Header Zakelijke fotografie

Zakelijke fotografie

Wij verzorgen ook zakelijke fotografie! Productfotografie, bedrijfsfotografie, portretten, concertfotografie, etc. kunnen wij allemaal verzorgen. Hiervoor kun je terecht op onze zakelijke website. Uiteraard met dezelfde no-nonsense instelling, heldere prijzen en ervaring als bij onze bruidsfotografie. Hieronder kun je mijn laatste blogjes bekijken; je komt dan gelijk op onze andere website terecht.

Klik op de knop hieronder om naar onze zakelijke website te gaan.

ga naar BeeldFirma bedrijfsfotografie


Marketingcampagne stichting De Schroef



Stichting De Schroef brengt mensen in beweging met laagdrempelige sport- en beweegprogramma’s. Als goede doelenorganisatie zetten ze zich dagelijks in om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met sporten, ongeacht of en welke belemmering deze persoon heeft. Voor een campagne zochten ze een fotograaf om lokale sporters met een beperking of aandoening in beeld brengen. In 4 verschillende sessies hebben wij met enkele deelnemenrs linedancen, wandelen, handbiken, mountenbiken, voetbal en fitness op de foto gezet.

Portetfotografie voor D66 Breda



Ook voor kleine opdrachten kun je bij ons terecht. De D66 fractie in Breda wilde graag nieuwe portretfoto's. Frisse foto's moesten het worden, dus op een zonnige avond reden wij richting hun vergader locatie voor de foto's. Ze waren net klaar met een lange dag vergaderen en ze zouden de dag afsluiten met een lekkere barbecue. Maar eerst nog even op de foto :-)

Sfeer-fotografie bij de Bossche Tapijtschuur



Soms heb je wat sfeer foto's nodig voor je bedrijf. Foto's die je kunt gebruiken bij blogjes, op je website, op social media of andere plekken waar je tekst wilt aanvullen met beelden. Natuurlijk kun je stock-foto's gebruiken maar hoe tof is het als die beelden ook echt van je bedrijf zijn? Bij de Bossche Tapijtschuur zijn wij eerder geweest, maar na een show-room verbouwing en een paar wisselingen van het personeel wilden ze graag weer recente foto's.

Branding fotoshoot Vugts Reclame | No Guts No Glory



Bij Vugts Reclame in Vlijmen hebben ze iets nieuws: Customized Teamwear onder het No Guts No Glory merk. Toffe en professionele wieler- en mountainbike kleding en accessoires die helemaal ontworpen is naar smaak en wens van de klant. Je eigen team, je eigen design en je eigen merk; Vugts Recalme regelt het voor je. Ze hebben een complete showroom gemaakt waar je alles kunt passen en waar zij je graag de verschillende mogelijkheden uitleggen.

Branding fotoshoot in Tilburg voor nieuwe content



Met haar bedrijf Ware Koers brengt Nanda informatie van een onderneming in kaart, waardoor zij bijvoorbeeld met een dashboard deze op een toegankelijke en een duidelijke manier kunnen raadplegen. Of je bijvoorbeeld nog wel 'de goede koers vaart', of beter kunt beoordelen welke richting je op moet. Ook geeft ze workshops waarbij er bekeken wordt welke informatie nu echt relevant is en hoe je deze het beste kunt verwerken en visualiseren. Super handig om bepaalde afdelingen in je organisatie efficiënter te laten werken door minder tijd kwijt te zijn in het verzamelen en verwerken van gegevens. En dankzij haar jarenlange ervaring als interim controller ben je bij Nanda aan het juiste adres.

Zakelijke fotografie bij zzp'er



Wij fotograferen ook voor grotere bedrijven maar voor zzp'ers worden foto's ook steeds belangrijker. Een beeldbank geeft de mogelijkheid om weer een tijdje wat te kunnen posten op sociaal media. Daarom nam Rianne van Tekenworkouts contact met ons op. Ze heeft een leuke stap genomen en is voor haarzelf begonnen. Voor haar site, linkedIn en Insta wilde ze graag een kleine beeldbank zodat ze kon laten zien wie ze is en wat ze doet.