background

Fotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van Eijck

Lianne & Dave

08 mei 2015


Wij waren voor de bruiloft van Lianne en Dave fotograaf in Waalwijk, de stad waar wij wonen. Ten eerste is het fijn omdat je de omgeving kent, maar het is ook erg leuk omdat Waalwijk een erg mooi stadhuis heeft met prachtig warm licht! Na de ceremonie verlieten wij Waalwijk om de dag verder te vieren bij Meneer van Eijck in Oisterwijk. Een prachtig Restaurant/Hotel in de Oisterwijkse bossen.

"Eigenlijk zou ik best zenuwachtig willen zijn", zei Lianne toen ze in haar jurk op Dave zat te wachten. Heel ontspannen was ze aan het wachten tot Dave haar op zou komen halen met een oude Renault uit 1926. De ontmoeting vond plaats bij de voordeur, gezellig met hun familie en vrienden om hun heen. Nadat iedereen hun had kunnen bewonderen zijn we naar het Mariakapelletje gereden en daarna naar de schaatsvijver bij de Loonse en Drunense duinen. Op deze 2 locaties wilden het bruidspaar de reportage foto's laten maken. Het weer was prachtig en de dag liep verder op rolletjes. Bij het stadhuis van Waalwijk zagen wij iets bijzonders gebeuren wat wij nog niet hadden meegemaakt: de broer van Dave, die al sinds het opstaan aan zijn zijde stond, was ook de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand! Het was erg leuk om te zien hoe zijn broer de ceremonie leidde en wij zagen niet alleen Dave en Lianne, maar ook hem erg genieten van deze speciale 'taak' :-) Na de ceremonie reden wij naar het prachtige meneer van Eijck, waar het bruidspaar en de daggasten lekker buiten konden dineren. De dag werd afgesloten met een knalfeest, en het bruidspaar en de daggasten mochten lekker blijven slapen bij meneer van Eijck. Wat zullen ze lekker geslapen hebben! :-)


Bruidsjurk bij raam, bruidsschoenen aan lamp.Fotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckBruidegom kleed zich om in slaapkamer.Fotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckBroer helpt bruidegom met omkleden.Bruidsjurk wordt door moeder gesloten.Fotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckBruidspaar bij kapelletje in Waalwijk.Bruidspaar bij kapelletje in Waalwijk.Bruidsreportage bij de schaatsvijver in Kaatsheuvel.Bruidsreportage bij de schaatsvijver in Kaatsheuvel.Bruidsfoto bij de schaatsvijver in Kaatsheuvel.Bruidsfoto bij de schaatsvijver in Kaatsheuvel.Fotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckBruidspaar komt aan bij het stadhuis in Waalwijk.Fotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckFotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckBruidspaar tijdens ceremonie in het stadhuis van Waalwijk.Bruidspaar tijdens ceremonie in het stadhuis van Waalwijk.Fotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckFotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckBruidspaar snijdt taart aan.Fotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckFotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckFotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckFotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckBruidegom met vrienden van bovenaf.Fotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckFotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckFotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckFotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckMeneer van Eijck in Oisterwijk bij avond.Fotograaf in Waalwijk | Oisterwijk | Meneer van EijckDanszaal bij Meneer van Eijck in Oisterwijk.Bruidspaar doet openingsdans bij Meneer van Eijck in Oisterwijk.Bruidspaar doet laatste dans bij Meneer van Eijck in Oisterwijk.
147

Lianne & Dave's adresjes

Diner- en feestlocatie:   Hotel Restaurant Meneer van Eijck in Oisterwijk
Trouwauto:   Van Rijn Oldtimer verhuur uit Tilburg

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen bij Landgoed Vidaa

Trouwen bij Landgoed Vidaa

Wat heeft dit lieve bruidspaar genoten van hun grote dag! Wij hebben Simone en Kevin non-stop zien lachen en genieten :-) De prachtige locaties die ze hadden uitgekozen waren voor ons nieuw maar voelden meteen warm en vertrouwd aan. Er werd getrouwd bij Landgoed Vidaa en gedineerd (en gefeest) bij Lake House Rotterdam. Landgoed Vidaa biedt een mooie plek in de open lucht aan maar we moesten door het dreigende weer uitwijken naar een Mongoolse Ger.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op het strand bij het Houtse Meer

Trouwen op het strand bij het Houtse Meer

Vrijdag 4 oktober 2019....de hele dag regen. Zondag 6 oktober....de hele dag regen. Zaterdag 5 oktober? Nou, kijk maar naar de kopfoto! Brenda en Bas zijn 'gewoon' buiten getrouwd, al was het wel fris. De ceremonie duurde ook langer dan gepland maar de warme en lieve woorden van hun goede vriend (die voor 1 dag BABS was), en de mooie en leuke speeches van broer en zus maakte het bruidspaar warm van binnen! Oké, en wellicht hielp ook het shotglaasje Schrobbelèr ;-)....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Linda en Rick trouwden in hun eigen tuin in Chaam. Toen wij daar een paar maanden van te voren langs waren geweest zag de tuin er een beetje troosteloos uit. Ze waren net verhuisd en natuurlijk krijgt de tuin dan pas als laatste zijn aandacht. Maar Rick gaf aan dat het voor die tijd gedeeltelijk bestraat zou zijn en dat het helemaal goed zou komen. En hij had daar helemaal gelijk in; wat was het een prachtige plek geworden!....
lees verder →