Aparte fotolocaties voor jullie bruidsreportage

Een bruidsreportage in een park, bos of stad is natuurlijk al te gek, maar er zijn zeker een aantal locaties waar jullie misschien niet zo snel aan denken. Ter inspiratie hebben wij een aantal aparte locaties voor een fotoreportage op een rijtje gezet.

Een kermis

Kleurrijk, gezellig en erg leuk! Bij een fotoreportage op een kermis kun je lekker de attracties bezoeken en hoeven jullie niet op ons te letten. Neem gerust ook jullie broers/zussen, vrienden, getuigen mee; hoe meer zielen hoe meer vreugd :-)
Foto van een bruidspaar in de botsauto's
Foto van een bruidspaar in een dierentuin

Een dierentuin

Dierenvriend? Dan is een bezoekje aan een dierentuin zeker het overwegen waard! Het is altijd een mooie omgeving waar wij gebruik van kunnen maken, en het is gewoon erg leuk om dieren op de achtergrond te hebben.

Een attractiepark

Zelf wonen wij vlakbij de Efteling, welke een populaire plek is voor een fotoreportage. Dit attractiepark is sprookjesachtig wat uitstekend bij een bruiloft kan passen. Maar natuurlijk zal elk attractiepark een leuk idee zijn!
Foto van een bruidspaar in de Efteling
Foto van een bruidspaar in een fabriekshal

Een verlaten fabriek

Als jullie van ruw en industrieel houden, is een (verlaten) fabriekshal natuurlijk te gek! Het kan ook een vervallen school of energiecentrale zijn, of andere panden die leeg staan. Houd wel rekening met vieze vloeren en veel stof, want er is natuurlijk al lang geen schoonmaker geweest. :-)

Een indoor entertainment centrum

Een paintball ruimte, een escape-room of een kartbaan; bij een indoor entertainment centrum is zo veel te fotograferen! Het donkere en mysterieuze karakter gecombineert met gekleurde lampen geeft een gaaf effect.
Foto van een bruidspaar in een escape-room
Foto van een bruidspaar op een vliegveld

Een vliegveld

Come fly with me, let's fly, let's fly away! Een vliegveld, met zijn grote hangars en natuurlijk vliegtuigen, is een te gekke plek om foto's te maken. Vaak heb je ook een mooi uitgestrekte ruimte geschikt voor een panorama.

Een openluchtzwembad

Als het een warme dag is dan is een bezoekje aan een zwembad zeker geen straf! Even met de voetjes in het water om af te koelen en lekker genieten van het mooie weer.
Foto van een bruidspaar in het zwembad
Foto van een bruidspaar bij vrachtwagens

Een bedrijf

Heb je een groot eigen bedrijf (of familiebedrijf)? Dan kan het leuk zijn om dit mee te nemen in de fotoreportage! Vaak heb je dan ook een grote fabriekshal of een mooie industriële plek.

Een voetbalstadion

Deze is voor de voetbalfanaten! Niks zo leuk als op de middenstip van het stadion van jullie club te staan. Misschien hebben jullie ook wel een eigen plekje op de tribune?
Foto van een bruidegom op een voetbalveld
Foto van een bruidspaar in theater Carré

Een theater

Als jullie een fotolocatie zoeken met klasse en sfeer, dan is een theater wellicht iets voor jullie. Het majestueuze van de grote zaal geeft de foto's een apart karakter, terwijl de andere ruimtes lekker knus kunnen zijn.

Een museum

Een museum is een te gekke locatie die ook erg geschikt is voor een regenachtige dag! Er zijn altijd mooie hoekjes en leuke doorkijkjes te vinden in een museum.
Foto van een bruidspaar in een museum