background

Duo bruidsfotograaf in leiden | Hortus Botanicus

Eline & Mark

12 juni 2015


Leiden; wij raken er maar niet op uitgekeken. Wat is dit een prachtige stad en er is zoveel moois om te fotograferen. Het lieve bruidspaar Eline en Mark hebben hier allebei gestudeerd en daarom heeft Leiden een plekje in hun hart. Ze trouwden in de Hortus Botanicus, dus wij konden ons opmaken voor een mooie fotoshoot in een te gekke omgeving, met gezellige mensen en gratis fitness voor mij (Michael).

Die gratis fitness bestond uit een flinke afstand rennen met een paar kilo aan uitrusting bij me. :-) Eline, Mark en hun daggasten hebben namelijk een rondvaart gemaakt door de grachten van Leiden. En het leek ons leuk om Hiske in de boot mee te laten varen en dat ik de boot vanaf de waterkant en vanaf enkele bruggen zou fotograferen. Gewapend met een klein kaartje van Leiden rende ik het centrum door, maar bekaf kwam ik op hun eindpunt aan. Conditie van een vaatdoek :-( maar alles voor de foto's!

De dag verliep verder heel relaxed. Hiske mocht foto's maken van Eline en Mark in het zogenaamde 'zweetkamertje'; een ruimte waar iedereen die geslaagd is op de universiteit in Leiden zijn of haar naam op de muur mag schrijven! Heel indrukwekkend was dat. En natuurlijk was het maken van foto's in Leiden zelf en in de Hortus Botanicus een genot omdat dit een prachtige omgeving is met heel veel hoekjes en doorkijkjes.

Noemenswaardig was onder andere het diner, want tijdens het diner werden er een paar liefdevolle en warme speeches gegeven, waarbij niet veel mensen het droog hielden. Dit soort momenten herinneren ons er weer aan hoe fijn en waardevol het is om familie en vrienden om je heen te hebben die het beste met je voor hebben. Die speeches lieten zien wie Eline, Mark en de gasten zijn en wat ze voor elkaar betekenen. Dat vinden wij mooi en dat maakt ons werk ook zo fijn.

Wij hebben erg genoten van hun grote dag, en wij wensen Eline en Mark een hele warme en liefdevolle toekomst tegemoet!


Duo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus Botanicus
164

Eline & Mark's adresjes

Ceremonie-, diner- en feestlocatie:   Hortus Botanicus in Leiden
Bloemen:   Bella Flora uit Amsterdam
Kapster + Visagiste:   Erika Vogl, The Beautiful Bride Company uit Oosterhout

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Bruiloft in België

Bruiloft in België

Een vriendin van 1 van onze bruiden ging zelf ook trouwen en daar mogen we ook de bruiloft van fotograferen. Met andere woorden: 'Via via', zijn we bij deze bruiloft in België gekomen. En daar zijn we eerder geweest, dus wij wisten nu dat de ceremonie in het stadhuis erg snel gaat. Maar het feesten duurt daar langer ;-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij Landgoed Vidaa

Trouwen bij Landgoed Vidaa

Wat heeft dit lieve bruidspaar genoten van hun grote dag! Wij hebben Simone en Kevin non-stop zien lachen en genieten :-) De prachtige locaties die ze hadden uitgekozen waren voor ons nieuw maar voelden meteen warm en vertrouwd aan. Er werd getrouwd bij Landgoed Vidaa en gedineerd (en gefeest) bij Lake House Rotterdam. Landgoed Vidaa biedt een mooie plek in de open lucht aan maar we moesten door het dreigende weer uitwijken naar een Mongoolse Ger.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Linda en Rick trouwden in hun eigen tuin in Chaam. Toen wij daar een paar maanden van te voren langs waren geweest zag de tuin er een beetje troosteloos uit. Ze waren net verhuisd en natuurlijk krijgt de tuin dan pas als laatste zijn aandacht. Maar Rick gaf aan dat het voor die tijd gedeeltelijk bestraat zou zijn en dat het helemaal goed zou komen. En hij had daar helemaal gelijk in; wat was het een prachtige plek geworden!....
lees verder →