Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale

Kopfoto Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale

Selina & Robin

26 mei 2017

De oude energiecentrale in Geertruidenberg, de Dongecentrale, spreekt vaak tot de verbeelding. Zo ook bij het super relaxte bruidspaar Selina en Robin. Niet zozeer de centrale zelf, maar wel het verlaten, industriƫle en massale karakter van de gebouwen in en om de centrale. Wij waren daar al eens in 2014 en op de grote dag van Selina en Robin mochten wij weer kennismaken met grote en leegstaande panden rondom de Dongecentrale. Wat een supergave locatie!

Maar onze dag begon eerst met de ontmoeting van Selina en Robin. De stijlvolle Robin mocht zijn prachtige bruid Selina ophalen in een coole Corvette Stingray cabrio. Het aanschouwen van 'zijn' Selina in haar te gekke paarse jurk (die haar erg goed stond) zorgde bij Robin voor een glunderende blik die de hele dag niet meer wegging :-) Robin straalde en zijn vriendelijke en warme lach zal ons nog lang bijblijven!

Het was tijd om naar de Dongecentrale af te reizen, en het bruidspaar had een gebouw op het oog waar vroeger een Custom Chopper bouwer zat. Nadat wij dit gave gebouw 'misbruikt' hadden voor de foto's werden wij nog op een grote oude (en verlaten natuurlijk) kantine gewezen waar wij ook nog wat te gekke foto's konden wegzetten. Het hielp natuurlijk dat Selina en Robin helemaal perfect in deze plaatsjes pasten :-) Op het einde van de reportage hebben wij op de buitenplaats nog wat frissere foto's gemaakt voor de afwisseling. Wij zijn benieuwd welke foto's jullie als lezers het meeste aanspreken, dus laat dit weten in de comments/opmerkingen onderaan deze blog!

Na een lunchpauze en de ceremonie in de mooie raadzaal op de Markt in Geertruidenberg, waar zich vroeger een rechtbank bevond, werd er koers gezet naar De Stek in Raamsdonksveer. Dit is een hele knusse en gezellige proeverij die perfect paste bij wat Selina en Robin voor ogen hadden. Relaxed, gezellig en knus! Kinderen waren heel belangrijk voor hun, en dus werden de aanwezige kinderen getrakteerd op veel knuffels, veel aandacht en....een springkussen! Over kinderen gesproken, Selina is zwanger en bij het taart aansnijden wisten Selina en Robin pas of het een jongen of een meisje ging worden! De kleur van de binnenkant van de taart zou dit namelijk onthullen, hoe bijzonder is dat!

Selina en Robin, wij hebben genoten van hoe relaxed en gezellig jullie en jullie gasten waren, en hoe jullie in het leven staan. Blijf van elkaar genieten zoals jullie dat hebben laten zien aan ons op jullie grote dag!
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Bruidsfotografie Gouda in vintage style

Maaike & Fabian

Wat een bijzondere bruiloft in vintage style hadden wij in Gouda met Maaike en Fabian! Ze wonen samen midden in deze stad en zijn gek op Gouda. Daarom vond de reportage ook midden in de stad plaats.....
lees verder →

Kopfoto Twee fotografen in Alphen

Ciska & Erik

Ciska en Erik hadden voor hun bruiloft twee locaties helemaal zelf ingericht. De ceremonie zelf was in Alphen in hun eigen achtertuin en het feest in Hulten bij de ouders van Ciska. Toen wij daar op....
lees verder →

Kopfoto Bruidsfotografie Aquabest | Beachclub Sunrise

Dian & Marco

Op de bruiloft van Dian en Marco hadden wij een goed gevulde dag. Deze keer zette ik (Hiske) eens voor de verandering Michael af bij de bruidegom en reed ik door naar Best waar Dian bij de kapper....
lees verder →