background

Bruidsfotografie in Gilze | Van der Valk Hotel

Mirjam & Bianca

12 december 2014


Meet mrs en mrs Hasenbalg: 2 super relaxte en goedlachse dames die op 8 december in het huwelijk traden! De huwelijksdag wilden ze graag op 12 december vieren met hun dierbaren, dus gingen wij ons opmaken voor onze eerste bruiloft zonder een ceremonie!

Juist doordat er geen ceremonie was die dag, was er meer tijd om het rustig aan te doen. En dat beviel niet alleen het bruidspaar goed, ook wij vonden het fijn om net dat beetje meer tijd te hebben op zo'n lange dag. De dag was overigens een hele regenachtige, wat er helaas voor zorgde dat we geen reportage buiten konden doen. Maar gelukkig mochten wij van Van der Valk in Gilze, de locatie waar Mirjam en Bianca hun receptie, diner en feest gaven, het hele pand gebruiken voor de fotoshoot. Na de heerlijke receptie, waar iedereen kon genieten van warme chocolademelk, zoetigheid en de bruidstaart, was er een verrassing voor het bruidspaar. Ze werden (met alle gasten) naar een hotelkamer gebracht waar een prachtig gedicht werd voorgedragen en waar ze op het balkon 2 wensballonnen mochten oplaten. Daarna was het tijd voor het diner en aansluitend het feest waar Mirjam en Bianca zich uitstekend vermaakten! Ook wij hebben ons erg vermaakt en zijn superblij dat wij bij deze te gekke bruiloft aanwezig mochten zijn :-)


Bruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk HotelBruidsfotografie in Gilze | Van der Valk Hotel
114

Mirjam & Bianca's adresjes

Website van der Valk Gilze:   www.hotelgilzetilburg.nl