background

Bruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'Heerstaayen

Melanie & Kenny

30 mei 2015


Melanie en Kenny hadden gekozen om de hele dag (behalve het aankleden) te besteden bij het prachtige Domaine d'Heerstaayen in Strijbeek. Deze locatie heeft een orangerie waar getrouwd kan worden, een wijngaard/wijnproeverij voor de gasten en een geweldig grote tuin voor een fotoshoot! Maar de ochtend begon in Tilburg, waar het weer helaas besloot flink wat regen en hagel naar beneden toe te werpen.

Melanie en Kenny hadden te gek vervoer geregeld: een Volkswagen T2a bus uit 1971! Nadat Kenny zijn mooie bruid had opgehaald, reden we richting Strijbeek, maar niet zonder onderweg in een mooi weiland te stoppen voor een paar foto's. Dit idee kwam van het bruidspaar, en het pakte erg leuk uit :-) Eenmaal bij d'Heerstaayen aangekomen begon de ceremonie (met live muziek) met aansluitend een toast en het aansnijden van de bruidstaart. Melanie en Kenny hadden Heerlijk & Hecht ingeschakeld als catering, en ook dat was weer een topkeuze van het bruidspaar! De fotoshoot verliep goed, het diner was gezellig en het supergezellige feestje (met live band) maakte de grote dag van Melanie en Kenny helemaal compleet!


Bruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'HeerstaayenBruidsfotograaf in Strijbeek | Orangerie d'Heerstaayen
157

Melanie & Kenny's adresjes

Locatie:   Orangerie d'Heerstaayen in Strijbeek
Catering:   Heerlijk & Hecht uit Breda
Trouwvervoer:   Trouwbus Tilburg uit Tilburg
Artiest ceremonie:   Istvän Ouborg
Band:   Jambella
Bloemen:   't Boeketje in Tilburg
Pak Kenny:   Tailor made Suites in Tilburg
Jurk Melanie:   Marie-José Swolfs in Tilburg

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

We beginnen maar gelijk met 1 van de opvallende punten bij dit bruidspaar: Ja de bruidegom draagt een korte broek! Alle etiquette konden zo de prullenbak in, en daar houden we wel van. Zo ben je gewoon jezelf en voel je jezelf op je best. Dus dit is een dag met een lekker gek bruidspaar dat er een gezellige dag van willen maken met veel vrienden en familie! Kom maar op :-)....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Wij (Hiske & Michael) hebben elkaar ontmoet bij de Hornbach waar wij vroeger allebei werkten. In dat licht zou je ons een 'Hornbach-koppel' kunnen noemen. Maar het blijkt dat Cupido daar ook vaak komt winkelen, want Daphne en Sander hebben elkaar ook bij de Hornbach gevonden! Erg leuk natuurlijk en omdat dit bruidspaar ons al kende werden wij gevraagd om hun grote dag vast te leggen. En zo geschiedde; het werd een prachtige dag waar we het Trappistenklooster en Ome Neeff zouden bezoeken.....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft in de achtertuin

Bruiloft in de achtertuin

Wat hebben bier-pong, een tafeltennistafel, een sjoelbak, een trampoline, een luchtkussen, een schommel en een mega-Jenga gemeen? Ze waren allemaal aanwezig op de bruiloft van Petra en Tim! Dit leuke bruidspaar had niet zo heel veel wensen voor hun grote dag. Droog weer, veel vrienden en familie en een enorme bak gezelligheid waren toch wel de belangrijkste. Missie geslaagd dachten we zo!....
lees verder →