background

Duo bruidsfotograaf in leiden | Hortus Botanicus

Eline & Mark

12 juni 2015


Leiden; wij raken er maar niet op uitgekeken. Wat is dit een prachtige stad en er is zoveel moois om te fotograferen. Het lieve bruidspaar Eline en Mark hebben hier allebei gestudeerd en daarom heeft Leiden een plekje in hun hart. Ze trouwden in de Hortus Botanicus, dus wij konden ons opmaken voor een mooie fotoshoot in een te gekke omgeving, met gezellige mensen en gratis fitness voor mij (Michael).

Die gratis fitness bestond uit een flinke afstand rennen met een paar kilo aan uitrusting bij me. :-) Eline, Mark en hun daggasten hebben namelijk een rondvaart gemaakt door de grachten van Leiden. En het leek ons leuk om Hiske in de boot mee te laten varen en dat ik de boot vanaf de waterkant en vanaf enkele bruggen zou fotograferen. Gewapend met een klein kaartje van Leiden rende ik het centrum door, maar bekaf kwam ik op hun eindpunt aan. Conditie van een vaatdoek :-( maar alles voor de foto's!

De dag verliep verder heel relaxed. Hiske mocht foto's maken van Eline en Mark in het zogenaamde 'zweetkamertje'; een ruimte waar iedereen die geslaagd is op de universiteit in Leiden zijn of haar naam op de muur mag schrijven! Heel indrukwekkend was dat. En natuurlijk was het maken van foto's in Leiden zelf en in de Hortus Botanicus een genot omdat dit een prachtige omgeving is met heel veel hoekjes en doorkijkjes.

Noemenswaardig was onder andere het diner, want tijdens het diner werden er een paar liefdevolle en warme speeches gegeven, waarbij niet veel mensen het droog hielden. Dit soort momenten herinneren ons er weer aan hoe fijn en waardevol het is om familie en vrienden om je heen te hebben die het beste met je voor hebben. Die speeches lieten zien wie Eline, Mark en de gasten zijn en wat ze voor elkaar betekenen. Dat vinden wij mooi en dat maakt ons werk ook zo fijn.

Wij hebben erg genoten van hun grote dag, en wij wensen Eline en Mark een hele warme en liefdevolle toekomst tegemoet!


Duo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus BotanicusDuo bruidsfotograaf in leiden | Hortus Botanicus
164

Eline & Mark's adresjes

Ceremonie-, diner- en feestlocatie:   Hortus Botanicus in Leiden
Bloemen:   Bella Flora uit Amsterdam
Kapster + Visagiste:   Erika Vogl, The Beautiful Bride Company uit Oosterhout

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in Gouda

Trouwen in Gouda

We hadden weer een bruiloft in Gouda :-) 1 met veel kinderen wat wij altijd supergezellig vinden want die doen altijd leuke en onverwachte dingen. Marjolein en Jorno hebben zelf 3 kinderen die volgens ons ook echt een geweldige dag hebben gehad. Zeker de twee oudsten zullen het nooit vergeten.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

We beginnen maar gelijk met 1 van de opvallende punten bij dit bruidspaar: Ja de bruidegom draagt een korte broek! Alle etiquette konden zo de prullenbak in, en daar houden we wel van. Zo ben je gewoon jezelf en voel je jezelf op je best. Dus dit is een dag met een lekker gek bruidspaar dat er een gezellige dag van willen maken met veel vrienden en familie! Kom maar op :-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Imke en Maarten komen uit Waalwijk en dat was ook de stad waar ze gingen trouwen. Ze hebben al een relatie vanaf de middelbare school en niet alleen deze relatie heeft goed stand gehouden. Ze hebben namelijk ook nog veel vrienden uit die tijd die op de bruiloft aanwezig waren! Helaas was hun oude school, de Dr. Mollercollege, niet meer toegankelijk want anders had daar de reportage plaatsgevonden.....
lees verder →