background

Duo fotograaf in Bunnik | Kasteel Cammingha

Kim & JP

19 juni 2015


Toen wij Kim en JP voor het eerst ontmoette gaven ze aan dat hun grote dag vooral gezellig moest zijn, en het feest vonden ze erg belangrijk. Tevens hadden ze een paar wensen, en 1 daarvan is dat we foto's gingen maken op de sportschool waar Kim, en vooral JP, veel te vinden zijn. Dit vonden wij wel een beetje eng, omdat wij niet goed wisten wat je daar allemaal kan doen fototechnisch gezien.

JP heeft een erg uit de hand gelopen hobby, namelijk body-building :-) En de spieren moeten met grote regelmaat getraind worden, dus gaat JP naar dé sportschool van Nieuwegein: Gold's Gym. 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend, dames en heren :-) Ook Kim is daar een graag geziene gast, dus daar moesten gewoon foto's gemaakt worden. Gelukkig hadden we in de oefenshoot al kunnen oefenen, zodat we op de grote dag zelf precies wisten wat we konden doen qua fotografie. Er moesten wel wat trainingstoestellen verschoven worden, maar alles voor de foto's!

Overigens hebben we ook nog foto's gemaakt in de botanische tuinen van de universiteit van Utrecht, wat wel totaal tegenovergesteld is van een sportschool. Maar Kim en JP voelden zich daar ook als een vis in het water, dus dit zorgde wel voor een leuke afwisseling in de fotoreportage! Het begon zelfs nog een beetje te regenen, maar gelukkig hadden ze daar een grote kas waar we terecht konden.

Over afwisseling gesproken, het bruidspaar had ook nog een leuke verrassing voor alle gasten in de avond. Kim had namelijk haar jurk gemodificeerd voor de avond (de schouderbanden had ze afgedaan en ze had een leuke blauwe band om haar middel zitten), en JP had een compleet ander pak aangetrokken! Ze zagen er te gek uit, in hun 'overdag'-kledij en in hun 'feest'-kledij, en het o zo belangrijke feest (met live-band) was inderdaad een knaller waar Kim en JP ook erg naar uitgekeken hadden.

Er zijn nog zoveel dingen te vertellen, bijvoorbeeld over de liefdevolle familie en vrienden van Kim en JP, of over de supergave taart, of wat vlinders en een speciale kaars voor betekenis hebben voor het bruidspaar, dat de trouwlocatie een te gek kasteel was en hoeveel er gelachen werd op de dag zelf :-) Maar dat zijn herinneringen die wij voor onszelf houden ;-)


Duo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel CamminghaDuo fotograaf in Bunnik | Kasteel Cammingha
167

Kim & JP's adresjes

Fotolocatie:   Gold's Gym in Nieuwegein
Fotolocatie:   Botanische tuinen in Utrecht
Diner- en feestlocatie:   Kasteel Cammingha in Bunnik

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Na de mooie verhalen van Annemieke en Wesley, tijdens het introductiegesprek, waren wij erg nieuwsgierig geworden over hun trouwlocatie; De Woeste Hoeve in Beekbergen. Voor ons niet in de buurt dus kenden wij deze trouwlocatie nog niet. Er zou een mooi hoekje in de tuin zijn waar getrouwd kan worden maar ook het borrelen en de taart zou in de gezellige tuin plaats vinden.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in de herfst

Trouwen in de herfst

Aukje en Matthijs kozen ervoor om in de herfst te trouwen. En wij geven ze geen ongelijk want dit seizoen is echt prachtig met zijn uitgesproken kleuren. En de herfst was ook terug te zien in al hun details; blaadjes, eikeltjes, dennenappels, paddenstoelen en pompoenen zorgden voor een echte herfstsfeer! Maar er waren ook nog details die je niet zo maar in een winkel koopt. De bruid was al snel de haaknaald in gekropen na het aanzoek voor het haken van haar eigen boeket. En natuurlijk moest de corsage van Matthijs ook matchen en zagen we later dat de taarttoppers ook 'made by' Aukje waren.....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft in de achtertuin

Bruiloft in de achtertuin

Wat hebben bier-pong, een tafeltennistafel, een sjoelbak, een trampoline, een luchtkussen, een schommel en een mega-Jenga gemeen? Ze waren allemaal aanwezig op de bruiloft van Petra en Tim! Dit leuke bruidspaar had niet zo heel veel wensen voor hun grote dag. Droog weer, veel vrienden en familie en een enorme bak gezelligheid waren toch wel de belangrijkste. Missie geslaagd dachten we zo!....
lees verder →