kant zou laten zien!

Na de ontmoeting hebben we het Bospark en park Rijnstroom bezocht voor de reportage. Daarna was het tijd voor de ceremonie in het prachtige Oude Raadhuis van Alphen aan den Rijn. We waren er wel te vroeg maar dat komt omdat Astrid en Stefan 1 ding absoluut niet wilden: haasten! En terecht, want hierdoor was er voldoende tijd om rustig een broodje te eten en nog een paar reportage foto's te maken bij het Oude Raadhuis en bij de Koningin Julianabrug.

Na de ceremonie zijn we vertrokken naar hun diner- en feestlocatie Wet 'n Wild, maar niet voordat we nog even langs het voetbalveld van de Alphense Boys reden waar Stefan vanaf zijn vijfde veel te vinden is. Want eigenlijk wilden ze in de eerste instantie daar graag wat foto's maken maar ze zagen hier geen tijd voor in hun draaiboek. Maar ja, weten jullie nog waar ze een hekel aan hadden? Precies, haasten! Dus er was voldoende tijd over om toch even langs de voetbalvereniging te rijden waar Stefan vanaf zijn 5e al te vinden is! Ook die foto's zijn erg leuk geworden en het was een hele goede beslissing om er toch even langs te rijden.

Daarna Wet 'n Wild. Wat een heerlijke locatie is dat! Liggend aan de Zegerplas is het net of je aan het strand bent. Er wordt gesurft, aan free-runnen gedaan, gezonnebaad, gespeeld, gewandeld en zandkastelen gebouwd :-) Met andere woorden, iedereen is lekker aan het ontspannen! Zo ook bij Astrid en Stefan, die een heerlijk diner afgewisseld zagen met lieve woorden van hun familie en vrienden. Ook een emotioneel nummer werd ten gehore gebracht door een vriendin en haar saxofoon. De rest van de avond werd er gelachen, gedanst, en vooral genoten. Heerlijk om iedereen zo ontspannen te zien!
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild
Bruidsfotograaf in Alphen aan den Rijn | Wet 'n Wild


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Bruidsfotograaf in Rotterdam

Eefje & Hans

De ochtend op 8 september werden door Eefje en Hans door beiden verschillend ingevuld. Eefje was thuis in Rotterdam met familie waar zus en nicht meteen de keuken in doken toen ik binnen kwam om....
lees verder →

Reportagefoto van bruidspaar bij de deuren van Kasteel Heeze.

Roxanne & Erik

Deze prachtige, strak in de lak zittende deuren zijn een van de mooie deuren die kasteel Heeze bezit. Bij dit kasteel trouwden Roxanne en Erik in De Muziekkamer; een grote ovaalvormige ruimte met een....
lees verder →

Kopfoto Bruidsfotografie Aquabest | Beachclub Sunrise

Dian & Marco

Op de bruiloft van Dian en Marco hadden wij een goed gevulde dag. Deze keer zette ik (Hiske) eens voor de verandering Michael af bij de bruidegom en reed ik door naar Best waar Dian bij de kapper....
lees verder →