Twee bruidsfotografen Goirle | Janet & Michiel

Kopfoto

17 september 2016

Wat was september 2016 qua weer een prachtige maand! Ongelofelijk hoe de zon de natuur, die de herfst al inschakelde, alles perfect wist uit te lichten. Janet was die ochtend bij haar ouders in Alphen en we reden langs prachtige velden die door de mist bedekt waren. Michael reed door naar Baarle Nassau voor Michiel.

Janets haar en make-up werd gedaan onder gezelschap van haar zus en moeder. Al had haar moeder het nog druk met kleine dingetjes, zoals bijna elke moeder van de bruid. ;-) Maar bij het aankleden van de bruid was ze er helemaal klaar voor en knoopte met gemak de jurk dicht.

Bij Michael was de klus snel geklaard! Nadat hond Bahco nog even poseerde met zijn baas was het wachten op de trouwauto! En wat voor 1! Deze prachtige Cadillac Coup de ville uit 1956(!) is in perfecte staat, en trok het nodige bekijks. Na het bewonderen was het tijd voor Michiel om zijn aanstaande bruid op te gaan halen. Michiel was er wel al vroeg bij en dus heeft nog even bij de deur gewacht voordat Janet klaar was. Eigenlijk hadden wij binnen helemaal niet gehoord dat hij al aangebeld had. Een geduldig man, die Michiel!

Voor de reportagefoto's zijn wij naar De Regte heide en de Halve Maan gereden. De natuur lag er prachtig bij! Maar het leuke was dat het bij hun trouwlocatie lag. Klooster Nieuwkerk is een super geschikte locatie voor een bruiloft en biedt veel mogelijkheden. Zo trouwden Janet en Michiel in de boomgaard die volop stond te pronken met zijn appels. Op de achtergrond stond een paard nieuwsgierig over het hek te kijken en kipjes liepen in de verte ontspannen rond. Maar zo had het bruidspaar ook de kerkelijk ceremonie in de bijgelegen kapel, hoe relaxt is dat! Daarna liep iedereen weer naar de achterliggende tuin waar verschillende taarten klaar stonden voor hun gasten. Het was erg gezellig met alle aanwezigen en ondertussen werd de tafel gedekt in de Boshut waar ze hun diner hadden.

Janet en Michiel hadden er voor gekozen om het feest in Chaam te houden en voor hun gasten hadden ze een prachtige oldtimer bus gehuurd die hun die ochtend ook al opgehaald had. Helemaal in stijl met hun eigen vervoer. Het was een fijne ontspannen dag met hun familie en vrienden.


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kop foto

Nadja & Daan

In sommige trouwauto's kan de bruid heel gemakkelijk in- en uitstappen. In sommige auto's valt ze een halve meter naar beneden voor ze in de stoel ploft en wordt haar jurk er voor haar ingepropt. In....
lees verder →

Kop foto

Rianne & Bart

Dat wij ooit nog eens een bruiloft in een warme Franse wijstreek als Provence mogen fotograferen is natuurlijk een droom voor ons. Deze keer kwamen wij wel in de buurt, omdat de locatie die wij....
lees verder →

Kop foto

Angelique & Sander

Gezellig, sfeervol, ongedwongen en knus. Zo zouden wij de grote dag van Angelique en Sander willen omschrijven. Dit bruidspaar had gekozen voor 2 sfeervolle en knusse locaties, namelijk de Vlaamsche....
lees verder →