background

Duo fotograaf in breda | Stadhuis van Breda

Jirada & Eric

14 augustus 2015


We waren met onze blogjes bij de oefenshoot van Jirada en Eric gebleven en we pakken hem meteen op met hun bruiloft. Ondertussen hebben we genoten van een fijne ontspannen vakantie maar het begon weer erg te kriebelen. En wat een mooie aftrap voor het tweede gedeelte van dit trouwseizoen! Jirada en Eric, een vrolijk en lief stel die ontspannen door de dag gleden.

Zelf begon ik bij Jirada waar ik samen met de kapster aankwam. Op de tafel lag het haarstukje al te pronken. Met gemak werden er krullen in de haren van Jirada gezet en prachtig opgestoken. Het haarstukje maakte het echt helemaal af. Daarna was het tijd voor de make-up wat heel subtiel werd aangebracht door haar vriendin. Ruim voor tijd waren de meiden klaar en mocht Eric wel arriveren. En natuurlijk kwam hij mooi op tijd. Ik heb de ontmoeting bij de voordeur vanuit binnen gefotografeerd en zag Eric helemaal glunderen; voor hem stond zijn prachtige bruid! Na de ontmoeting zijn we naar Bouvigne gereden waar we de reportage foto's hebben gemaakt. Wat een mogelijkheden daar! We hebben een rondje tuin gedaan en daarna nog een strakke foto voor het gebouw van het waterschap. Om 15:45 zijn ze in het stadhuis van Breda getrouwd waarna we richting Oncle Jean reden waar ze de rest van de dag konden vieren. Wat een heerlijke dag was het. En tijdens het bewerken zie ik vaak een glunderende moeder. Vanaf de eerste foto tot de laatste foto: Waarschijnlijk glundert ze nu nog ;-)


Duo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van BredaDuo fotograaf in breda | Stadhuis van Breda
177

Jirada & Eric's adresjes

Locatie reportage:   Landgoed Bouvigne in Breda
Ceremonie en feest locatie:   Oncle Jean in Breda

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Na de mooie verhalen van Annemieke en Wesley, tijdens het introductiegesprek, waren wij erg nieuwsgierig geworden over hun trouwlocatie; De Woeste Hoeve in Beekbergen. Voor ons niet in de buurt dus kenden wij deze trouwlocatie nog niet. Er zou een mooi hoekje in de tuin zijn waar getrouwd kan worden maar ook het borrelen en de taart zou in de gezellige tuin plaats vinden.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

We beginnen maar gelijk met 1 van de opvallende punten bij dit bruidspaar: Ja de bruidegom draagt een korte broek! Alle etiquette konden zo de prullenbak in, en daar houden we wel van. Zo ben je gewoon jezelf en voel je jezelf op je best. Dus dit is een dag met een lekker gek bruidspaar dat er een gezellige dag van willen maken met veel vrienden en familie! Kom maar op :-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Montfoort

Trouwen in Montfoort

De eerste bruiloft na onze vakantie bracht ons naar Montfoort waar de bruiloft bij De Heeren van Montfoort plaats vond. Het diner en het feest was bij Kasteel Montfoort, 250 meter verderop. Zelf waren wij nog niet in dit lieve dorpje geweest, maar wat is het een gezellige plek om te trouwen!....
lees verder →