background

Bruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk Lingenhoeve

Carlijn & Pieter

15 mei 2015


De grote dag van Carlijn en Pieter bracht ons naar Hardinxveld-Giessendam en naar het mooie Oosterwijk waar hun trouw- en feestlocatie de Lingenhoeve zich bevond. Nadat Pieter zich had aangekleed vertrok hij naar zijn ouderlijk huis omdat daar een gave Porsche op hem stond te wachten :-) In deze stoere auto zou Pieter zijn bruid ophalen, maar Pieter kon nog niet echt genieten van al die pk's achterin; zijn mooie bruid was namelijk niet meer dan 300 meter van hem verwijderd!

Dat Pieter na 1x gas geven al bij de aankleed-locatie van Carlijn was maakte hem niet zoveel uit, want hij mocht daarna toch de hele dag rondrijden in 'zijn' Porsche. Na de ontmoeting zijn we naar 2 mooie fotolocaties geweest: Molen "De Hoop" in Gorinchem en een tuin achter het gemeentehuis in Asperen. Bij de tuin werd het bruidspaar opgewacht door 2 superschattige bruidskinderen, die wij ook mochten fotograferen :-) De ceremonie en het diner vond plaats in De Lingehoeve in Oosterwijk, een superlocatie tegen de dijk van de Linge aan. Omdat Carlijn en Pieter ook graag voor de kerk wilden trouwen, vertrokken met al hun daggasten naar de kerk in Giessen/Oudekerk. En die daggasten werden in stijl vervoerd, namelijk in een echte Londense bus. Wat zijn die dingen groot! De kerkdienst was overigens een hele mooie, waarbij de liefde voor elkaar en de medemens erg naar voren kwam en belangrijker was dan de dingen die je wel of niet deed. Na het diner volgde nog een knalfeestje en de grote dag van Carlijn en Pieter kwam helaas tot een einde :-)


Bruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk LingenhoeveBruidsfotograaf in Gorinchem | Oosterwijk Lingenhoeve
151

Carlijn & Pieter's adresjes

Trouwlocatie:   Lingehoeve in Oosterwijk

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in de herfst

Trouwen in de herfst

Aukje en Matthijs kozen ervoor om in de herfst te trouwen. En wij geven ze geen ongelijk want dit seizoen is echt prachtig met zijn uitgesproken kleuren. En de herfst was ook terug te zien in al hun details; blaadjes, eikeltjes, dennenappels, paddenstoelen en pompoenen zorgden voor een echte herfstsfeer! Maar er waren ook nog details die je niet zo maar in een winkel koopt. De bruid was al snel de haaknaald in gekropen na het aanzoek voor het haken van haar eigen boeket. En natuurlijk moest de corsage van Matthijs ook matchen en zagen we later dat de taarttoppers ook 'made by' Aukje waren.....
lees verder →
Kopfoto Bruiloft in België

Bruiloft in België

Een vriendin van 1 van onze bruiden ging zelf ook trouwen en daar mogen we ook de bruiloft van fotograferen. Met andere woorden: 'Via via', zijn we bij deze bruiloft in België gekomen. En daar zijn we eerder geweest, dus wij wisten nu dat de ceremonie in het stadhuis erg snel gaat. Maar het feesten duurt daar langer ;-)....
lees verder →
Kopfoto Buiten trouwen | Landgoed Ulvenhart

Buiten trouwen | Landgoed Ulvenhart

Buiten trouwen wordt veel gedaan! Het geeft een open en vrij gevoel maar we wonen in Nederland, dus een locatie moet ook een mogelijkheid hebben om binnen te trouwen. Suus en Joep kozen voor Ulvenhart in Ulvenhout. Hier kun je niet zomaar op een plek buiten trouwen, nee dit kan op een plek met de prachtige naam De Beuken Kathedraal! Omringt door...3 maal raden...Beuken, gaf dit leuke bruidspaar elkaar het 'ja-woord'.....
lees verder →