background

Fotograaf in Krimpen aan de IJssel

Amanda & Brian

03 juli 2015


Op deze warme vrijdag was het de grote dag van Amanda en Brian uit Krimpen a/d IJssel. Michael zette mij bij de kapster af waar Amanda, en daarop volgend, haar twee zussen en moeder gekapt en opgemaakt zouden worden. Pittige ochtend voor deze kapster! Het begon lekker rustig en zo nu en dan druppelde er iemand binnen. Bijzonder is dat de kapster Amanda al van kleins af aan knipt. Dat er voor een andere kapper gekozen zou worden stond natuurlijk buiten kijf.

Thuis gleed ze zo haar jurk in die haar moeder al helemaal had klaar gelegd. Meestal maak ik het moment mee dat er een schaar gezocht moet worden om labels en lintjes te verwijderen, maar deze moeder was de stap voor. Er was die dag voor de ceremonie nog veel te doen dus al snel reden we na de ontmoeting de witte kever achterna, op naar de theetuinen in Lekkerkerk

Daarna reden we nog even langs hun huis want de gezellig bank die daar voor hun huis stond wilden ze ook graag op de foto. Niet voor lang, want Amanda is juf en werd door de kinderen op haar school verwacht. Heerlijk om die smoeltjes te zien, hun juf in een mooie trouwjurk!! Er werd kinderchampagne gedronken en van cupcakes gesmuld, wat een boffers! Amanda en Brian trouwden in het nieuwe stadhuis van Krimpen aan de IJssel die vol zit met de nieuwste snufjes. De modernste locatie die wij ooit gezien hebben!

Voor het diner en feest hadden ze voor iets oer-hollands gekozen: Restaurant Schelvenaer, een oude molen. Tussen het diner en het feest trouwden ze voor de kerk welke tegenover het restaurant stond, een erg leuke dienst waarbij de kindjes uit haar klas nog een lied zongen. De dag werd afgesloten met een feest waarbij de coverband de mensen goed op de vloer hielden. Een zeer geslaagde dag!


Fotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJsselFotograaf in Krimpen aan de IJssel
171

Amanda & Brian's adresjes

Buiten Locatie:   Theetuin Onder de pannen in Lekkerkerk
Restaurant:   Schelvenaer in Krimpen aan de IJsel
Coverband:   Nightwind
Fotolocatie:   Theetuin onder de pannen

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Linda en Rick trouwden in hun eigen tuin in Chaam. Toen wij daar een paar maanden van te voren langs waren geweest zag de tuin er een beetje troosteloos uit. Ze waren net verhuisd en natuurlijk krijgt de tuin dan pas als laatste zijn aandacht. Maar Rick gaf aan dat het voor die tijd gedeeltelijk bestraat zou zijn en dat het helemaal goed zou komen. En hij had daar helemaal gelijk in; wat was het een prachtige plek geworden!....
lees verder →
Kopfoto Buiten trouwen | Landgoed Ulvenhart

Buiten trouwen | Landgoed Ulvenhart

Buiten trouwen wordt veel gedaan! Het geeft een open en vrij gevoel maar we wonen in Nederland, dus een locatie moet ook een mogelijkheid hebben om binnen te trouwen. Suus en Joep kozen voor Ulvenhart in Ulvenhout. Hier kun je niet zomaar op een plek buiten trouwen, nee dit kan op een plek met de prachtige naam De Beuken Kathedraal! Omringt door...3 maal raden...Beuken, gaf dit leuke bruidspaar elkaar het 'ja-woord'.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

We beginnen maar gelijk met 1 van de opvallende punten bij dit bruidspaar: Ja de bruidegom draagt een korte broek! Alle etiquette konden zo de prullenbak in, en daar houden we wel van. Zo ben je gewoon jezelf en voel je jezelf op je best. Dus dit is een dag met een lekker gek bruidspaar dat er een gezellige dag van willen maken met veel vrienden en familie! Kom maar op :-)....
lees verder →