background

Duo bruidsfotograaf in Dordrecht

Linda & Ben

01 mei 2015


Voor Hiske begon deze mooie ochtend bij Linda. De bruid werd gekapt, haar moeder rommelde vrolijk in de keuken en haar zus lag geheel ontspannen in een slaapzak op de bank "say yes to the dress" te kijken. De kamer vulde een enthousiaste gil van de aanstaande bruid op de tv. "Nou, zo was mijn reactie niet" zei Linda. Helemaal tevreden werd ze pas nadat ze zelf nog toevoegingen er op had laten zetten. Echt een jurk voor Linda!

Rood was de thema kleur van deze dag, en Linda had rode roosjes op haar jurk laten zetten. En het waren er veel! Jullie mogen raden hoeveel het er waren, door je gokje onderin bij de reacties te zetten :-) Bij Ben liep het allemaal erg relaxed, en voor we het wisten had het bruidspaar elkaar al ontmoet in de tuin van Linda's ouders! Een fotoshoot, lunch, ceremonie en de kerkelijke inzegening verder genoot het bruidspaar, de daggasten en wij van heerlijke pannenkoeken! En er kon een keur aan bijgerechten genomen kon worden. Een lekkere ijstaart als toetje maakte het aparte maar erg smakelijke diner helemaal af! Na het gezellige feestje gingen wij moe maar voldaan naar huis. Wij kunnen tijdens het bewerken nog lekker nagenieten van de mooie dag, en het bruidspaar geven wij af en toe een sneak-preview ;-)


Duo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in DordrechtDuo bruidsfotograaf in Dordrecht
146

Linda & Ben's adresjes

Diner- en feestlocatie:   Pannenkoekenhuis het Lingebosch in Vuren

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in Montfoort

Trouwen in Montfoort

De eerste bruiloft na onze vakantie bracht ons naar Montfoort waar de bruiloft bij De Heeren van Montfoort plaats vond. Het diner en het feest was bij Kasteel Montfoort, 250 meter verderop. Zelf waren wij nog niet in dit lieve dorpje geweest, maar wat is het een gezellige plek om te trouwen!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op de fiets

Trouwen op de fiets

Deze bruiloft bracht ons naar Strijen, een plaats die wij eerst op Google Maps moesten opzoeken. Maar na deze bruiloft is onze topografie weer verrijkt en kunnen we het aanwijzen op de kaart. Het is er lekker open, ruimtelijk en vlak. Oftewel echt Hollands! Dit gevoel werd versterkt door het bruidspaar Dorenda en Bas die op de fiets gingen trouwen.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Na de mooie verhalen van Annemieke en Wesley, tijdens het introductiegesprek, waren wij erg nieuwsgierig geworden over hun trouwlocatie; De Woeste Hoeve in Beekbergen. Voor ons niet in de buurt dus kenden wij deze trouwlocatie nog niet. Er zou een mooi hoekje in de tuin zijn waar getrouwd kan worden maar ook het borrelen en de taart zou in de gezellige tuin plaats vinden.....
lees verder →