Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk

Kopfoto Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk

Janet & Michiel

17 september 2016

Wat was september 2016 qua weer een prachtige maand! Ongelofelijk hoe de zon de natuur, die de herfst al inschakelde, alles perfect wist uit te lichten. Janet was die ochtend bij haar ouders in Alphen en we reden langs prachtige velden die door de mist bedekt waren. Michael reed door naar Baarle Nassau voor Michiel.

Janets haar en make-up werd gedaan onder gezelschap van haar zus en moeder. Al had haar moeder het nog druk met kleine dingetjes, zoals bijna elke moeder van de bruid. ;-) Maar bij het aankleden van de bruid was ze er helemaal klaar voor en knoopte met gemak de jurk dicht.

Bij Michael was de klus snel geklaard! Nadat hond Bahco nog even poseerde met zijn baas was het wachten op de trouwauto! En wat voor 1! Deze prachtige Cadillac Coup de ville uit 1956(!) is in perfecte staat, en trok het nodige bekijks. Na het bewonderen was het tijd voor Michiel om zijn aanstaande bruid op te gaan halen. Michiel was er wel al vroeg bij en dus heeft nog even bij de deur gewacht voordat Janet klaar was. Eigenlijk hadden wij binnen helemaal niet gehoord dat hij al aangebeld had. Een geduldig man, die Michiel!

Voor de reportagefoto's zijn wij naar De Regte heide en de Halve Maan gereden. De natuur lag er prachtig bij! Maar het leuke was dat het bij hun trouwlocatie lag. Klooster Nieuwkerk is een super geschikte locatie voor een bruiloft en biedt veel mogelijkheden. Zo trouwden Janet en Michiel in de boomgaard die volop stond te pronken met zijn appels. Op de achtergrond stond een paard nieuwsgierig over het hek te kijken en kipjes liepen in de verte ontspannen rond. Maar zo had het bruidspaar ook de kerkelijk ceremonie in de bijgelegen kapel, hoe relaxt is dat! Daarna liep iedereen weer naar de achterliggende tuin waar verschillende taarten klaar stonden voor hun gasten. Het was erg gezellig met alle aanwezigen en ondertussen werd de tafel gedekt in de Boshut waar ze hun diner hadden.

Janet en Michiel hadden er voor gekozen om het feest in Chaam te houden en voor hun gasten hadden ze een prachtige oldtimer bus gehuurd die hun die ochtend ook al opgehaald had. Helemaal in stijl met hun eigen vervoer. Het was een fijne ontspannen dag met hun familie en vrienden.
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk
Twee bruidsfotografen Goirle | Nieuwkerk


Bekijk ook eens onze andere blogjes:

Kopfoto Bruidsfotografie bij Molenhof in Ravels

Jelle & Tom

Er zijn natuurlijk nogal wat verschillen tussen onze zuiderburen en Nederlanders. In deze periode is het duidelijk dat de Rode Duivels beter zijn dan de Oranje leeuwen (met pijn in het hart van veel....
lees verder →

Kopfoto Bruidsfotografie Gouda in vintage style

Maaike & Fabian

Wat een bijzondere bruiloft in vintage style hadden wij in Gouda met Maaike en Fabian! Ze wonen samen midden in deze stad en zijn gek op Gouda. Daarom vond de reportage ook midden in de stad plaats.....
lees verder →

Kopfoto Bruidsfotograaf bij Huis Den Deijl in Breda

Stephanie & Daniël

De bruiloft van Stephanie en Daniël bracht ons naar Huis Den Deijl in Breda. Een locatie waar wij nog niet eerder waren geweest. Maar de grote dag begon eerst in Tilburg waar Stephanie zich....
lees verder →