background

Bruidsfotograaf in Oss | 't Woud

Alice & Martin

27 mei 2015


Met Alice en Martin hadden wij het erover dat wij bij bijna elke bruiloft wel iets nieuws zien. Ondanks onze ruime ervaring merken wij toch steeds wat dingetjes op die wij nog niet eerder zagen. Bij de grote dag van Alice en Martin zagen wij bijvoorbeeld kei leuke foto-confetti :-) Martin had een coole stok bij zijn outfit, waar hij dankbaar gebruik van maakte tijdens de reportage, en de corsages voor de daggasten waren geen bloemstukjes, maar een leuk paars strikje :-)

Zo verzint ieder bruidspaar zijn eigen details, en die maken het verschil bij elke bruiloft. In grote lijnen verloopt zo'n dag wel hetzelfde, met een aantal elementen die je regelmatig terug ziet komen. Voor ons is het erg leuk om die details mee te maken, en Alice en Martin hebben hierin hele mooie keuzes gemaakt. Maar een deel van de eer gaat naar de tante van Alice, want zij heeft erg veel handgemaakt voor de grote dag van het bruidspaar. En ze was de hele dag druk in de weer om alles te regelen voor Alice en Martin, terwijl je haar eigenlijk nauwelijks zag!

Alice en Martin sloten hun dag af met een feestje bij hun thuis, maar niet voordat het kousenbandje en het boeket werd geworpen uit het raam :-) Het kousenbandje werd met een snoekduik door 1 van de beste vrienden van Martin bijna opgevangen, maar de eer ging naar een andere gast. Wij hebben ons uitstekend vermaakt die dag en er komt nog een trash-your-dress shoot aan met het bruidspaar! Wij kijken daar al naar uit!!


Bruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't WoudBruidsfotograaf in Oss | 't Woud
156

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Linda en Rick trouwden in hun eigen tuin in Chaam. Toen wij daar een paar maanden van te voren langs waren geweest zag de tuin er een beetje troosteloos uit. Ze waren net verhuisd en natuurlijk krijgt de tuin dan pas als laatste zijn aandacht. Maar Rick gaf aan dat het voor die tijd gedeeltelijk bestraat zou zijn en dat het helemaal goed zou komen. En hij had daar helemaal gelijk in; wat was het een prachtige plek geworden!....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft in de achtertuin

Bruiloft in de achtertuin

Wat hebben bier-pong, een tafeltennistafel, een sjoelbak, een trampoline, een luchtkussen, een schommel en een mega-Jenga gemeen? Ze waren allemaal aanwezig op de bruiloft van Petra en Tim! Dit leuke bruidspaar had niet zo heel veel wensen voor hun grote dag. Droog weer, veel vrienden en familie en een enorme bak gezelligheid waren toch wel de belangrijkste. Missie geslaagd dachten we zo!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg

Trouwen bij PUUR! Achter de Markt in Geertruidenberg

Dit bruidspaar uit Geertruidenberg lieten ons een nieuwe locatie zien: PUUR! Achter de Markt. Een trouwlocatie dat voor hun op fietsafstand ligt. Ja, er werd ook voor fietsen gekozen. Tanja en Nando houden hiervan dus wilden ze op een bakfiets naar de trouwlocatie. Zo jammer dat het weer hun een lange tijd in spanning hield. Niet alleen werd er gehoopt op goed weer tijdens het fietsen, maar ook voor de reportage wilden ze heel graag de natuur in. Maar we reden Geertruidenberg binnen met een zonnetje op ons gezicht, een goed begin!....
lees verder →