background

Bruidsfotograaf in Schijf

Loes & Robbert

28 augustus 2015


Voor ons begon de grote dag van het lieve bruidspaar Loes en Robbert in een rustig stukje van Nederland: Schijf! Met zo'n 1500 inwoners een dorpje waar veel mensen elkaar kennen, en waar Loes is opgegroeid. Voor Loes was het dan ook duidelijk toen ze ging samenwonen met Robbert: "Waar maakt mij niets uit, als het maar in Schijf is!"

Ik (Michael) had Hiske dus afgezet bij de ouders van Loes in Schijf, waar zij zich ging klaarmaken voor haar aanstaande man. Daarna reed ik door naar Sprundel, waar de ouders van Robbert wonen en waar Robbert zich klaar ging maken voor zijn aanstaande vrouw. Dè trots van huize Nouws is een Peugeot 201 uit 1933, en Robbert zei van kinds af aan altijd: "Als ik ooit ga trouwen doe ik het in deze auto!". Zo gezegd, zo gedaan :-) En dus ging Robbert zijn mooie bruid ophalen in de Peugeot 201 en reden wij naar de foto-locaties voor de fotoshoot. Deze waren in de prachtige en grote tuin van een oom en tante van de vader van Loes, en in het Rozenven.

Na de reportage was het tijd voor de officiële momenten, in het stadhuis van Rucphen en in de kerk van Schijf. Dit vind ik altijd 1 van de leukste momenten van de dag, omdat wij dan meer van het bruidspaar te weten te komen. Er is altijd wel een achtergrondverhaal en soms zijn er speeches.

Na alle officiËle momenten was het tijd voor de borrel, de taart, het diner en het feest. Het leuke bij Loes en Robbert was dat de kerk, de locatie voor het diner en de feestlocatie allemaal op 100 meter van elkaar liggen. Dus dat was de auto parkeren voor de kerkdienst en lekker kunnen laten staan tot we weer naar huis toe gingen. En voordat wij naar huis toe gingen duurde wel even, want het knalfeest van Loes en Robbert duurde tot 01:30! 'Thumbs-up' voor dit bruidspaar; het was een super-dag!


Bruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in SchijfBruidsfotograaf in Schijf
180

Loes & Robbert's adresjes

Dinerlocatie:   Restaurant Kir Royal in Schijf
Feestlocatie:   't Wapen van Schijf in Schijf

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in Brabant | Landgoed Ulvenhart

Trouwen in Brabant | Landgoed Ulvenhart

We hadden weer een bruiloft in Brabant! Deze keer begonnen we in Chaam waar Dorine door haar zus (of Haarzus :-) ) gekapt en voorzien werd van make-up. Joost zou over een tijdje zijn mooie bruid ophalen in een prachtige Rolls-Royce met in zijn handen het boeket. Dat hij echt het boeket mee moest nemen had Dorine nog eens extra tegen hem gezegd.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in de herfst

Trouwen in de herfst

Aukje en Matthijs kozen ervoor om in de herfst te trouwen. En wij geven ze geen ongelijk want dit seizoen is echt prachtig met zijn uitgesproken kleuren. En de herfst was ook terug te zien in al hun details; blaadjes, eikeltjes, dennenappels, paddenstoelen en pompoenen zorgden voor een echte herfstsfeer! Maar er waren ook nog details die je niet zo maar in een winkel koopt. De bruid was al snel de haaknaald in gekropen na het aanzoek voor het haken van haar eigen boeket. En natuurlijk moest de corsage van Matthijs ook matchen en zagen we later dat de taarttoppers ook 'made by' Aukje waren.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op het strand bij het Houtse Meer

Trouwen op het strand bij het Houtse Meer

Vrijdag 4 oktober 2019....de hele dag regen. Zondag 6 oktober....de hele dag regen. Zaterdag 5 oktober? Nou, kijk maar naar de kopfoto! Brenda en Bas zijn 'gewoon' buiten getrouwd, al was het wel fris. De ceremonie duurde ook langer dan gepland maar de warme en lieve woorden van hun goede vriend (die voor 1 dag BABS was), en de mooie en leuke speeches van broer en zus maakte het bruidspaar warm van binnen! Oké, en wellicht hielp ook het shotglaasje Schrobbelèr ;-)....
lees verder →