background

Trouwfotograaf Dongen | Vlaamsche Spijcker

Karlinda & Sjoerd

18 april 2015


De kop is eraf!! Karlinda en Sjoerd waren onze 1e bruiloft van 2015 die wij samen fotografeerden, en ondanks dat het weer eventjes wennen was om lange dagen te maken hebben wij een fijne dag gehad! Karlinda en Sjoerd hadden een prachtige dag die ook nog eens perfect liep dankzij de 4 wakende ogen van ceremoniemeesters Björn en William :-) Hierbij ons verslagje van de liefdevolle, mooie en warme huwelijksdag!

Wij waren de hele dag aanwezig, dus in de ochtend meldde ik (Michael) mij bij Sjoerd en Hiske bij Karlinda voor het aankleden/opmaken van het bruidspaar. Ik schaamde mij zelfs een beetje, want ik herkende Sjoerd helemaal niet toen hij open deed! Hij had namelijk een bril op en zijn haar heel anders zitten! Nog steeds een knappe man, maar gewoon een heel andere uitstraling ;-) Nadat hij zijn contactlenzen in had gedaan en zijn haren in model had gebracht herkende ik hem weer, haha. Intussen waren Floris en Pepijn, hun 2 zoontjes, in de kleren gehesen, en wat waren het 2 knapperds!!!

Bij Karlinda verliep ook alles goed, en na de ontmoeting gingen wij op weg naar de mooie Vlaamsche Spijcker in Dongen, waar de fotoreportage, de receptie en de ceremonie plaatsvond. Bij een brandende open haard werden het ja-woord en de ringen uitgewisseld, en kregen Floris en Pepijn ook een schattig ringetje om de verbintenis tussen hun papa en mama kracht bij te zetten. En hun handtekening wilden ze ook nog wel zetten, waarbij Pepijn zijn tijd nam om een hele mooie krabbel neer te zetten ;-) Intussen zagen wij Björn met regelmaat op zijn to-do list kijken om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld werd voor het bruidspaar.

Het diner en het feest vond plaats in Dudok in Tilburg. Alle gasten en Karlinda en Sjoerd werden met een bus naar Tilburg gereden, waarbij het laatste stukje nog te voet door de Veemarktstraat afgelegd moest worden. Er waren heel veel hard-rockers aanwezig, waarschijnlijk voor het poppodium 013, en die vonden de aanwezigheid van een bruid erg leuk om te zien :-) Een gezellig diner, met de nodige stukjes en speeches (waarbij er ook nog een bier-challenge werd gehouden door Sjoerd en Karlina) en een afsluitend knal-feest maakte deze lange, maar supergezellige dag compleet!


Trouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerBruidsreportage bij De Vlaamsche schuur in Dongen.Bruidsreportage bij De Vlaamsche schuur in Dongen.Bruidsreportage bij De Vlaamsche schuur in Dongen.Bruidsreportage bij De Vlaamsche schuur in Dongen.Trouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerBruidsreportage bij De Vlaamsche schuur in Dongen.Trouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche SpijckerTrouwfotograaf Dongen | Vlaamsche Spijcker
141

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Bruiloft met veel kinderen

Bruiloft met veel kinderen

Deze leuke bruiloft bracht ons weer over de zuidelijke grens, waar "foto's maken" "plaatjes trekken" is; België! :-) De ceremonie vond plaats in het prachtige gemeentehuis van Wuustwezel, en het feest bij het gezellige Molenhof in Brecht. Dus rond half 8 in de ochtend vertrokken we met veel zin richting het bruidspaar!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen op het strand | IJM in Vught

Trouwen op het strand | IJM in Vught

Wij hadden weer een hele gezellige bruiloft met kinderen! Maarten en Nicole hebben zelf 2 kinderen en als je als bruidspaar kinderen hebt plan je een dag toch meestal een beetje anders. Tenslotte ben je eraan gewend dat je dag met kinderen in een zekere mate anders kan lopen dan zonder kinderen :-) Het draaiboek dat we van dit bruidspaar kregen was makkelijk en er was voor alles ruim de tijd genomen.....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Trouwen bij de Woeste Hoeve | Beekbergen

Na de mooie verhalen van Annemieke en Wesley, tijdens het introductiegesprek, waren wij erg nieuwsgierig geworden over hun trouwlocatie; De Woeste Hoeve in Beekbergen. Voor ons niet in de buurt dus kenden wij deze trouwlocatie nog niet. Er zou een mooi hoekje in de tuin zijn waar getrouwd kan worden maar ook het borrelen en de taart zou in de gezellige tuin plaats vinden.....
lees verder →