background

Bruidsfotografie in Amsterdam | Carré

Cas & Timo

02 februari 2015


Via Oulli, een fotovriend van mij, kwam ik (Hiske) terecht bij Cas en Timo, die op de mooie datum van 02-02-2015 zouden gaan trouwen. Oulli was hun fotograaf maar moest ook de functie van getuige bekleden. Voor mij geen straf om het fotograferen even over te nemen, zeker niet als het begint bij het chique Amstel Hotel en doorloopt naar het mooie koninklijk theater Carré.

Om 10 uur kwam ik na een barre autotocht aan bij het Amstel Hotel, waar de mannen zich al aan het omkleden waren in hun prachtige suite. Het ging er gemoedelijk aan toe, al zat het natte weer Timo een beetje dwars. Maar dat had geen invloed op zijn permanente lach :-) Cas hoorde ik een keer diep zuchten: "zuchten ontspant zo goed", zei hij tegen mij, en zijn ogen glunderden van geluk. Samen verlieten ze met gezonde spanning de hotelkamer. Omdat het regende heb ik de familieportretjes in het hotel gemaakt. Op de eerste verdieping van het hotel heb je prachtige zithoekjes die zich daar uitstekend voor lenen.

Ondertussen verzamelde de rest van de familie en vrienden zich in de hal van het hotel. Onder een paraplu liepen ze naar Carré, maar nog niet de hoek om begon de zon ineens te schijnen. Perfect, want we wilden nog even naar de 'Magere Brug' met de bruidsmeisjes, al dacht Zoë van 2 er anders over ;-) En Rosa deed echt haar best maar ze was helemaal niet zo lekker, arm kind. Maar wat zagen de meisjes er mooi uit! Lang hadden we niet, er moest nog getrouwd worden. Familie en vrienden zaten al in de zaal en niet lang daarna maakten de mannen een prachtige entree. Cas en Timo werden getrouwd door Tineke, de moeder van hun goede vriend Jarno. Ze wist veel over hen te vertellen wat het persoonlijker maakte. O, ja, en Oulli, die zag ik helemaal genieten!

Maar ondertussen maakte mij 1 ding zenuwachtig, Cas en Timo wilden nog foto's in de grote zaal. In deze zaal was een soundcheck bezig met Willeke Alberti, dus als het zou kunnen, moest het snel gedaan worden. Dat niet wetende waar in de zaal we terecht zouden kunnen, hoe het licht zou zijn en wat mijn flits zou doen, maakte mij zenuwachtig. Het moment kwam, ik paste de 'Cas-ontspanningszucht' toe en ging er voor. Binnen 10 minuten stond ik weer buiten de zaal, dat ging superrrr! Heel ontspannen ging ik de Oranje Foyer in waar er geproost werd en de felicitaties plaats vonden. En als afsluiter wilde ik vanaf de 'Magere Brug' een foto maken van hun boottocht naar RED. Ik stond er klaar voor, al pakte de boot een andere brug!

Thuis zoomde ik in op de foto van de boot en zie ik dat iedereen naar mij zwaaide, zo lief! Maar ik had het niet gezien anders had ik terug gezwaaid: "dag mannen"! Ik wens jullie veel liefde en geluk samen!


Bruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | CarréBruidsfotografie in Amsterdam | Carré
119

Cas & Timo's adresjes

Website Carré:   www.carre.nl
Website Amstel Hotel:   www.amstelhotel.nl

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Trouwen in je eigen achtertuin | Chaam

Linda en Rick trouwden in hun eigen tuin in Chaam. Toen wij daar een paar maanden van te voren langs waren geweest zag de tuin er een beetje troosteloos uit. Ze waren net verhuisd en natuurlijk krijgt de tuin dan pas als laatste zijn aandacht. Maar Rick gaf aan dat het voor die tijd gedeeltelijk bestraat zou zijn en dat het helemaal goed zou komen. En hij had daar helemaal gelijk in; wat was het een prachtige plek geworden!....
lees verder →
Kopfoto Trouwen bij kasteel Wijenburg

Trouwen bij kasteel Wijenburg

Oh wat kan de herfst toch mooi zijn! Het laaghangende zonnetje scheen prachtig door de gekleurde bladeren heen wat een spektakel aan herfst kleuren opleverde. Overigens hielden Niké en Steven van verschillende stijlen want naast het herfst sfeertje hebben we tijdens de reportage nog een mooie heide en een stoere zand- en grindwinning bezocht. De dag zelf vond plaats in het mooie kasteel Wijenburg, waardoor hier een landhuis/kasteel stijl ontstond.....
lees verder →
Kopfoto Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Trouwfotograaf in Waalwijk | Bistro Jan

Imke en Maarten komen uit Waalwijk en dat was ook de stad waar ze gingen trouwen. Ze hebben al een relatie vanaf de middelbare school en niet alleen deze relatie heeft goed stand gehouden. Ze hebben namelijk ook nog veel vrienden uit die tijd die op de bruiloft aanwezig waren! Helaas was hun oude school, de Dr. Mollercollege, niet meer toegankelijk want anders had daar de reportage plaatsgevonden.....
lees verder →