background

Bruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel Strijdhoef

Roos & Pieter

27 juni 2015


Ik (Michael) ben gek op feitjes, en ik hou dan ook van alles bij. Roos en Pieter hebben bij ons een record gezet: het bruidspaar dat het dichts bij ons woont :-) En dat is niet ver, hemelsbreed 180 meter! Maakt het voor onze fotografie nog iets uit? Nee, niet echt, maar heel even de kleurstaaltjes nogmaals bekijken was bijvoorbeeld erg gemakkelijk. En voor het introductiegesprek hoefden wij geen rekening te houden met het verkeer bijvoorbeeld ;-)

Roos en Pieter wonen dus in Waalwijk, maar gingen niet trouwen in het gemeentehuis van "Wolk". Ze trouwden op een locatie die wij een warm hart toedragen; namelijk Strijdhoef in Udenhout. Daar hebben wij namelijk onze huwelijksreportage gedaan! De reportage van Roos en Pieter was in het Land van Ooit. Of tenminste, wat daar nog van over was. Maar wat is het daar gaaf om foto's te maken zeg! Voor ons eindigde de dag in Berkel-Enschot, bij boerderij Denissen, waar we nog ter afsluiting een paar mooie foto's met de auto gemaakt hebben. Maar de dag eindigde niet voor het bruidspaar, want die hadden nog een diner en een feest voor de boeg :-)


Bruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel StrijdhoefBruidsfotograaf in Udenhout | Kasteel Strijdhoef
170

Roos & Pieter's adresjes

Receptie-, diner- en feestlocatie:    in Berkel-Enschot

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Buiten trouwen | Landgoed Ulvenhart

Buiten trouwen | Landgoed Ulvenhart

Buiten trouwen wordt veel gedaan! Het geeft een open en vrij gevoel maar we wonen in Nederland, dus een locatie moet ook een mogelijkheid hebben om binnen te trouwen. Suus en Joep kozen voor Ulvenhart in Ulvenhout. Hier kun je niet zomaar op een plek buiten trouwen, nee dit kan op een plek met de prachtige naam De Beuken Kathedraal! Omringt door...3 maal raden...Beuken, gaf dit leuke bruidspaar elkaar het 'ja-woord'.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg

Trouwen bij PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg

Dit bruidspaar uit Geertruidenberg lieten ons een nieuwe locatie zien: PUUR! Achter de Markt. Een trouwlocatie dat voor hun op fietsafstand ligt. Ja, er werd ook voor fietsen gekozen. Tanja en Nando houden hiervan dus wilden ze op een bakfiets naar de trouwlocatie. Zo jammer dat het weer hun een lange tijd in spanning hield. Niet alleen werd er gehoopt op goed weer tijdens het fietsen, maar ook voor de reportage wilden ze heel graag de natuur in. Maar we reden Geertruidenberg binnen met een zonnetje op ons gezicht, een goed begin!....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Wij (Hiske & Michael) hebben elkaar ontmoet bij de Hornbach waar wij vroeger allebei werkten. In dat licht zou je ons een 'Hornbach-koppel' kunnen noemen. Maar het blijkt dat Cupido daar ook vaak komt winkelen, want Daphne en Sander hebben elkaar ook bij de Hornbach gevonden! Erg leuk natuurlijk en omdat dit bruidspaar ons al kende werden wij gevraagd om hun grote dag vast te leggen. En zo geschiedde; het werd een prachtige dag waar we het Trappistenklooster en Ome Neeff zouden bezoeken.....
lees verder →