background

Bruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel Geldrop

Kim & Wout

24 april 2015


Onze 2e bruiloft van dit jaar die wij samen fotografeerden was de grote dag van het gezellige bruidspaar Kim en Wout. Een dag die in het teken zou staan van een combinatie van liefde en een beetje gekkigheid :-) Kim en wout houden namelijk wel van een beetje gek doen, en daarom zochten we voor de reportage onder andere een turnzaal op waar het bruidspaar zich waagde aan een evenwichtsbalk, een brug en een trampoline!

Bij aankomst bij de turnzaal bleek er een hele grote groep kinderen aanwezig te zijn voor de koningsspelen. Kim en Wout kregen een prins- en prinsessenonthaal van de kinderen, die allemaal begonnen te klappen voor ze! Kei lief! Het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt van ons bezoek aan de turnzaal was het trampolinespringen. :-) Zeker Wout wist hier wel raad mee en ging helemaal los. De ceremonie vond plaats op kasteel Geldrop, waar ze (dankzij het prachtige weer) buiten alles hadden opgesteld voor de ceremonie! Op het feest toonden Kim en Wout hun danskunsten met de openingsdans, en het moet gezegd worden; dat ging ze goed af!


Bruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel GeldropBruidsfotograaf in Geldrop | Kasteel Geldrop
142

Kim & Wout's adresjes

Trouwlocatie:   Kasteel Geldrop in Geldrop
Fotolocatie:   Sportclub Flik-Flak in Den Bosch
Catering:   Sixth Element Catering uit Eindhoven

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Linda en Rick trouwden in hun eigen tuin in Chaam. Toen wij daar een paar maanden van te voren langs waren geweest zag de tuin er een beetje troosteloos uit. Ze waren net verhuisd en natuurlijk krijgt de tuin dan pas als laatste zijn aandacht. Maar Rick gaf aan dat het voor die tijd gedeeltelijk bestraat zou zijn en dat het helemaal goed zou komen. En hij had daar helemaal gelijk in; wat was het een prachtige plek geworden!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Na de mooie verhalen van Annemieke en Wesley, tijdens het introductiegesprek, waren wij erg nieuwsgierig geworden over hun trouwlocatie; De Woeste Hoeve in Beekbergen. Voor ons niet in de buurt dus kenden wij deze trouwlocatie nog niet. Er zou een mooi hoekje in de tuin zijn waar getrouwd kan worden maar ook het borrelen en de taart zou in de gezellige tuin plaats vinden.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

Trouwen in Helvoirt | Noord-Brabant

We beginnen maar gelijk met 1 van de opvallende punten bij dit bruidspaar: Ja de bruidegom draagt een korte broek! Alle etiquette konden zo de prullenbak in, en daar houden we wel van. Zo ben je gewoon jezelf en voel je jezelf op je best. Dus dit is een dag met een lekker gek bruidspaar dat er een gezellige dag van willen maken met veel vrienden en familie! Kom maar op :-)....
lees verder →