Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek

Scroll naar beneden

Ilse & Marco

12 november 2016

Novemberrrrr, het is donker als wij opstaan om naar de bruiloft van Ilse en Marco te gaan. De eerste bruiloft waarbij wij eerst de autoruiten moesten krabben. Maar de rit naar Loosbroek was prachtig. De vroege wereld lag onder een laagje rijp en het zonnetje deed haar best om de aarde op te warmen. Bij Heeswijk zette Michael mij af bij Haardróme Kappers en reed zelf verder naar De Heische Hoeve in Loosbroek waar de bruidegom zich bevond.

Bij de kapper moest ik eerst even goed rondkijken waar de bruid zat want het was er al flink druk. De laatste krullen werden er al ingezet en daarna verdween ze onder de droogkap. De moeder van de bruid zat naast haar en werd er ook gekapt, een gezellig verwenmomentje voor de dames.

Bij De Heische Hoeve was de locatie al een dag afgehuurd door het bruidspaar met familie en vrienden. De locatie heeft meerdere slaapkamers en een grote keuken waar een vriend een lekker ontbijtje maakte. Aan een lange tafel werd er door iedereen ontbeten. Marco de bruidegom was ondertussen nog dingen aan het regelen. Zo legde hij de laatste hand aan zijn project, een hippe zelfgemaakte bar waar de gasten zelf later op de dag een lekkere gin konden mixen.

Toen Ilse op de locatie was aangekomen dronken ze eerst even samen wat warms maar verdwenen vervolgens naar een eigen kamer om daarna als een echte bruid en bruidegom de deur weer uit te stappen. Marco wat eerder want de ontmoeting vond buiten plaats in het bijzijn van hun ouders. Een mooi moment! Aansluitend hadden wij de reportage buiten. Boris, hun hond, ging ook even mee maar hij begreep er niets van. Bazin in een witte jurk "huh?" en dat zitten en in de lens kijken vond hij echt niet nodig. Maar hij poseerde beter dan dat ik altijd van een hond verwacht waardoor hij al naar binnen mocht. Zelf gingen wij nog even verder. En ja, novemberrrrrr, is koud maar zo mooi buiten! Wel werd na 30 minuten de zin "binnen foto's maken" erg toegejuicht. :-)

Na de reportage trok het bruidspaar zich even terug in een kamer want om 14:00 uur vond de ceremonie plaats in de Dommelzaal. Mocht iemand een pittig vrolijke Babs (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand)zoeken dan is Jelle Kuiper een aanrader! De ceremonie was vrolijk en persoonlijk. Boris hun hond was ook erg enthousiast over het weggeven van de bruid en het ja-woord. Maar ook dat aansnijden van de taart vond hij erg interessant. Dat hij geen stukje kreeg deed hem niet zoveel en liep tijdens de receptie vrolijk rond en kreeg de nodige aaien over zijn bol. Het was er erg gezellig. Er was een prachtige taartentafel maar er werd ook heerlijke verse koffie gemaakt door Bean Brothers want het bruidspaar zijn beide gek op goede koffie. Door de haard die er brandde was het er aangenaam warm, al verlieten we deze warme ruimte even voor de groepsfoto's.

Na een warme drank konden de gasten aan tafel. Ilse en Marco zijn gek op Italië en hadden gekozen voor Italiaanse gerechten. De voorgerechten stonden al op de lange tafels te pronken, een prachtig geheel!
Maar ook voor de avondgasten hadden ze in een andere ruimte een Italiaans buffet. Dit omdat sommige van ver moesten komen en zo zaten de avondgasten gezellig aan de lange tafel waar vanochtend het ontbijt plaats vond.

Later op de avond begon iedereen het feest met een goed gevulde maag. En net zoals het de hele dag al verliep kon iedereen doen wat ze zelf wilden. Er was een gemakkelijke bank, buiten brandde er een stevig vuur om warm te blijven, de DJ zorgde voor goede muziek en de dansvloer was ruim genoeg voor dansuitingen. Maar achter in de ruimte gebeurden ook gezellige dingen. Een leuk verzamelpunt was bij het project van Marco. De gin werd met verschillende ingrediënten en manieren gemixt door de gasten zelf. Onderling werden er mixjes met liefde voor elkaar gemaakt. Marco, misschien is jouw project wel iets dat wij vaker gaan zien. Deze gezelligheid zien wij regelmatig bij Photobooths maar misschien is dit wel een vette opvolger!

Ilse en Marco, het was een heerlijke dag. Wat hebben jullie veel geregeld. De Italiaanse kokkin in de keuken, de 3 obers die echt van aanpakken wisten. Maar last but not least, Annelies van Art2Arrange, zij hield het die dag draaiende. Het was een warme koude dag, bedankt dat wij erbij mochten zijn!
Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek Bruiloft bij de Heische Hoeve in Loosbroek
251

Ilse & Marco's adresjes:

Kapster:   Haardrome uit Heeswijk
Locatie:   Heische Hoeve in Loosbroek
Koffie:   Bean Brothers uit Eindhoven
Weddingplanner:   Art2Arrange uit Amsterdam
Babs:   Jelle Kuiper

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Chinese Nederlandse Bruiloft in Tilburg

Chinese Nederlandse Bruiloft in Tilburg

Een bruiloft in Tilburg met een Chinese en een Nederlandse ceremonie. En niet te vergeten de traditionele Chinese deurspelletjes die de bruidegom moet doen om bij zijn bruid te komen. Spelletjes waarbij Rick samen met zijn vrienden flink uitgedaagd werden door de bruidsmeisjes.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg

Trouwen bij PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg

Dit bruidspaar uit Geertruidenberg lieten ons een nieuwe locatie zien: PUUR! Achter de Markt. Een trouwlocatie dat voor hun op fietsafstand ligt. Ja, er werd ook voor fietsen gekozen. Tanja en Nando houden hiervan dus wilden ze op een bakfiets naar de trouwlocatie. Zo jammer dat het weer hun een lange tijd in spanning hield. Niet alleen werd er gehoopt op goed weer tijdens het fietsen, maar ook voor de reportage wilden ze heel graag de natuur in. Maar we reden Geertruidenberg binnen met een zonnetje op ons gezicht, een goed begin!....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Wij (Hiske & Michael) hebben elkaar ontmoet bij de Hornbach waar wij vroeger allebei werkten. In dat licht zou je ons een 'Hornbach-koppel' kunnen noemen. Maar het blijkt dat Cupido daar ook vaak komt winkelen, want Daphne en Sander hebben elkaar ook bij de Hornbach gevonden! Erg leuk natuurlijk en omdat dit bruidspaar ons al kende werden wij gevraagd om hun grote dag vast te leggen. En zo geschiedde; het werd een prachtige dag waar we het Trappistenklooster en Ome Neeff zouden bezoeken.....
lees verder →