background

Duo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadion

Amanda & Brian

23 mei 2015


Het is moeilijk om het niet over de pech te hebben die het lieve bruidspaar Amanda en Brian overkwam. Een gescheurde jurk zorgde ervoor dat we de reportage voortijdig moesten afbreken voor reparatie, onderweg naar de ceremonie zaten ze vast in het verkeer door een ongeluk en het weer zat in de ochtend ook niet mee. Maar nu gaan we vertellen waarom het toch een mooie, gezellige en liefdevolle dag is geweest :-)

Van Brian hebben wij die dag 2 hele mooie Brian's mogen zien: De eerste is een vastberadend en sterke Brian, die zijn geliefde door de dag heen trok en wist dat het wel goed zou komen. De tweede Brian is een zachte en liefdevolle Brian, die gek is op zijn dochtertje Elena en zijn aanstaande. Deze Brian zei op een gegeven moment tegen ons, nadat wij zeiden dat wij het goed vonden van hem dat hij zo rustig met de situatie omging: "Ik vind het normaal hoor. Amanda is nu niet happy, en daar moet wat aan gedaan worden". :-) Amanda zelf is ook een heel lief mens, en samen vormen ze een enorm sterk bruidspaar. Dat ze 20(!) jaar samen zijn onderstreept hun liefde voor elkaar alleen maar meer.

We zouden het over de dag hebben trouwens :-) Amanda en Brian zagen er allebei prachtig uit, met hele bijzondere details in hun kleding. De hadden een supergave limousine gehuurd (wat zijn die dingen lang!) met chauffeuse, en als een koninklijk echtpaar werden ze door Breda gereden! Brian en Amanda zijn allebei NAC fan en die dag mochten wij in het Rat Verlegh stadion fotograferen. Hoe gaaf is dat! Zoals geschreven moesten we helaas de shoot prematuur afbreken en moest de ceremonie ingekrompen worden, maar de dag werd voortgezet met een heerlijk en gezellig diner. Het afsluitende feest was een knaller, met een letterlijk knal-einde omdat hun vrienden als verrassing vuurwerk hadden geregeld. Hun dochtertje Elena was zo superschattig!!! Ze deed lekker mee de hele dag en op het feest ging ze helemaal los met de beste dans-moves van het hele gezelschap :-)

De reportage in het NAC stadion doen wij nog een keer over, en wij vinden het erg gezellig om dan Brian en Amanda nog een keer te zien!


Duo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadionDuo fotograaf Breda | Rat Verlegh stadion
155

Amanda & Brian's adresjes

Limousine:   Dutch Limousine Service uit Zevenbergen
Bruidstaart:   Bakatelier uit Breda
Diner- en feestlocatie:   De Gouden Leeuw in Terheijden
Trouwjurk:   Santerello in Breda

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Buiten trouwen | Landgoed Ulvenhart

Buiten trouwen | Landgoed Ulvenhart

Buiten trouwen wordt veel gedaan! Het geeft een open en vrij gevoel maar we wonen in Nederland, dus een locatie moet ook een mogelijkheid hebben om binnen te trouwen. Suus en Joep kozen voor Ulvenhart in Ulvenhout. Hier kun je niet zomaar op een plek buiten trouwen, nee dit kan op een plek met de prachtige naam De Beuken Kathedraal! Omringt door...3 maal raden...Beuken, gaf dit leuke bruidspaar elkaar het 'ja-woord'.....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Bruiloft bij Ome Neeff | Goirle

Wij (Hiske & Michael) hebben elkaar ontmoet bij de Hornbach waar wij vroeger allebei werkten. In dat licht zou je ons een 'Hornbach-koppel' kunnen noemen. Maar het blijkt dat Cupido daar ook vaak komt winkelen, want Daphne en Sander hebben elkaar ook bij de Hornbach gevonden! Erg leuk natuurlijk en omdat dit bruidspaar ons al kende werden wij gevraagd om hun grote dag vast te leggen. En zo geschiedde; het werd een prachtige dag waar we het Trappistenklooster en Ome Neeff zouden bezoeken.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

We beginnen maar gelijk met 1 van de opvallende punten bij dit bruidspaar: Ja de bruidegom draagt een korte broek! Alle etiquette konden zo de prullenbak in, en daar houden we wel van. Zo ben je gewoon jezelf en voel je jezelf op je best. Dus dit is een dag met een lekker gek bruidspaar dat er een gezellige dag van willen maken met veel vrienden en familie! Kom maar op :-)....
lees verder →