Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale

Scroll naar beneden

Selina & Robin

26 mei 2017

De oude energiecentrale in Geertruidenberg, de Dongecentrale, spreekt vaak tot de verbeelding. Zo ook bij het super relaxte bruidspaar Selina en Robin. Niet zozeer de centrale zelf, maar wel het verlaten, industriële en massale karakter van de gebouwen in en om de centrale. Wij waren daar al eens in 2014 en op de grote dag van Selina en Robin mochten wij weer kennismaken met grote en leegstaande panden rondom de Dongecentrale. Wat een supergave locatie!

Maar onze dag begon eerst met de ontmoeting van Selina en Robin. De stijlvolle Robin mocht zijn prachtige bruid Selina ophalen in een coole Corvette Stingray cabrio. Het aanschouwen van 'zijn' Selina in haar te gekke paarse jurk (die haar erg goed stond) zorgde bij Robin voor een glunderende blik die de hele dag niet meer wegging :-) Robin straalde en zijn vriendelijke en warme lach zal ons nog lang bijblijven!

Het was tijd om naar de Dongecentrale af te reizen, en het bruidspaar had een gebouw op het oog waar vroeger een Custom Chopper bouwer zat. Nadat wij dit gave gebouw 'misbruikt' hadden voor de foto's werden wij nog op een grote oude (en verlaten natuurlijk) kantine gewezen waar wij ook nog wat te gekke foto's konden wegzetten. Het hielp natuurlijk dat Selina en Robin helemaal perfect in deze plaatsjes pasten :-) Op het einde van de reportage hebben wij op de buitenplaats nog wat frissere foto's gemaakt voor de afwisseling. Wij zijn benieuwd welke foto's jullie als lezers het meeste aanspreken, dus laat dit weten in de comments/opmerkingen onderaan deze blog!

Na een lunchpauze en de ceremonie in de mooie raadzaal op de Markt in Geertruidenberg, waar zich vroeger een rechtbank bevond, werd er koers gezet naar De Stek in Raamsdonksveer. Dit is een hele knusse en gezellige proeverij die perfect paste bij wat Selina en Robin voor ogen hadden. Relaxed, gezellig en knus! Kinderen waren heel belangrijk voor hun, en dus werden de aanwezige kinderen getrakteerd op veel knuffels, veel aandacht en....een springkussen! Over kinderen gesproken, Selina is zwanger en bij het taart aansnijden wisten Selina en Robin pas of het een jongen of een meisje ging worden! De kleur van de binnenkant van de taart zou dit namelijk onthullen, hoe bijzonder is dat!

Selina en Robin, wij hebben genoten van hoe relaxed en gezellig jullie en jullie gasten waren, en hoe jullie in het leven staan. Blijf van elkaar genieten zoals jullie dat hebben laten zien aan ons op jullie grote dag!
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
Trouwfotografen in Geertruidenberg bij de Dongecentrale
282

Selina & Robin's adresjes:

Locatie feest:
De Stek in Raamsdonksveer

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Trouwen bij de Seterse Hoeve in Oosterhout

Trouwen bij de Seterse Hoeve in Oosterhout

Deze ochtend mochten we de dag starten in Ottoland en Hoogblokland, 2 plaatsen die wij nog niet kenden. Maar onze TomTom wist ons prima naar deze mooie dorpjes te brengen. Het eindpunt voor die dag, De Seterse Hoeve in Oosterhout, is bekend bij ons omdat wij daar gelijk een drankje op het terras hebben genomen na het introductiegesprek bij Michelle en Raymond. Het was lekker weer dus dat was helemaal niet erg :-)....
lees verder →
Reportagefoto van bruidspaar in een open veld.

Trouwen bij Kasteel Dussen

Tof een aanvraag van een stel dat wilde trouwen bij kasteel Dussen! Als een bruidspaar interesse heeft in ons als hun bruidsfotografen spreken we altijd een keer vrijblijvend af zodat we elkaar kunnen ontmoeten. Tenslotte is het fijn om elkaar even 'live' te zien, de wensen en de mogelijkheden te kunnen bespreken. Er is ook ruimte om elkaar een beetje beter te leren kennen. Zo vertelde Marieke bijvoorbeeld dat zij docente microbiologie is en René dat hij zelf gitaar speelt en uit een muzikaal nest komt.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op Landgoed de Salentein

Trouwen op Landgoed de Salentein

Marloes en Floris hadden er voor gekozen om op Landgoed de Salentein te trouwen. Een prachtig landgoed in Gelderland waar wij nog niet eerder geweest waren. Het is van binnen modern met behoud van oude details. Alle ruimtes zijn er ruim en uitnodigend.....
lees verder →