background

Bruidsfotograaf in Breda | Boswachter Liesbos

Carola & Marcel

11 juli 2015


Michael en ik startten deze ochtend samen bij het ouderlijk huis van Carola en Marcel kon thuis nog even blijven liggen. Tja, vrouwen hebben nou eenmaal meer tijd nodig om zich klaar te maken voor de grote dag. Carola werd gekapt, haar moeder zorgde ervoor dat ik de ringen, schoenen en jurk alvast kon fotograferen en haar zus maakte cup-cakes voor kinderen van de mentorklas van Marcel. En niet te vergeten een cup-cake voor Odie, verrijkt met heerlijke hondenpaté!

Marcel haalde zijn Carola op met een prachtige Rolls Royce, wat hem op het idee bracht om met haar nog even door de drive van de McDonalds te rijden. Hij had daar gewerkt en het leek hem een leuk idee om daar een paar foto's te maken. De bestelling werd een veilige kleurloze Sprite ;-) Daarna reden ze door naar De Boswachter Liesbos want daar stond de plek waar de ceremonie zou plaats vinden te pronken onder de hoge bomen. Maar voordat deze plaats zou vinden liepen wij even het bos in voor een paar foto's. Hond Odie liep gezellig mee en bij de eerste foto dacht ze even dat de sleep van Carola een fijn kleedje was waar ze op moest zitten. Geen gekke gedachte voor een hond. Maar Odie luistert echt geweldig en ging zitten waar ze moest zitten en bleef waar ze moest blijven. Ook tijdens de ceremonie bleef ze op haar kleedje.

Na de ceremonie vond er een proost plaats en werd de taart aangesneden. Bijna werd de "overheerlijke" cup-cake met hondenpaté voor odie vergeten! Na al deze volwassen gezelligheid kwam de gezelligheid van de pubers. De mentorklas van Marcel kwam langs! Een super leuk groepje van 2e jaar scholieren. Ze overhandigden een gezellige mand met cadeaus die ze zelf hadden samengesteld en proosten op het huwelijk van hun mentor. Even wist Marcel nog een nadeel voor de scholieren te benoemen: "vanaf nu kan ik ook heel irritant met mijn ring op het bord tikken als jullie moeten luisteren". Zal hij het echt gaan doen? De puber-gezelligheid werd voor het eten afgerond en toen schoven de gasten aan tafel. Natuurlijk ontbraken hier de speeches niet die voor vrolijkheid zorgden en voor een traan van geluk.

Maar daarna, nadat Carola en Marcel zich even hadden teruggetrokken was het tijd voor het feest. De openingsdans liet zien dat ze samen al veel gedanst hadden! En het dansen aan het eind van de avond dat ze wel van een feestje houden. Carola en Marcel, heel veel geluk samen en geef een aai over de bol van Odie van ons!


Bruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter LiesbosBruidsfotograaf in Breda | Boswachter Liesbos
174

Carola & Marcel's adresjes

Locatie:   Boswachter Liesbos Breda

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen bij Landgoed Vidaa

Trouwen bij Landgoed Vidaa

Wat heeft dit lieve bruidspaar genoten van hun grote dag! Wij hebben Simone en Kevin non-stop zien lachen en genieten :-) De prachtige locaties die ze hadden uitgekozen waren voor ons nieuw maar voelden meteen warm en vertrouwd aan. Er werd getrouwd bij Landgoed Vidaa en gedineerd (en gefeest) bij Lake House Rotterdam. Landgoed Vidaa biedt een mooie plek in de open lucht aan maar we moesten door het dreigende weer uitwijken naar een Mongoolse Ger.....
lees verder →
Kopfoto Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Imke en Maarten komen uit Waalwijk en dat was ook de stad waar ze gingen trouwen. Ze hebben al een relatie vanaf de middelbare school en niet alleen deze relatie heeft goed stand gehouden. Ze hebben namelijk ook nog veel vrienden uit die tijd die op de bruiloft aanwezig waren! Helaas was hun oude school, de Dr. Mollercollege, niet meer toegankelijk want anders had daar de reportage plaatsgevonden.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Linda en Rick trouwden in hun eigen tuin in Chaam. Toen wij daar een paar maanden van te voren langs waren geweest zag de tuin er een beetje troosteloos uit. Ze waren net verhuisd en natuurlijk krijgt de tuin dan pas als laatste zijn aandacht. Maar Rick gaf aan dat het voor die tijd gedeeltelijk bestraat zou zijn en dat het helemaal goed zou komen. En hij had daar helemaal gelijk in; wat was het een prachtige plek geworden!....
lees verder →