background

Bruidsfotograaf in Dieren | Villa Veertien

Jorieke & Richard

13 mei 2015


Bij Jorieke en Richard begon onze dag bij de hoogste waterval...van Nederland. Deze bevindt zich in Loenen in een prachtige beboste omgeving. Met het kennismakingsgesprek hadden ze al aangegeven dat Jorieke er in zou gaan staan, en dat deed ze dan ook! Ze trok haar stoere gympies uit, gaf een gil omdat het water toch best koud was maar stond sierlijk, met haar trouwjurk omhoog, midden in de waterval.

Maar ook Richard liet het niet bij de gewone foto's, zo gaf hij spontaan aan dat hij wel over het water zou springen. Niemand hield hem meer tegen, springen zou hij. Zijn vriend stond aan de overkant en zou hem aanpakken. En gelukkig had zijn vriend er geen moeilijke taak aan: Het verliep soepel Richard! De ceremonie vond plaats bij Villa 14 in Dieren. Deze ligt aan de IJssel en heeft een heerlijk Hollands uitzicht. De wens was er om buiten te trouwen, en deze wens kwam uit. Het weer was namelijk prachtig! De locatie was al mooi maar met de bloemen die Richard via zijn werk geregeld had zag alles er uit om door een ringetje te halen. Al hadden hun er zelf meer moeite mee om hun vingers door een ringetje halen :-) Zoey hun hond was bij de reportage aanwezig en had de taak om de ringen te brengen. Ze deed het prima, al begreep ze er helemaal niets van en was wat onrustig die dag. Bazin in een jurk, de baas zo mooi in pak en zoveel mensen aanwezig. Gelukkig voor Zoey dat alles weer normaal is, al zullen haar baasjes elkaar nu man en vrouw mogen noemen!


Bruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa VeertienBruidsfotograaf in Dieren | Villa Veertien
149

Jorieke & Richard's adresjes

Trouwlocatie:   Villa Veertien in Dieren

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in de herfst

Trouwen in de herfst

Aukje en Matthijs kozen ervoor om in de herfst te trouwen. En wij geven ze geen ongelijk want dit seizoen is echt prachtig met zijn uitgesproken kleuren. En de herfst was ook terug te zien in al hun details; blaadjes, eikeltjes, dennenappels, paddenstoelen en pompoenen zorgden voor een echte herfstsfeer! Maar er waren ook nog details die je niet zo maar in een winkel koopt. De bruid was al snel de haaknaald in gekropen na het aanzoek voor het haken van haar eigen boeket. En natuurlijk moest de corsage van Matthijs ook matchen en zagen we later dat de taarttoppers ook 'made by' Aukje waren.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Montfoort

Trouwen in Montfoort

De eerste bruiloft na onze vakantie bracht ons naar Montfoort waar de bruiloft bij De Heeren van Montfoort plaats vond. Het diner en het feest was bij Kasteel Montfoort, 250 meter verderop. Zelf waren wij nog niet in dit lieve dorpje geweest, maar wat is het een gezellige plek om te trouwen!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op het strand | IJM in Vught

Trouwen op het strand | IJM in Vught

Wij hadden weer een hele gezellige bruiloft met kinderen! Maarten en Nicole hebben zelf 2 kinderen en als je als bruidspaar kinderen hebt plan je een dag toch meestal een beetje anders. Tenslotte ben je eraan gewend dat je dag met kinderen in een zekere mate anders kan lopen dan zonder kinderen :-) Het draaiboek dat we van dit bruidspaar kregen was makkelijk en er was voor alles ruim de tijd genomen.....
lees verder →