Bruidsreportage Efteling | Lotte & Patrick

Bruidsreportage op carousel van de Efteling in Kaatsheuvel

23 maart 2018

Bij deze bruiloft gingen we de bruidsreportage in de Efteling fotograferen, hoe leuk is dat! De dag van Lotte en Patrick begonnen we in Tilburg. Lotte was bij haar moeder en werd door de visagist klaar gemaakt voor haar grote dag. Michael begon bij Patrick waar het hele gezin nog gezellig aan de ontbijttafel zat. Tijd genoeg om in zijn pak te duiken!

Maar ook bij Lotte verliep alles rustig en hield de ceremoniemeester alles goed in de gaten. Nadat de visagist klaar was werd Lotte in haar jurk geholpen. Maar het moment erna bleek nog spannender te zijn; de ontmoeting! Patrick stond vol spanning bij de open voordeur te wachten en zag zijn aanstaande vrouw van de trap lopen. Een moment van bewondering maar ook het prettige gevoel om weer samen te zijn.

De ceremoniemeester zorgde er voor dat we snel naar de Efteling konden vertrekken voor de bruidsreportage want er stond een flinke route uitgestippeld. Zelf wonen wij in de buurt van de Efteling maar dit was de eerste keer dat we een bruidsreportage in deze betoverde wereld mochten fotograferen. Dus wij keken er erg naar uit. Met forse stappen liepen de bruid en bruidegom door het park, op naar de plekken die ze in gedachten hadden. Wat vloog de tijd voorbij! De 2 uur waren zo vol.

De ceremonie zelf vond plaats in het lieve stadhuis van Udenhout. De zaal was gevuld met familie en vrienden die toezagen hoe dit stel elkaar het ja-woord gaven en getrouwd het pand verlieten. En deze groep gezellige mensen reden daarna na Peerke Donders in Tilburg want op dit huwelijk moest natuurlijk geproost worden. Het werd een gezellige middag in Tilburg, en toen de daggasten aan tafel zaten werden er nog mooie speeches voorgedragen. Lotte en Patrick bleven maar glunderen. :-) De avond werd afgesloten met een feest op dezelfde locatie. Wij hebben het einde niet gezien maar als het begin al zo stevig begon kan dat alleen maar een goed feestje zijn geweest.

Lotte en Patrick wij wensen jullie een betoverend huwelijk samen. Bedankt voor jullie vertrouwen!
Bruid krijgt haarlak in haar haar
Twee mensen kijken toe vanuit de deuropening hoe bruidegom zich omkleed
Bruidegom wordt geholpen door moeder met manchetknoop
Jonge bruid krijgt make up op door visagiste
Bruidsreportage in de Efteling | Kaatsheuvel | lotte Patrick
Bruidsreportage bij De Magische klok in de Efteling
Bruidsreportage bij het huis van het meisje met de zwavelstokjes in de Efteling
Bruidsreportage in de Japanse tuin van de Efteling in Kaatsheuvel
Bruidsreportage in de Efteling | Kaatsheuvel | lotte Patrick
Bruidsreportage bij het land van Laaf in de Efteling
Overzichtfoto van de Efteling vanaf de Pagode
Bruid en bruidegom lopen langs muur in Anton Pieck stijl
Bruidsreportage in de Efteling | Kaatsheuvel | lotte Patrick
Bruidegom loopt met zijn moeder de trouwzaal binnen in het stadhuis van Udenhout
Bruid komt met haar vader de trouwzaal binnen in het stadhuis van Udenhout
Bruidsreportage in de Efteling | Kaatsheuvel | lotte Patrick
Bruidspaar loopt door haag van gasten bij het stadhuis van Udenhout
Groepsfoto met vrienden op een bruiloft
Man geeft vrolijke speech op bruiloft bij Peerke Donders in Tilburg
Bruidsreportage in de Efteling | Kaatsheuvel | lotte Patrick
silhouette bij avondlicht van bruidspaar
Bruidegom houdt speech aan tafel met gasten bij Peerke Donders in tilburg
Bruidsreportage in de Efteling | Kaatsheuvel | lotte Patrick
Bruidspaar doet openings dans
Mensen dansen uitbundig op feest
Bruidspaar danst vrolijk op de dansvloer bij Peerke Donders in Tilburg


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Bruidspaar totaal in beeld innig tegen elkaar met herfstkleuren op de achtergrond

Joanne & Kristiaan

"Nou", zei Kristiaan toen ik (Hiske) bij ze in de bus zat naar de reportageplek. "Jullie zien vast al helemaal voor je hoe de blog gaat worden". Tja, onze laatste bruiloft van dit jaar verliep in de....
lees verder →

Kopfoto Duo bruidsfotografen in Dongen | Peggy en Niels| De Vlaamse Schuur

Peggy & Niels

De laatste bruiloft van ons drukke weekend met 3 bruiloften achter elkaar was de grote dag van Peggy en Niels! Zij zijn getrouwd bij De Vlaamsche Schuur waar we ook een paar te gekke reportagefoto's....
lees verder →

Kopfoto Bruidsfotograaf in Tilburg | udenhout | Anne en Gijs

Anne & Gijs

Voor ons beide begon deze dag als bruidsfotograaf in Tilburg. Hiske had ik al afgezet bij Anne en ik (Michael) reed door naar Gijs waar niet veel later nog zijn broer en zijn vriend zich meldden. Er....
lees verder →